LX250 Saha

Out of stock
Tulosta tämä sivu Lisää vertailuun
Erikoisleveä Kaksikiskoinen Saha
LX250-saha on suunniteltu halkaisijaltaan jopa 140 cm olevien massiivisten ja leveiden tukkien sahaamiseen erittäin suurella tarkkuudella ja äärimmäisen helposti.
Kuvaus LX250 Saha

Erikoisleveä kaksikiskoinen LX250-saha laajentaa Wood-Mizerin LX-sahaperhettä ja kattaa näin sahureiden ja puuseppien laajemmat sahaustarpeet. Leveän sahapään ansiosta sahalla voi sahata jopa halkaisijaltaan 140 cm olevia tukkeja (kidan leveys 138 cm).

Sen tukeva LX-runko muodostaa vakaan rakenteen, joka kannattelee ohjauspaneelia, moottoria ja sahapäätä. Kuten kaikissa LX-koneissa LX250-sahapää on asennettu xFrame-runkoon, joka liikkuu kevyesti kaksikiskoista sahauspöytää pitkin kahden sähköisen syöttömoottorin (kumpikin 0,75 kW) voimalla. Sahapää liikkuu pehmeästi ylös ja alas mastojen kahden rullaketjun varassa .

Modulaarinen sahauspöytä koostuu kolmesta osasta (1,85 m kukin) kokonaissahauspituuden ollessa 5,55 m. Sahauspöytää voidaan jatkaa pitempien tukkien sahaamista varten. Tukit kiinnitetään tiukasti sahauspöytään kolmea sivutukea vasten kahdella manuaalisella tukkipuristimella. Muutama korotettu poikittainen sahauspöydän penkki varmistaa tukkien helpon lastaamisen sahauspöydälle haarukkatrukilla.

Käytön helpottamiseksi ja tuotantokyvyn nostamiseksi kaikki sahan hallintalaitteet on asennettu SW10-mittalaitteella varustettuun käyttöpaneeliin. Tästä yksiköstä käsin käyttäjä voi ohjata sahapään nosto-/laskuliikettä ja eteen-/taaksepäinliikettä nopeussäätöisellä syöttöjärjestelmällä. Käyttäjän edessä sähkökaapissa on virtamittari, joka näyttää päämoottorin nykyisen kuormituksen, mikä on hyödyllistä sahattaessa suuriläpimittaisia tukkeja. Tällä ominaisuudella käyttäjä voi säätää sahausnopeutta ja hallita terän kulumista ja tuotetun puutavaran laatua.

Suurten tukkien sahaaminen vaatii pidemmät terät. Siksi LX250-sahan sahapää on yhteensopiva 547 cm pitkien ja 32–35 mm leveiden sahanterien kanssa. LX250-sahassa on sähköinen teräohjain ja hydraulinen terän kiristysjärjestelmä paremman sahaustehokkuuden varmistamiseksi.

Read More
Videot LX250 Saha
Ominaisuudet LX250 Saha

Lisätietoja LX250 Saha
Lisätietoja
Teho
Teho 11 kW sähkömoottori
15 kW sähkömoottori
18,5 kW sähkömoottori
Sahauskapasiteetti
Tukin suurin halkaisija 140 cm
Sahauksen maks. leveys 138 cm
Pelkan maks. leveys 125 cm
Sahauksen maks. syvyys 27 cm
Sahauspään ominaisuudet ja vaihtoehdot
Mittalaite SW10
Terän nosto/lasku Sähköinen (ketju)
Sahapään eteen-/taakse- liike Sähkö (2 x 0.75 kW)
Teräohjainvarsi Sähkö
Terän voitelu Sähköventtiili
Terän kiristysjärjestelmä Hydraulinen kiristyskahva mittarilla
Kaarnanjyrsin Ei saatavilla
Sahanpurun poistoaukon halkaisija 150 mm
Terä
Pituus 5460 mm
Leveys 32 mm
35 mm
Teräpyörät
Halkaisija 473 mm
Tyyppi Hihna
Materiaali Valurauta
Sahauspöydän ominaisuudet ja vaihtoehdot
Jatkopöydän rakenne Kaksoiskisko
Tukinkäsittely
Manuaalinen 3 sivutukea
2 manuaalista tukkipuristinta
Tukin tasaajakiila
Sahan ominaisuudet ja vaihtoehdot
Rungon rakenne xFRAME
Standardit CE
Pyydä tarjous LX250 Saha
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!