Wood-Mizer laajentaa tuotevalikoimaansa CNC-koneiden käyttöönotolla

Introducing Wood-Mizer CNC Machines
13.07.2022

Wood-Mizer on kehittänyt edistyksellisen CNC-koneiden (tietokoneohjatulla numeerisella ohjauksella varustetun) tuoteperheen maksimaalisen suorituskyvyn, tarkkuuden ja täysin automatisoidun puun, muovien, komposiittien ja kevyiden metalliseoksien automatisoituun prosessointiin.

Wood-Mizerin CNC-konevalikoima sisältää:

 • CNC5003, 3- ja 4-akselinen työstökeskus imupöydällä
 • CNC5005, 5-akselinen työstökeskus imupöydällä
 • CNC6003, suuri ja suurtehoinen 3- ja 4-akselinen työstökeskus imupöydällä
 • CNC6005, suuri ja suurtehoinen 5-akselinen työstökeskus imupöydällä
 • CNC7000, palkkien ja tukkien työstökeskus, 8-akselinen automaattisella materiaalinkäsittelyllä
 • CNC8000, suurtehoinen palkkien ja tukkien työstökeskus, 6-akselinen automaattisella materiaalinkäsittelyllä


Wood-Mizerin CNC-koneet on suunniteltu erittäin monipuolisiksi työstökeskuksiksi, jotka voidaan varustaa valinnaisilla lisävarusteilla ja toiminnoilla, mukaan lukien CNC-laiteryhmät, CAM-ohjelmistoyhteensopivuus, oskilloiva työkalupää, ylimääräiset alipainetarraimet ja levyt, suojaportit/valoverhot ympäri konetta, laserit työstettävien kappaleiden tarkempaan asemointiin, ja paljon muuta.

Työstökeskukset on valmistettu korkealuokkaisimmista osista yhdistettynä teollisuuden johtaviin numeerisiin ohjaimiin.

”Koko historiamme ajan Wood-Mizer on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia laitteita tukkien työstämiseksi valmiiksi puutuotteiksi”, kertoo Wood-Mizerin CNC-koneiden tuotejohtaja Magnus Fransson. Wood-Mizerin CNC-koneiden tuotelinja on osoittanut luotettavuutensa maailmanlaajuisesti jo vuosikymmeniä ja tukena on nyt korkealaatuinen huolto- ja tukiverkosto, jota asiakkaat odottavat Wood-Mizerilta.

 

 

 

CNC5003 CNC-kone on tuoteperheen ensimmäinen malli, joka on suunniteltu puun, muovien, komposiittien ja kevytmetallien työstämiseen käsityöpajoissa sekä keskisuuria ja suuria yrityksiä varten silloin, kun yritys tuottaa monimutkaisia osia keittiöiden, huonekalujen, talojen ja vastaavien rakentamiseen.

CNC5003 perustuu portaalitoteutukseen ja kaksoiskäyttöön, joiden avulla saadaan parempi vakavuus ja tarkkuus, sekä automaattiseen työkalujen vaihtoon tarkoitettuun 12-asentoiseen karuselliin , joka on asennettu portaaliin nopeita työkalun vaihtoja varten.

 

 

Lisäksi kone sisältää monta erillistä aluetta kattavan alipainepöydän materiaalien varmaan ja joustavaan kiinnittämiseen paikoilleen.

 

 

Työstökeskus on varustettu tehokkaalla sähkökäyttöisellä karalla, jota käytetään digitaalisten servojen kanssa erittäin tarkasti tärinät minimoiden. Kaikkia toimintoja valvotaan liikuteltavan käyttöpaneelin avulla, joka sisältää tunnetun Fanuc-ohjaimen kehittyneiden toimintojen ja elinikäisen varaosien saannin takaamiseksi. Lisäksi käyttöpaneeli sisältää PC-liitännän sekä CAM-ohjelmistoyhteensopivuuden sekä sisäisen palvelinohjaimen.

3-akselinen nopea ja tarkasti liikkuva pää toimii kookkaan, monta alipainealuetta sisältävän pöydän yli, mikä mahdollistaa jopa 3000 x 1500 mm:n kokoisten litteiden materiaalien työstön. Pöytä on toteutettu kuutena eri osana, jotka sisältävät yhteensä 216 alipainepistettä maksimaalisen joustavuuden takaamiseksi. Kara on varustettu luotettavalla ja erittäin tehokkaalla pölynpoistojärjestelmällä puhtaan työskentelytilan ylläpitämisen mahdollistamiseksi.

 

 

CNC5003 CNC-koneen tekniset tiedot:

 • Työstöalue – 3080 x 1540 x 200 mm
 • Materiaalin mitat: 3000 x 1500 mm
 • Nopeus (x/y/z) – 60 x 30 x 15 m/min
 • Karamoottori työkalunvaihtajalla – 11 kW / 24 000 rpm:ssä
 • Työkalun vaihtaja – 12-työkalun pyörivä karuselli
 • Alipainepumppu – 4 kW (tai 5,5 kW)
 • Alipainepumpun teho – 126 m3/h / 0,9 baarissa

”CNC5003:n tuottavuutta on mahdollisuutta lisätä edelleen integroitujen materiaalin käsittelylaitteiden avulla. Konetta on mahdollista laajentaa modulaarisella materiaalien kuormaus- ja poistojärjestelmällä, mikä muuntaa koneen työstösoluksi, joka kykenee automatisoituihin materiaalierien työstämiseen ilman käyttäjän valvontaa”, kertoo Magnus Fransson.

CNC5003 ja muut tulevaisuudessa julkistettavat tämän tuoteperheen CNC-koneet täydentävät Wood-Mizerin tuotevalikoimaa parantamalla tarkkuutta ja toistettavuutta puumateriaaleista tehtyjen tuotteiden valmistuksessa.

Pyydä lisätietoja ja tarjous ottamalla yhteyttä Wood-Mizerin CNC-koneiden tuotejohtajaan Magnus Franssoniin verkkosivustolla mfransson@woodmizer.eu

 

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!