Artikkelit

Veneenrakennustaito Wisconsinissa

Puuseppä ja sahuri Joshua Swan on rakentanut ainutlaatuisia puisia veneitä yli kahden vuosikymmenen ajan kauniin Lake Superior -järven rannalla Wisconsinissa, Yhdysvalloissa.

Reiniläiset käyttävät LX50-sahaa hyödyntääkseen puut, jotka kaarnakuoriaiset ovat tuhonneet

Piensahan käyttäminen omalla tilallasi voi auttaa hyödyntämään arvokasta puutavaraa ja tehdä elämästä mielenkiintoista täyttämällä päiväsi sahaamisella.

Kihlapari rakensi joogastudion

Parker Dunbar, Coloradosta, käytti Wood-Mizer LT15 -siirrettävää sahaa luodakseen upouuden joogastudion kihlatulleen Jillaynelle. "Kaikki alkoi keskustelusta ensitreffeillä. Se päättyi ainutlaatuiseen joogastudioon ja kosintaan," selittää Parker.

Saksalainen tila monipuolistaa liiketoimintaansa ja kasvattaa tulojaan Wood-Mizer LT70 -sahalla

Neljännen sukupolven saksalainen maanviljelijä aloittaa sahaustoiminnan LT70-sahalla, mikä mahdollistaa maatilan omien kiinteistöjen ylläpitämisen ja puutavaran myymisen lähialueen asukkaille. Wood-Mizerin sahausteknologialla maanviljelijät voivat monipuolistaa toimintaansa ja tuottaa voittoa käyttämällä paikallista puuta.

Rahtisahaus on hauskaa, terapeuttista ja rentouttavaa

Puun sahaus Wood-Mizer-sahalla on hauskaa! Se on rentouttavaa ja terapeuttista", sanoo Jon Scott, sahamies New Yorkista, USA:sta. Jon Scott kiinnostui puutöistä ja puusta ollessaan 12-vuotias. "Lukiossani ei ollut puutyön kurssia, joten opettelin itse puusepäksi."

Mestariteoksia männystä: Wood-Mizer-koneet käytössä ruotsalaisessa puusepänverstaassa

Harrastuksen parissa työskentely mahdollistaa loputtomasti nautinnon hetkiä. Elän unelmaani. Tämä on Rasmus Strömin näkemys puutöistä hänen puusepänverstaassaan, Ädelsnickaren (Hienopuuseppä), Falköpingissä, Ruotsissa. Käyttäen Wood-Mizerin puuntyöstölaitteistoa, mm. monipuolista nelikutterihöylää MP260 ...

Wood-Mizer-sahat auttavat edistämään kasvua ja naisten voimaantumista Pakistanissa

Ciqam Green Solutions Private Limited, tunnettu myös nimellä Ciqam, toimii Pakistanin pohjoisosassa, lähellä Kiinaa, erityisesti Hunzan laaksossa. Tämä alue on tunnettu vuoristaan ja kylistään, noin 2500 metriä merenpinnan yläpuolella. Aikoinaan prinssien hallitsemassa Hunzan laaksossa on runsaasti perintökohteita.

Vahingosta intohimoksi: Zygmunt Kossin matka puusepänverstaasta menestyväksi yrittäjäksi

Puolalainen yrittäjä Zygmunt Koss kertoo, kuinka hän löysi intohimonsa puutöihin ja kuinka hän saavutti menestystä liiketoiminnassa oikean teknologian ansiosta. "Voisi sanoa, että päädyin puusepäntyöhön vahingossa; en suunnitellut tätä," sanoo pomeranialainen yrittäjä Zygmunt ..."

Ainutlaatuisen puukappelin rakentaminen maatilalle Yhdysvalloissa

"Olen ollut rakennusalalla 40 vuotta ja olen rakentanut monenlaista vuosien varrella. Mutta mielestäni tämä kappeli on parasta, mitä olen koskaan tehnyt", sanoo Bill Miskiman, maatilan omistaja Connecticutissa ja yksi niistä, jotka olivat mukana luomassa ainutlaatuista Trinity Knot -kappelia.

Kaksi veljestä Ruotsista pyörittävät menestyksekkäästi rakennus- ja puusepänverstastaan

Göran ja Lennart Ståhl valmistavat puusepäntuotteita ja toimittavat paikallisille asiakkaille laadukasta puutavaraa talojen rakentamiseen ja viimeistelyyn Ruotsissa. Veljekset luottavat ensisijaisesti Wood-Mizerin puuntyöstökoneisiin, mukaan lukien MP260 nelikutterihöylään ja MP160 oiko-tasohöylään.

Tuotteet 1 - 10 kokonaismäärästä 90

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!