Wood-Mizerin ISO 9001 -standardien mukainen laadunhallintajärjestelmä

Quality Management System with ISO 9001 at Wood-Mizer is already 21 years old!
03.03.2023

 

Wood-Mizer otti yli 20 vuotta sitten käyttöön laadunhallintajärjestelmän sahanterien tuotantoa ja huoltopalveluja varten. 

Wood-Mizer sai ensimmäisen ISO 9001 -sertifikaatin 3. maaliskuuta 2003 brittiläiseltä sertifiointitoimistolta Lloyd's Register Quality Assurancelta, joka vahvisti, että yrityksessä käytössä oleva laadunhallintajärjestelmä on kansainvälisen ISO 9001 -standardin mukainen. Sittemmin sertifikaattia on päivitetty säännöllisesti, sillä Wood-Mizer toimittaa asiakkailleen jatkuvasti korkealaatuisia sahanteriä ja sahanterien huoltopalveluja.   

 

 

Asiakkaat arvostavat ja luottavat niihin yrityksiin, joiden laadunhallintajärjestelmä on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti, sillä näiden yritysten pyrkimykset keskittyvät asiakkaiden odotusten ja vaatimusten täyttämiseen ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen.  

Yrityksen näkökulmasta laadunhallintajärjestelmä varmistaa vankan aseman markkinoilla, mahdollistaa entistä tehokkaamman suunnittelun, käynnissä olevien prosessien kattavan valvonnan ja yleensä kaikkien toimintojen jatkuvan parantamisen.  

Wood-Mizer -yhtiössä yhtiön jatkuva sitoutuminen laadun parantamiseen näkyy yhtiön laatupolitiikan vakuuttamisessa: "Vakuutamme ryhtyvämme toimiin, jotka liittyvät yrityksen kaikkien toimintojen jatkuvaan parantamiseen, mukaan lukien työntekijöidemme tyytyväisyyden lisääminen ja hyvän työilmapiirin tarjoaminen, mikä edelleen johtaa siihen, että voimme valmistaa korkealaatuisia tuotteita". Laatupoliittisten menettelyjen edistämisen välineenä on ISO 9001:2015 -standardien mukainen laadunhallintajärjestelmä, jota käytetään ja jota  parannetaan jatkuvasti.".

 

 

***

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!