Uutiset

Wood-Mizer LIGNA 2023 -messuilla: FROM FOREST TO FINAL FORM

18.05.2023

LIGNA 2023 -messuilla Hannoverissa, Saksassa, Wood-Mizer esitteli joukoittain uusia ratkaisuja ja koneita, joiden avulla asiakkaat voivat parantaa kilpailukykyään, vastata uusiin haasteisiin, toteuttaa erilaisia puuprojekteja ja ansaita rahaa muuttamalla tukit valmiiksi tuotteiksi. Yritys pysyy uskollisena tunnuslauseelleen From Forest to Final Form (Metsästä lopulliseen muotoon).

LIGNA 2023 -messuilla esitelty Wood-Mizer Systems -järjestelmiin kuuluva teollinen sahauslinja

16.05.2023

Wood-Mizer Systems -järjestelmien sahauslinjat ovat nykyaikainen ja kattava teknologinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat lisätä tehokkuutta ja automatisoida tuotantoprosesseja. Kaikki linjat voidaan konfiguroida joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan, ja maailmanluokan tekninen palvelu ja tuki varmistavat ongelmattoman käytön ja huollon.

Wood-Mizer esitteli parhaat puuntyöstökoneensa ja -ratkaisunsa LIGNA 2023 -messuilla

15.05.2023

Euroopan suurimmilla puuteollisuuden messuilla, LIGNAssa, Wood-Mizer esitteli täyden valikoiman puuntyöstötuotteitaan, mukaan lukien tunnetun valikoiman puuntyöstökoneita ja -laitteita viimeisteltyjen puutuotteiden valmistusta varten. Myydyimpien malliensa joukosta Wood-Mizer esitteli uusimmat koneensa ja ratkaisunsa puuntyöstöteollisuudelle – MP280-höylä-/muotoilukoneen ja MS750-paneelisahan.

Esittelyssä Wood-Mizerin MP280 4-kutterihöylä

26.04.2023

Wood-Mizer on laajentanut puuntyöstökoneidensa valikoimaa julkistamalla uuden MP280-kutterihöylän. MP280 on kompakti laite, jossa yhdistyvät tunnettujen ja hyväksi havaittujen MP360- ja MP260-kutterihöylien parhaat ominaisuudet.

Wood-Mizer esittelee innovatiivisia ratkaisuja sahaukseen ja puuntyöstöön LIGNA 2023 -messuilla

05.04.2023

Wood-Mizer valmistautuu esittelemään LIGNA-messuilla uusimpia sahojaan ja puuntyöstökoneitaan monille asiakkaille, kuten suurille ja keskisuurille sahoille, pienyrityksille, maanviljelijöille, käsityöläisille ja harrastajille.

Wood-Mizer BMST50 yhdistetty teroitus- ja harituslaite

08.03.2023

Yhdistämällä kaksi terähuoltotoimintoa yhteen laitteeseen Wood-Mizer tarjoaa fiksun ratkaisun sahureille, jotka haluavat itse pitää huolta sahanteristään. BMST50 on yhdistelmälaite, joka teroittaa ja harittaa hampaat tehokkaasti ja edullisesti. Lisäksi se säästää tilaa työpajassa, koska se vaatii vain työpöydän tai -penkin sen parissa työskentelyyn.

Wood-Mizerin ISO 9001 -standardien mukainen laadunhallintajärjestelmä

03.03.2023

Wood-Mizer otti yli 20 vuotta sitten käyttöön laadunhallintajärjestelmän sahanterien tuotantoa ja huoltopalveluja varten. Wood-Mizer sai ensimmäisen ISO 9001 -sertifikaatin 3. maaliskuuta 2003 brittiläiseltä sertifiointitoimistolta Lloyd's Register Quality Assurancelta, joka vahvisti, että yrityksessä käytössä oleva laadunhallintajärjestelmä on kansainvälisen ISO 9001 -standardin mukainen. Sittemmin sertifikaattia on päivitetty säännöllisesti, sillä Wood-Mizer toimittaa asiakkailleen jatkuvasti korkealaatuisia sahanteriä ja sahanterien huoltopalveluja.

Wood-Mizer Finlandin verkkokauppa valmiina tilauksellesi

31.01.2023

Tehdäksemme Wood-Mizer tuotteiden tilaamisen helpommaksi olemme avanneet verkkokaupan. Pystyt ostamaan teriä ja varaosia sahaasi verkkokaupastamme.

Wood-Mizer julkistaa WIDE-vaihtoehdon suosittuun ja siirrettävään LT15CLASSIC-sahaan

11.01.2023

Suosittu, monipuolinen ja kompakti LT15-sahasarja laajenee siirrettävän LT15-sahan ominaisuudet ja leveämmän sahapään yhdistävän siirrettävän LT15CLASSIC WIDE -mallin myötä.

Wood-Mizer esittelee aloitustason LX50START-sahan tukkien sahaamiseen

16.11.2022

Wood-Mizer laajentaa erittäin suosittua LX-sahasarjaa kompaktilla aloitustason LX50START-sahalla niille, jotka sahaavat pieniä määriä tukkeja satunnaisesti. Yksinkertainen toteutus ja kokemukseen perustuva suunnittelu yhdistettynä Wood-Mizerin sahojen korkeaan laatustandardiin takaavat sahaustarkkuuden ja luotettavuuden edulliseen hintaan.

Tuotteet 1 - 10 kokonaismäärästä 44

Page
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!