Uutiset

Wood-Mizer ja MOReTENs yhdistävät parhaat voimansa yhteen puuntyöstökoneiden edelleenkehittämiseksi

24.03.2021

Nuoren pojan puuntyöstöunelmasta kahden suuren puuntyöstölaitteiden valmistajan menestykselliseen yhteistyöhön - Bo Mårtensson, ruotsalaisen MOReTENsin perustaja, pohtii, miten unelmat voidaan muuttaa teoiksi, puu lopputuotteiksi ja innovatiiviset muotoilut jatkuvaksi kasvuksi ja kehitykseksi.

Kuinka parantaa terän suorituskykyä? Uusi Wood-Mizerin LIVE-videosarja

17.03.2021

Wood-Mizer kutsuu sinut mukaan katsomaan sarjan LIVE-esittelyitä, jotka käsittelevät TERIÄ ja tarkemmin sanoen terän teroittamista, asettamista ja terätypin valitsemista. LIVE-lähetyksen aikana Wood-Mizerin asiantuntijat keskustelevat paremmista terän huoltokäytännöistä, esittelevät tarvittavat huoltotyökalut ja jakavat käytännön tietoja.

Wood-Mizer julkaisee erikoisleveän LX250-sahan

27.01.2021

Wood-Mizer julkaisee erikoisleveän LX250-sahan, joka on suunniteltu sahureiden ja puuseppien tarpeisiin massiivisten, enintään 138 cm leveiden lankkujen ja lautojen sahaamiseksi. LX250 on Wood-Mizerin maailman johtavan ohutteräisen vannesahavalikoiman joukossa kapasiteetiltaan toiseksi suurin saha, ja joka yhdessä suositun WM1000-sahan kanssa kykenee sahaamaan halkaisijaltaan 170 cm tukkeja.

Wood-Mizer esittelee SlabMizer-tasojyrsimen leveille materiaaleille

30.12.2020

Wood-Mizer esittelee nyt SlabMizer MB200 - tasojyrsimen, joka soveltuu erinomaisesti sahan omistajille, puun käsittelijöille sekä ammattimaisille puuntyöstöyrityksille.

Wood-Mizer julkistaa LT70 HEAVY-DUTY -sahan

02.12.2020

Wood-Mizer on onnistunut yhdistämään kahden hyväksi havaitun sahan parhaat ominaisuudet uudeksi tuotteeksi. LT70 HEAVY-DUTY -saha tuottaa puutavaraa teollisella tasolla helposti ammattimaisella LT70-sahalla.

Kuuluisa Wood-Mizer LT40 -saha – nyt valinnaisella LEVEÄLLÄ sahauspäällä

04.11.2020

Wood-Mizer esittelee uuden valinnaisen leveän sahauspään maailmankuuluisaan LT40-sahamalliinsa. Uusi sahauspää nostaa sahauskapasiteettia ja on kätevä sahureille, jotka tarvitsevat ylimääräistä sahausleveyttä.

Maailmankuulu Wood-Mizer LT15-sahaa saa nyt myös siirrettävänä

07.10.2020

Wood-Mizer esittelee suositusta LT15-sahasarjasta uuden version, joka laajentaa näiden koneiden käyttöaluetta, erityisesti rahtisahauksessa.

Wood-Mizer juhlii 30 vuoden taivaltaan Euroopan markkinoilla

23.09.2020

Puu on yksi arvokkaimmista luonnonmateriaaleista, jonka avulla yhteiskunta voi rakentaa paremman maailman miljoonille ihmisille. Wood-Mizer kehittää ja toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja, joiden ansiosta puunjalostusyritykset voivat kasvaa ja tuottaa voittoa. Tämä tarkoittaa, että Wood-Mizerin laitteilla tarvitaan vähemmän puuta puuntyöstöön ja metsiin jää enemmän puita kasvamaan.

Wood-Mizer LIVE: ensimmäinen Wood-Mizerin tuotteiden esittely verkossa 17. syyskuuta 2020

17.09.2020

Wood-Mizer esittää sarjan LIVE-lähetyksiä YouTubessa ja Facebookissa. Tässä voit nähdä tallenteen ensimmäisestä esittelystä 17. syyskuuta; siinä Wood-Mizer esitteli uusimmat tuotteet. Katso LIVE-lähetysten aikataulu tältä sivulta. Älä jätä väliin Wood-Mizerin verkkotapahtumia, joissa voit esittää kysymyksiä suoraan Wood-Mizerin asiantuntijoille verkkojuttelun kautta.

Wood-Mizer esittelee korkealaatuisen MP180-monitoimihöylän

02.09.2020

Kompakti ja edullinen MP180-höylä: kolme toimintoa yhdessä koneessa säästää käyttökustannuksia ja aikaa valmistettaessa huonekaluluokan puutavaraa, ponttilautoja ja listoja.

Tuotteet 31 - 40 kokonaismäärästä 49

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!