Kuinka sahanterät puretaan turvallisella tavalla pakkauksesta

Wood-Mizer, Europe

 

Katso opetusvideo siitä, miten sahanterät puretaan turvallisesti litteästä pakkauslaatikosta ja valmistellaan sahausta varten.

Kun vastaanotat sahanteräsi, on tärkeää tietää, kuinka ne puretaan pakkauksesta turvallisesti ja kuinka ne valmistellaan sahausta varten. Käytä aina suojalaseja ja -käsineitä sahanterien käsittelyn aikana.

1. Noudata laatikkoon painettuja ohjeita ja varmista, että oikea puoli osoittaa ylöspäin. Käytä saksia pakkaushihnojen katkaisemiseen ja avaa pakkauslaatikko.

 

unpack 1unpack 1
unpack 2unpack 2

 

2. Varmista ennen kuin poistat teriä pakkauslaatikosta, että hampaat osoittavat kehostasi poispäin ja että metallikiinnike pitää teriä kasassa. Leikkaa teriä toisiinsa kiinnittävä muoviside.

 

meta clipmeta clip

 

3. Ota kiinni sisimmästä terästä, jos kyseessä on pakkauslaatikkoon rinkelimäisesti pakatut terät. Irrota se laatikossa jäljellä olevista teristä ja purista se yhteen, jotta se voidaan ohjata metallikiinnikkeen aukon läpi. 

 

guidebladeguideblade

 

4. Pidä vapautunutta terää tiukasti käsissäsi ja jatka terän ohjaamista ulos laatikosta.

 

free bladefree blade

Hanki ilmainen e-kirja

Selvitä, miten parannat terän suorituskykyä ja pidennät terien käyttöikää. Tilaa uutiskirjeemme ja saat e-kirjan, joka sisältää kymmenen tärkeintä vannesahanteriin liittyvää aihetta ja linkkejä hyödyllisiin videoihin.

Tilaaminen tarkoittaa, että annat suostumuksesi saada sähköpostipäivityksiä Wood-Mizerilta ja hyväksyt Wood-Mizerin tietosuojakäytännön ehdot.

***

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!