Vaakahalkaisusahat

Vaakahalkaisusahat

Yksiteräiset halkaisusahat

Sahaa pelkat ja laudat tehokkaasti uudelleen, sahaa arvokasta puutavaraa pintalaudoista tuottamalla tuppilautoja ja paljon muuta Wood-Mizerin vaakahalkaisusahoja käyttämällä. Yksiteräiset vaakahalkaisusahat sopivat olemassa oleviin tuotantoympäristöihin ja auttavat maksimoimaan sahan tuotantokapasiteettia.

Moniteräiset halkaisusahat

Wood-Mizerin monipäiset vaakahalkaisusahat toimitetaan erilaisilla kokoonpanoilla vastaamaan kaikkia tarpeitasi. Saatavilla on useita erityyppisiä kompakteja ja modulaarisia moniteräisiä halkaisusahoja, jotka vastaavat tarkkuudeltaan ohuen sahausraon vannesahaa ja parantavat tuotantoa, ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja monipuolisia, joten Wood-Mizerin laaja moniteräisten vannehalkaisusahojen valikoima on tuottava investointi niin aloittaville yrityksille kuin suurien tuotantokapasiteetin yrityksille.

Efficiently resaw cants and boards, recover valuable lumber from slabs, produce lap siding and more with Wood-Mizer's horizontal band resaws. Single Head Horizontal Resaws fit into existing production environments and can maximize your sawmill production.
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!