Tekninen neuvonta

Moottorisahalaitos vs. Vannesaha? Kattava vertailu opastamaan valintaasi

Kiinteistön omistajaien ja maanviljelijöiden tarvitsee toisinaan sahata tukkeja laudoiksi projekteihin kuten rakennusten korjauksiin tai rakentamiseen. Koska tukkien sahaus on suhteellisen yksinkertainen, harvoin tarvittava toimenpide — tarpeen vain vanhan puun poistamiseksi kiinteistöltä tai kuivan puun kaatamisen seurauksena voimakkaiden tuulten jälkeen ...

Wood-Mizer TVS HD teollinen sahalinja kuormalavojen valmistukseen

Teolliset sahausratkaisut, eli Wood-Mizer-järjestelmät, esittelevät automaation ja älykkäät ratkaisut tuottamaan puutavaraa tehokkaasti ja alhaisin kustannuksin. Glinkowskin sahalaitos on käyttänyt Wood-Mizerin teollista sahalinjastoa Puolassa vuodesta 2021 lähtien. Linja mahdollisti koneiden räätälöinnin yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin ja olemassa olevan laitteiston yhdistämisen tehtaalla uusiin Wood-Mizer-järjestelmiin.

Suorien terien asentaminen kursoon

Opi, kuinka suora terä asennetaan tai vaihdetaan Wood-Mizerin kutterihöylän kursoon. Jokaisessa kursossa on neljä uraa. Kahdessa urassa käytetään aina suoria teriä ja muissa kahdessa urassa voidaan käyttää suoria tai profiiliteriä työtehtävistä riippuen.

Kuinka särmäsahat ja moniteräsahat lisäävät sahauksen arvoa

Särmäsahat ja moniteräsahat on suunniteltu pintalautojen ja lankkujen särmäämiseen sekä lankkujen ja pelkkojen uudelleensahaamiseen moniterällä tehokkaasti erittäin tarkkojen toleranssien puitteissa. Sahat, jotka haluavat kasvattaa tuotantoaan, sahaustarkkuuttaan ja hyödyntämisastettaan saadakseen suuremman tuoton, voivat käyttää särmäsahaa tai moniteräsahaa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sahanterien säilytysohje

Opettele, kuinka sahanteriä säilytetään oikein ja turvallisesti mahdollisten terävahinkojen välttämiseksi.

Kuinka sahanterät puretaan turvallisella tavalla pakkauksesta

Katso opetusvideo siitä, miten sahanterät puretaan turvallisesti litteästä pakkauslaatikosta ja valmistellaan sahausta varten.

Kuinka Wood-Mizerin höylät asennetaan ja säädetään

Opetusvideolla kuvataan muutamia yleisimpiä Wood-Mizerin MP260 ja MP360 4-kutterihöylien sekä MP200 höylän huoltotoimenpiteitä.

Kuinka lisätä puun tuotantoa ja talteenottoa

Wood-Mizerin koneilla sahaustuotantosi määrän ja puun talteenoton tehokkuuden kasvattaminen ovat saavutettavissa olevaa ja älykästä liiketoimintaa. Päivitä sahaustoimintaasi ja paranna tuottavuutta lisäämällä sahauslinjaasi halkaisusahat ja särmäyssahat.

Wood-Mizerin terä julkisuuden valokeilassa: Korkealuokkaiset MaxFLEX-sahanterät

MaxFLEX on yksi Wood-Mizerin vannesahanterämerkeistä. Kun Wood-Mizer suunnitteli tämän terän, tavoitteena oli tehdä kestävä ja monikäyttöinen sahanterä, jolla on enemmän joustavuutta ja pidennetty terän käyttöikä.

Wood-Mizer WB2000 teollisuussaha modernissa sahalaitoksessa Puolassa

Katso yksityiskohtainen videoesittely, joka kuvaa Wood-Mizerin teollisuussahojen käyttöä puolalaisessa A&M Trak Michal Nowakowski -yhtiössä. Videon juontaa Wood-Mizerin teollisuussahojen myyntipäällikkö Adam Kubiak yhteistyössä Nowakowski-yhtiön työntekijöiden kanssa.

Tuotteet 1 - 10 kokonaismäärästä 45

Page
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!