Jäänsahaamista juhliin ja tapahtumiin Hollannissa

Netherlands
 
 
Alankomaalainen The Rocks -yritys tarjoaa ylellisiä jääveistoksia, jäälohkareita, catering-palveluita ja paljon muuta arvostettuihin tapahtumiin, klubeihin, ravintoloihin ja hotelleihin.
 
 

 

Vieraiden ilahduttaminen mestarillisilla jääveistoksilla ei ehkä ole ensimmäinen ajatus, joka juolahtaa mieleesi tapahtumaa suunnitellessa. Mutta The Rocks -yhtiö tuo aivan uuden näkökulman korkealuokkaiseen viihteeseen. Yritys on löytänyt luovia tapoja käyttää jään yksinkertaista kauneutta, olipa keskipisteenä kyseessä sitten taidokkaasti veistetty joutsenveistos tai tyylikäs baari, joka on täynnä kuivajäätä ja joka pysyy kylmänä koko illan.
 

 

"Asiakkaat odottavat enimmäkseen nopeutta, ajoissa tapahtuvia toimituksia ja parasta laatua", sanoo Daniel Van Tongeren, The Rocks -yhtiön omistaja. The Rocks varmistaa aina, että jääpalat leikataan kristallinkirkkaiksi ja neliömäisiksi, jonka lisäksi niiden taiteellisuus on aina huippuluokkaa.
 
The Rocks leikkaa jäälohkareet erikoiskoneella, jonka valmistaa teollisuusjäälaitteiden toimittaja Clinebell. Kone poistaa kalkin vedestä, ja kun kalkinpoisto on valmis, kalkkisegmentit on sahattava pois. The Rocks pystyy valmistamaan koneella kaksi jäälohkaretta samanaikaisesti, johon kuluu keskimäärin neljä päivää.
 
Jään muotoilua varten The Rocks hankki Wood-Mizer LT15-sahan. Sahan avulla on mahdollista sahata jopa 2 - 3 cm paksuja tai 1 cm ohuita jäälaattoja. "Se on tarkkaa työtä, Daniel sanoo, mutta Wood-Mizerin kanssa on hienoa työskennellä”. Sen avulla voimme sahata minkä tahansa kokoisia ja muotoisia laattoja.
 

 

The Rocks aloitti vähäisellä tietotaidolla, mutta sitäkin suuremman kunnianhimon voimin. Hankittuaan omistukseensa jättimäisiin jäälohkareihin erikoistuneen yrityksen Daniel osti ensimmäisen Wood-Mizerin laitteen. "Opettelimme sahaamaan", Daniel selittää, "ja loppu on historiaa. Laitetta on helppo käyttää, ja käytämme sitä suhteellisen yksinkertaisiin tarkoituksiin.

 

The Rocksin koti rakennettiin alun perin Danielille ja hänen moottoripyöräystävilleen perjantai-illan ajanviettopaikaksi, ja siitä lähtien siitä on tullut heidän moottoriklubinsa "harrastushuone". Vapaapäivinä Daniel harrastaa rakastamaansa moottoripyöräilyä Hollannin maaseudulla. "Hollannin halki ajaminen tuo minut hyvin lähelle luontoa ja ulkoilmaelämää", Daniel sanoo. ”Rakastan luontoa. Luonnossa on rauhallista ja hiljaista.”
 
Katso lisätietoja The Rockssta vierailemalla heidän verkkosivullaan: https://therocks.nl/

 

 

***

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!