Tekninen neuvonta

Kuinka sahanterät puretaan turvallisella tavalla pakkauksesta

Katso opetusvideo siitä, miten sahanterät puretaan turvallisesti litteästä pakkauslaatikosta ja valmistellaan sahausta varten.

Kuinka Wood-Mizerin höylät asennetaan ja säädetään

Opetusvideolla kuvataan muutamia yleisimpiä Wood-Mizerin MP260 ja MP360 4-kutterihöylien sekä MP200 höylän huoltotoimenpiteitä.

Kuinka lisätä puun tuotantoa ja talteenottoa

Wood-Mizerin koneilla sahaustuotantosi määrän ja puun talteenoton tehokkuuden kasvattaminen ovat saavutettavissa olevaa ja älykästä liiketoimintaa. Päivitä sahaustoimintaasi ja paranna tuottavuutta lisäämällä sahauslinjaasi halkaisusahat ja särmäyssahat.

Wood-Mizerin terä julkisuuden valokeilassa: Korkealuokkaiset MaxFLEX-sahanterät

MaxFLEX on yksi Wood-Mizerin vannesahanterämerkeistä. Kun Wood-Mizer suunnitteli tämän terän, tavoitteena oli tehdä kestävä ja monikäyttöinen sahanterä, jolla on enemmän joustavuutta ja pidennetty terän käyttöikä.

Wood-Mizer WB2000 teollisuussaha modernissa sahalaitoksessa Puolassa

Katso yksityiskohtainen videoesittely, joka kuvaa Wood-Mizerin teollisuussahojen käyttöä puolalaisessa A&M Trak Michal Nowakowski -yhtiössä. Videon juontaa Wood-Mizerin teollisuussahojen myyntipäällikkö Adam Kubiak yhteistyössä Nowakowski-yhtiön työntekijöiden kanssa.

Wood-Mizer WB2000 huipputehoinen teollinen saha

Katso Wood-Mizer LIVE -tallenne, jossa esitellään yksityiskohtaisesti teollisen sahan WB2000 rakenteelliset ominaisuudet. Tässä videoesityksessä Wood-Mizer -tuotepäällikkö Adam Kubiak selittää, miten WB2000 toimii ja tuottaa voittoa, kun saha käyttää 50 mm, 75 mm tai 100 mm leveitä teriä ja tarjoaa suorituskyvyn, joka on verrattavissa siihen, mitä voimme odottaa leveäteräiseltä vannesahalta.

E-kirja ”Kuinka parantaa sahanterän suorituskykyä” ladattavissa ilmaiseksi

Wood-Mizerin tiimi on laatinut e-kirjan, joka sisältää suosituimpia verkkosivuston artikkeleita sahanteristä.

Miten valita paras Wood-Mizer TOOLS

Wood-Mizer tarjoaa laajan valikoiman teriä puusepille ja sahureille, kuten pyörösahanteriä, kuttereita ja höylänteriä ja profiiliteriä höyläämiseen, poranteriä sekä raamisahanteriä. Wood-Mizer-tuotteet ovat tunnettuja vankasta rakenteestaan, korkeasta toiminnallisuudestaan ja luotettavuudestaan. Wood-Mizer TOOLS -luettelosta löydät korkealuokkaisia lisävarusteita, jotka on suunniteltu sekä Wood-Mizer-koneille että muiden merkkien koneille.

Wood-Mizerin terä julkisuuden valokeilassa: DoubleHARD

Wood-Mizerin DoubleHARD-terät ovat sahaukseen liittyvä lipputuote ja sahauksen työjuhta, jotka on testattu kenttäolosuhteissa ja vaativissa sahauskäyttöolosuhteissa ympäri maailmaa ja johon sahaajat ovat luottaneet jo vuosikymmenien ajan. DoubleHARD-terien nimi johtuu Wood-Mizerin ratkaisusta käyttää korkealuokkaista terästä ja induktiokarkaistuja hampaiden kärkiä, mistä seuraa kestävä ja luotettava terä kaksinkertaisella kovuudella ja kaksinkertaisella terävyyden kestolla verrattuna tavanomaisiin hiiliteräksestä valmistettuihin teriin.

Parempi saha takaa paremman metsän tulevaisuuden

Käyttämällä älykkäämpiä ratkaisuja sahayrittäjät voivat parantaa kannattavuutta ja liiketoiminnan selviytymiskykyä ja samalla vähentää puutavaraa koskevia vaatimuksia, kustannuksia ja jätettä.

Tuotteet 1 - 10 kokonaismäärästä 41

Page
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!