Tervetuloa Wood-Mizer Industries (SUOMI) verkkosivuille – maailmanjohtaja liikutettavien ja kiinteiden kapeavannesahojen ja vannesahan terien markkinoilla.

Puulla voimme rakentaa paremman maailman miljoonille ihmisille tänään ja huomenna. Kestävä kehitys ja tuottavuus on saavutettava tavoite Wood-Mizerin innovatiivisilla puuntyöstöratkaisuilla.Nykyaikainen valmistus


Nykyaikaiset valmistustilat Yhdysvalloissa ja Euroopassa takaavat korkeimman laadun edulliseen hintaan - ympäri maailman. Ensiluokkainen teräs ja korkealaatuiset komponentit ovat olennaisia. Joustavat valmistusmenetelmät ja jatkuva parannus kaikissa osastoissa löytää uusia tapoja prosessien, laadun ja nopeuden parantamiseksi. Tiukka laaduntarkastus ja jatkuva parantaminen sisältyvät jokaiseen valmistusvaiheeseen, alkukonseptista ja kehityksestä jokaisen yksikön loppuasennukseen asti.80 000+ asiakasta ympäri maailmaa


Wood-Mizer on sitoutunut asiakaspalveluun sivukonttoreilla viidessä maanosassa ja maailmanlaajuisesti yli 100 valtuutetulla jälleenmyyjällä. Kansainvälinen myynti- ja huoltotiimimme antaa maailmanlaajuisesti neuvoja ja paikallisen huollon eri markkinoiden vuosien kokemuksella.

Useimmat asiakkaistamme ovat pienyrityksiä, jotka elättävät perheensä kestävän kehityksen kautta ja alueellaan kasvatetulla puulla. Maanviljelijät, puusepät ja käsityöläiset voivat sahata omat tukkinsa liiketoimintansa tarpeiden tukemiseen. He kasvattavat paikallista taloutta aktiivisesti, luovat työpaikkoja ja parantavat elinoloja maailman jokaisessa nurkassa.

Tulevaisuus

Yritämme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi, olipatpa ne kuinka kunnianhimoisia tahansa. Hankkimalla Wood-Mizer sahan, ostat enemmän kuin pelkän tuotteen – sinusta tulee Wood-Mizer perheen osa.

Kohtaa yrityksesi tulevaisuus luottavaisena Wood-Mizerin kanssa

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!