Tilaa uusi LT20START Hydraulisaha, ensimmäiset 20 yksikköä erikoishintaan 25.078 € 21.045 € + ALV.

Säästä jopa €4,033

Tulosta tämä sivu Lisää vertailuun

LT20START Saha

Out of stock
Only %1 left
Edullinen LT20START-saha hydraulisella tukinkäsittelyllä valmiina toimintaan.
LT20STARTissa on toiminnallisesti monipuoliset ja suositut hydrauliset tukinkäsittelyvarusteet sekä Setworks-mittalaite tehostamaan ja helppottamaan käyttöä, nyt saatavana edulliseen hintaan!
Edut
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Kuvaus LT20START Saha

kahden (2) vuoden takuu

valmistettu eu:ssa

huoltotuki

hydrauliikka

Pohjautuen monipuoliseen ja luotettavaan LT20-sahamallistoon, LT20STARTissa säilyy toiminnot ja sahausparametrit huomattavasti kilpailukykyisemmällä hinnalla.LT20 Start- sahaa on saatavana yhdenlaisella varustuksella, mukaan lukien täydellinen hydraulinen tukinkäsittelyjärjestelmä ja ohjauspaneeli Setworks-mittalaitteella sahauskorkeuden automaattiseen säätämiseen. Se on kehitetty vastaamaan kasvavaan edullisempien sahamallien tarpeeseen, joiden kapasiteetti vastaa suurempia laitteita.

LT20START-saha on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yksityisille, jotka etsivät valmiiksi toimivaa laitetta hyvillä sahausominaisuuksilla. LT20START-saha mahdollistaa tukkien tehokkaan jalostamisen puutavaraksi edullisesti!

Lisää vaihtoehtoja ja valinnanvaraa on saatavilla LT20SUPER-sahamalleissa, tuotannon toimitusajat huomioiden. LT20SUPER-malli mahdollistaa sahan räätälöinnin perustuen omiin vaatimuksiin ja budjettiin.

LT20START-sahalla voidaan sahata enintään 80 cm halkaisijaltaan olevia ja 6,1 m pitkiä puita. Se perustuu M-pituiseen runkoon, joka on valmistettu samalla tavalla kuin muissa LT-sarjan sahamalleissa. Pidempien puiden sahaaminen on mahdollista lisäksi saatavilla olevien jatkopöytien avulla.

LT20START on kiinteä saha, joka tulee asentaa katoksen alle ja kiinnittää betonilattiaan. Sahassa on harjakattomalliset sahauspöydän penkit (lisävarusteena niiden päälle saa ruostumattomasta teräksestä valmistetut suojukset), jotka helpottavat kaarnan yms tippumista pois sahauspöydän penkiltä/ sahattavan tukin alta.

AH3 STANDARD-hydrauliikkapaketti LT20START-sahassa mahdollistaa käyttäjille helpon tukkien käsittelyn. Järjestelmä toimii 3 kW sähkömoottorilla, joka tuottaa 11 litraa minuutissa öljyvirtausta. Siihen sisältyy kolme sivutukea, keskipuristin, tukkipyörittäjä, kaksi tukintasaajaa ja tukkinostimen.

Tehokas hydraulijärjestelmä mahdollistaa nopean tukkien nostamisen pöydälle, kääntämisen ja asemoimisen kätevällä tavalla. Keskipuristin toimii yhdellä vakaalla tangolla sekä vaakasuorassa että pystysuorassa tasossa, puristaen tukin sivutukia vasten ja pitäen sen vakaasti paikoillaan sahauksen aikana.

LT20START-sahassa on vakiovarusteena 11 kW sähkömoottori. Lisää moottori- ja hydrauliikkavaihtoehtoja on saatavilla LT20SUPER-sahamalleissa.

Ohjauspaneeli sisältää ergonomisen joystickin sahapään eteen/taakse liikuttamiseen ja siinä on vakiovarusteena SW10 Setworks-mittalaite sahauskorkeuden automaattiseen säätämiseen ja ohjelmointiin. Tämän laitteen avulla sinun ei tarvitse laskea ja säätää sahauskorkeutta manuaalisesti.

Teränohjainvarsi liikkuu sähköisesti ja sitä säädetään ohjauspaneelista. Se vakauttaa terän puun sahauksen aikana, kun ulompaa teränohjainrullaa säädetään kulkemaan lähellä tukin tai pelkan ulkoreunaa. Terän kireys säädetään kiristysruuvin ja painemittarin avulla. Terän voitelujärjestelmä perustuu sähkömagneettiseen venttiiliin.

Kaarnanjyrsin on valinnainen lisävaruste. Sitä suositellaan puun sahaukseen, kun tukeissa on likaa, hiekkaa tai jäätä kaarnassa. Muodostunut puhdistusura pidentää terän käyttöikää.

LT20START käyttää vakiovarusteena 4010 mm pitkiä ja 32-35 mm leveitä teriä.

Read More
Videot LT20START Saha
Ominaisuudet LT20START Saha

Lisätietoja LT20START Saha
Lisätietoja
Teho
Teho 11 kW sähkömoottori
Sahauskapasiteetti
Tukin suurin halkaisija 80 cm
Tukin suurin pituus 6,1 m
Sahauksen maks. leveys 65 cm
Pelkan maks. leveys 58 cm
Sahauksen maks. syvyys 25 cm
Sahauspään ominaisuudet ja vaihtoehdot
Mittalaite SW10
Terän nosto/lasku Sähkö
Sahapään eteen-/taakse- liike Sähkö
Teräohjainvarsi Sähkö
Terän voitelu Sähköventtiili
Terän kiristysjärjestelmä Ruuvi mittarilla
Debarker Valinnainen
Sahanpurun poistoaukon halkaisija 101,6 mm
Terä
Pituus 4010 mm
Leveys 32 mm
35 mm
Teräpyörät
Halkaisija 483 mm
Tyyppi Hihna
Materiaali Valurauta
Sahauspöydän ominaisuudet ja vaihtoehdot
Jatkopöydän rakenne Monorail
Harjakattomalliset sahauspöydän penkit Vakio
Sahan jatkopöydät Manuaalinen jatkopöytä: 1,8 m, 3,6 m tai 7,2 m
Vakiovarusteet Kiinteät tukijalat
Tukinkäsittely
STANDARD Hydrauliikka 3 sivutukea
Keskipuristimen yhdellä tangolla
Tukinkääntäjä
2 Tukintasaajaa
Tukkinostin
3 kW hydraulipumppu (11 l/min)
Sahan ominaisuudet ja vaihtoehdot
Rungon rakenne Ulokemallinen sahapää laakeroituna pääpalkille
Standardit CE
Lisävarusteet Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sahauspöydän penkkien suojukset
Sivutukien ylärullat
Pyydä tarjous LT20START Saha
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!