Uutiset

Wood-Mizer Finlandin verkkokauppa valmiina tilauksellesi

31.01.2023

Tehdäksemme Wood-Mizer tuotteiden tilaamisen helpommaksi olemme avanneet verkkokaupan. Pystyt ostamaan teriä ja varaosia sahaasi verkkokaupastamme.

Wood-Mizer julkistaa WIDE-vaihtoehdon suosittuun ja siirrettävään LT15CLASSIC-sahaan

11.01.2023

Suosittu, monipuolinen ja kompakti LT15-sahasarja laajenee siirrettävän LT15-sahan ominaisuudet ja leveämmän sahapään yhdistävän siirrettävän LT15CLASSIC WIDE -mallin myötä.

Wood-Mizer esittelee aloitustason LX50START-sahan tukkien sahaamiseen

16.11.2022

Wood-Mizer laajentaa erittäin suosittua LX-sahasarjaa kompaktilla aloitustason LX50START-sahalla niille, jotka sahaavat pieniä määriä tukkeja satunnaisesti. Yksinkertainen toteutus ja kokemukseen perustuva suunnittelu yhdistettynä Wood-Mizerin sahojen korkeaan laatustandardiin takaavat sahaustarkkuuden ja luotettavuuden edulliseen hintaan.

Pienin Wood-Mizer-saha LX50START on tulossa pian!

26.10.2022

Wood-Mizer julkistaa pian kaikkien aikojen pienimmän ja edullisimman sahansa. Se on suunniteltu pääasiassa kotitalouksille ja puuntyöstön harrastajille. LX50START:lla voit sahata tukit aina kun tarvitset ja mahdollisimman alhaisin kustannuksin. Tee puutavaraa helposti ja edullisesti! Seuraa Wood-Mizerin uutisia äläkä unohda ensi-iltaa! Uusi Wood-Mizerin saha on juuri tulossa.

Wood-Mizerin tuotteet auttavat vastuullisen sahaustoiminnan opettamisessa

05.10.2022

Kestävä ja huolellisesti hallinnoitu puuraaka-aineiden käyttö metsästä kaadettuna lopputuotteisiin voi edesauttaa monipuolisten ja elinvoimaisten metsien säilymistä seuraaville sukupolville. Wood-Mizerin sahat auttavat ylläpitämään metsiä, puistoja ja muita viheralueita, jotka hyödyttävät sekä luontoa että ympärillä olevia yhteisöjä.

Wood-Mizer esittelee MS300-pöytäsahan erittäin tarkkaan puuntyöstöön

07.09.2022

MS300-pöytäsaha on käytännöllinen työkalu puuntyöstöön niin pienessä harrastajapajassa kuin ammattimaisessa puuyrityksessä. Se on kompakti ja luotettava kone, joka on valmistettu laatumateriaaleista ja varustettu liukupöydällä sahaustarkkuuden lisäämiseksi. MS300-pöytäsahalla voit valmistaa erilaisia puutuotteita, kuten sisustustuotteita, huonekalujen osia, lattiaelementtejä, levyjä, säleitä ja paljon muuta.

Tuotteet 1 - 6 kokonaismäärästä 38

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!