BMS500 Ammattimainen Terien Teroituslaite

Out of stock
Tulosta tämä sivu Lisää vertailuun
BMS500 on valmistettu vastaamaan suurten sahojen vaatimuksia, joissa teriä teroitetaan jatkuvasti.
Kuvaus BMS500 Ammattimainen Terien Teroituslaite

BMS500 on valmistettu vastaamaan suurten sahojen vaatimuksia, joissa teriä teroitetaan jatkuvasti. Siinä on teollisuustason rakenne ja automaattinen toiminta mahdollistaa keskittymisen teroittamiseen ja varmistaa ajan tehokkaan käytön.

BMS500-teroituslaitteella teroitat 25 mm -75 mm levyiset terät, joissa on 12,7 mm - 28,6 mm hammasväli .BMS500 käyttää teollista 203 mm halkaisijan CBN-laikkaa teroittamisessa ja se pyörii 4250 RPM nopeudella. Kupu nousee ylös ja laikka liikkuu pois tieltä terän asentamisen ja poistamisen helpottamiseksi. Kuvussa on tarkistusikkuna ja LED-sisävalo, jonka kautta käyttäjä voi valvoa teroitusta läheltä ja turvallisesti.

Käyttäjäystävällinen ohjausasema sisältää hampaiden laskurinäytön, muuttuvan hiontanopeuden ja kaksi tilaa: Asetus ja käyttö. Teroituslaite voidaan asettaa pysähtymään halutun hammasmäärän teroittamisen jälkeen. Jätekaavin poistaa purseet hampaista ja öljypyyhin poistaa ylimääräisen öljyn automaattisesti. Hiontaöljy puhdistetaan magneeteilla, jotka poistavat metallihiukkaset öljystä.

Ammattimaisten terien huoltoasiantuntijoiden toimesta laadun ja tuotannon varmistamiseksi, BMS500 on ainutlaatuinen vannesahan teroituslaite markkinoilla.

Read More
Videot BMS500 Ammattimainen Terien Teroituslaite
Pyydä tarjous BMS500 Ammattimainen Terien Teroituslaite
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!