Uutiset

Wood-Mizer esittelee MS300-pöytäsahan erittäin tarkkaan puuntyöstöön

07.09.2022

MS300-pöytäsaha on käytännöllinen työkalu puuntyöstöön niin pienessä harrastajapajassa kuin ammattimaisessa puuyrityksessä. Se on kompakti ja luotettava kone, joka on valmistettu laatumateriaaleista ja varustettu liukupöydällä sahaustarkkuuden lisäämiseksi. MS300-pöytäsahalla voit valmistaa erilaisia puutuotteita, kuten sisustustuotteita, huonekalujen osia, lattiaelementtejä, levyjä, säleitä ja paljon muuta.

Wood-Mizer laajentaa tuotevalikoimaansa CNC-koneiden käyttöönotolla

13.07.2022

Wood-Mizer on kehittänyt edistyksellisen CNC-koneiden (tietokoneohjatulla numeerisella ohjauksella varustetun) tuoteperheen maksimaalisen suorituskyvyn, tarkkuuden ja täysin automatisoidun puun, muovien, komposiittien ja kevyiden metalliseoksien automatisoituun prosessointiin.

Wood-Mizerin siirrettävät sahat mahdollistavat kaupunkialueiden puiden tehokkaamman hyödyntämisen

02.02.2022

Wood-Mizer esitteli visionsa kaupunkialueiden puiden muodostaman arvokkaan raaka-aineen ympäristötehokkaaksi hyödyntämiseksi Glasgow'ssa marraskuussa 2021 pidetyssä YK:n COP26-konferenssissa.

Wood-Mizerin 40-vuotisjuhla

12.01.2022

Wood-Mizer, maailman johtava sahojen ja puuntyöstökoneiden valmistaja juhlii tänä vuotta 40-vuotista taivaltaan, jonka aikana yhtiö on toimittanut puuntyöstöön liittyviä koneita asiakkailleen ympäri maailmaa From Forest to Final Form®. Yhdysvalloissa pääkonttoriaan pitävä Wood-Mizerin asiakaskunta koostuu yli 100 000:sta sahan omistajasta kuudella eri mantereella ja yhtiön jälleenmyyjäverkostoon kuuluu yli 100 valtuutettua jälleenmyyjää, joista osa on toiminut jo viimeiset 40 vuotta, kuten Wood-Mizer.

Wood-Mizer Europe paketoi vuoden 2021 ja tekee suunnitelmia tulevaisuutta varten

29.12.2021

Kun vuosi lähestyy loppuaan, on aika tehdä yhteenveto sen ratkaisevista hetkistä ja laatia suunnitelma tulevalle vuodelle. Wood-Mizerin myyntijohtajan Krzysztof Kropidłowskin kanssa käytävässä haastattelussa pohdimme vuoden 2021 tapahtumia, tutkimme puuteollisuuden tilaa ja tarkastelemme huolellisesti yrityksen seuraavan vuoden suunnitelmaa.

Wood-Mizer esittelee uuden G57-bensiinimoottorin siirrettäviin LT70-sahoihin

02.12.2021

Wood-Mizer päivitti hiljattain LT70-sahamallin korvaamalla dieselmoottorin uudella G57-bensiinimoottorilla. Bensiinimoottori G57 on olennainen parannus LT70-sahasarjaan, sillä se lisää polttoainetehokkuutta, tuottaa enemmän hevosvoimaa ja parantaa käyttömukavuutta täyttäen samalla uusimpien pakokaasupäästöstandardien vaatimukset. Uusi bensiinimoottori G57 korvaa vanhemman sukupolven dieselmoottorin D42.

Tuotteet 1 - 6 kokonaismäärästä 37