Kestävän kehityksen metsänhoito

Kestävään kehitykseen perustuvaa julkisten metsien hoitoa Wood-Mizerin sahan avulla

Useampia kaupunkiyhteisöjä Kataloniassa yhdistävä MMBB-projekti kehittää menestyksellisesti kiertotalouteen perustuvaa julkisten metsien tehokasta, taloudellisesti järkevää ja jätevapaata toimintaa.

Sahausta Balmoralin tilalla Skotlannissa Wood-Mizer LT40 -sahalla

Balmoralin linna on ollut kuningasperheen asuinpaikka siitä lähtien, kun prinssi Albert osti sen kuningatar Victorialle vuonna 1852. Perinteisesti tilan jokainen seuraava omistaja on ollut henkilökohtaisesti erittäin kiinnostunut tilan hoitamisesta ja parantamisesta. Balmoralin tila on hiljattain ostanut Wood-Mizer LT40 WIDE -mobiilisahan, jonka avulla voidaan tehokkaasti hoitaa linnaa ympäröiviä metsiä ja viheralueita.

Metsäpaloista taloudelliseen elpymiseen: Kuinka Wood-Mizerin saha auttaa italialaisen kylän jälleenrakentamisessa

Neljä vuotta Italian ja Ranskan rajojen välissä sijaitsevan Val di Susan laakson metsäpalojen jälkeen paikallinen La Forestan osuuskunta hoitaa metsän kärsimiä vaurioita lisäämällä puun arvoa kaikin eri tavoin.

Paikalliset yhteisöt luottavat kestävään kehitykseen perustuvaan metsänhoitoon Italiassa

Jo 20 vuoden ajan Italian Torinossa toimiva Alta Val di Suza Forestry Consortium on luottanut Wood-Mizerin sahoihin saavuttaakseen kaksi kestävään kehitykseen perustuvaa metsänhoidon periaatetta - ympäristön suojelu ja tehokas raakapuun hyödyntäminen.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!