Uutiset

Hydraulinen tukinkäsittely, toimivuus ja tyytyväisyys - Tutustu uuteen Wood-Mizer LT20START-sahaan

20.02.2024

Tehtävämme oli luoda saha, joka yhdistää hydrauliikan ja toimivuuden uskomattoman houkuttelevaan hintaan. Olemme saavuttaneet tämän tavoitteen LT20START:lla. Tämä saha yhdistää edistyksellisen teknologian käytännöllisiin ratkaisuihin, tarjoten poikkeuksellisen laadukasta puun sahausta ilman suurta investointia!

Löydä Wood-Mizerin LX50START ja LX50SUPER – paras hinta pienen budjetin sahoissa

24.10.2023

Wood-Mizer on päivittänyt LX50-sahasarjaansa mukauttaen tarjontaansa vallitseviin markkinaolosuhteisiin ja asiakkaiden kasvaviin odotuksiin. Asiakkaat etsivät yhä enemmän kustannustehokkaita tuotteita, joiden suorituskyky on verrattavissa ammattikoneisiin. Täydellinen esimerkki tästä ovat uudet sahamallit LX50START ja LX50SUPER, jotka ovat taloudellisimpia sahoja harrastelijoiden ja aloittelijoiden sahojen segmentissä.

Wood-Mizer MS500 - Monipuolinen pöytäsirkkeli, jossa on levysahan toiminnot

26.07.2023

Vastauksena alan kasvavaan kysyntään kehittyneiden puusepäntyökalujen suhteen Wood-Mizer laajentaa puuntyöstömallistoaan erittäin toimivalla pöytäsahalla - Wood-Mizer MS500:llä. Tämä ammattikäyttöön tarkoitettu työkalu on eurooppalaisten insinöörien ja kokeneiden puuseppien yhteistyön tulosta. Se on kehitetty vastaamaan pienen ja keskisuuren puutyöverstaan jokapäiväisiin tarpeisiin mitä tulee erilaisten puulevyjen tehokkaaseen sahaamiseen.

Wood-Mizer MS750-levysaha ammattimaiseen paneelien mitoitukseen ja puun sahaamiseen

05.07.2023

Wood-Mizer laajentaa puuntyöstökoneiden valikoimaansa edistyksellisellä levysahalla erilaisten paneelien, puulevyjen ja massiivipuulevyjen sahaamiseen. MS750:ssä on vankka valurautainen sahausyksikkö, viiltosahanterä ja alumiininen liukupöytä. Kone on kehitetty puusepänverstaille ja huonekaluvalmistajille, jotka etsivät jatkuvasti tehokkaampia tapoja erilaisten puumateriaalien tarkkaan mitoittamiseen ja sahaamiseen.

Esittelyssä Wood-Mizer LT20WIDE siirrettävä saha

07.06.2023

Wood-Mizer lisää LT20-sahaperheeseen WIDE/Leveän-sahauspäävaihtoehdon. LT20WIDE-sahan lanseerauksen myötä Wood-Mizer sai valmiiksi WIDE-vaihtoehdon käyttöönoton koko LT-sahaperheeseen, johon kuuluvat LT15-, LT20-, LT40- ja LT70-koneet.

Wood-Mizer LIGNA 2023 -messuilla: FROM FOREST TO FINAL FORM

18.05.2023

LIGNA 2023 -messuilla Hannoverissa, Saksassa, Wood-Mizer esitteli joukoittain uusia ratkaisuja ja koneita, joiden avulla asiakkaat voivat parantaa kilpailukykyään, vastata uusiin haasteisiin, toteuttaa erilaisia puuprojekteja ja ansaita rahaa muuttamalla tukit valmiiksi tuotteiksi. Yritys pysyy uskollisena tunnuslauseelleen From Forest to Final Form (Metsästä lopputuotteeksi).

LIGNA 2023 -messuilla esitelty Wood-Mizer Systems -järjestelmiin kuuluva teollinen sahauslinja

16.05.2023

Wood-Mizer Systems -järjestelmien sahauslinjat ovat nykyaikainen ja kattava teknologinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat lisätä tehokkuutta ja automatisoida tuotantoprosesseja. Kaikki linjat voidaan konfiguroida joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan, ja maailmanluokan tekninen palvelu ja tuki varmistavat ongelmattoman käytön ja huollon.

Wood-Mizer esitteli parhaat puuntyöstökoneensa ja -ratkaisunsa LIGNA 2023 -messuilla

15.05.2023

Euroopan suurimmilla puuteollisuuden messuilla, LIGNAssa, Wood-Mizer esitteli täyden valikoiman puuntyöstötuotteitaan, mukaan lukien tunnetun valikoiman puuntyöstökoneita ja -laitteita viimeisteltyjen puutuotteiden valmistusta varten. Myydyimpien malliensa joukosta Wood-Mizer esitteli uusimmat koneensa ja ratkaisunsa puuntyöstöteollisuudelle – MP280-höylä-/muotoilukoneen ja MS750-paneelisahan.

Esittelyssä Wood-Mizerin MP280 4-kutterihöylä

26.04.2023

Wood-Mizer on laajentanut puuntyöstökoneidensa valikoimaa julkistamalla uuden MP280-kutterihöylän. MP280 on kompakti laite, jossa yhdistyvät tunnettujen ja hyväksi havaittujen MP360- ja MP260-kutterihöylien parhaat ominaisuudet.

Wood-Mizer esittelee innovatiivisia ratkaisuja sahaukseen ja puuntyöstöön LIGNA 2023 -messuilla

05.04.2023

Wood-Mizer valmistautuu esittelemään LIGNA-messuilla uusimpia sahojaan ja puuntyöstökoneitaan monille asiakkaille, kuten suurille ja keskisuurille sahoille, pienyrityksille, maanviljelijöille, käsityöläisille ja harrastajille.

Tuotteet 1 - 10 kokonaismäärästä 49

Page
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!