Artikkelit

Rahtisahaus on hauskaa, terapeuttista ja rentouttavaa

Puun sahaus Wood-Mizer-sahalla on hauskaa! Se on rentouttavaa ja terapeuttista", sanoo Jon Scott, sahamies New Yorkista, USA:sta. Jon Scott kiinnostui puutöistä ja puusta ollessaan 12-vuotias. "Lukiossani ei ollut puutyön kurssia, joten opettelin itse puusepäksi."

Mestariteoksia männystä: Wood-Mizer-koneet käytössä ruotsalaisessa puusepänverstaassa

Harrastuksen parissa työskentely mahdollistaa loputtomasti nautinnon hetkiä. Elän unelmaani. Tämä on Rasmus Strömin näkemys puutöistä hänen puusepänverstaassaan, Ädelsnickaren (Hienopuuseppä), Falköpingissä, Ruotsissa. Käyttäen Wood-Mizerin puuntyöstölaitteistoa, mm. monipuolista nelikutterihöylää MP260 ...

Wood-Mizer-sahat auttavat edistämään kasvua ja naisten voimaantumista Pakistanissa

Ciqam Green Solutions Private Limited, tunnettu myös nimellä Ciqam, toimii Pakistanin pohjoisosassa, lähellä Kiinaa, erityisesti Hunzan laaksossa. Tämä alue on tunnettu vuoristaan ja kylistään, noin 2500 metriä merenpinnan yläpuolella. Aikoinaan prinssien hallitsemassa Hunzan laaksossa on runsaasti perintökohteita.

Vahingosta intohimoksi: Zygmunt Kossin matka puusepänverstaasta menestyväksi yrittäjäksi

Puolalainen yrittäjä Zygmunt Koss kertoo, kuinka hän löysi intohimonsa puutöihin ja kuinka hän saavutti menestystä liiketoiminnassa oikean teknologian ansiosta. "Voisi sanoa, että päädyin puusepäntyöhön vahingossa; en suunnitellut tätä," sanoo pomeranialainen yrittäjä Zygmunt ..."

Ainutlaatuisen puukappelin rakentaminen maatilalle Yhdysvalloissa

"Olen ollut rakennusalalla 40 vuotta ja olen rakentanut monenlaista vuosien varrella. Mutta mielestäni tämä kappeli on parasta, mitä olen koskaan tehnyt", sanoo Bill Miskiman, maatilan omistaja Connecticutissa ja yksi niistä, jotka olivat mukana luomassa ainutlaatuista Trinity Knot -kappelia.

Kaksi veljestä Ruotsista pyörittävät menestyksekkäästi rakennus- ja puusepänverstastaan

Göran ja Lennart Ståhl valmistavat puusepäntuotteita ja toimittavat paikallisille asiakkaille laadukasta puutavaraa talojen rakentamiseen ja viimeistelyyn Ruotsissa. Veljekset luottavat ensisijaisesti Wood-Mizerin puuntyöstökoneisiin, mukaan lukien MP260 nelikutterihöylään ja MP160 oiko-tasohöylään.

Wilson Enterprises kasvaa Wood-Mizer WB2000-teollisuussahajärjestelmän avulla

Michiganissa sijaitseva perheyritys Wilson Enterprises on toimittanut korkealaatuisia puutuotteita kodin sisustukseen, rakentamiseen ja käsityöprojekteihin vuodesta 1985 lähtien. Hiljattain yritys investoi Wood-Mizer WB2000-teollisuussahajärjestelmään, jolla se voi käsitellä tukit valmiiksi tuotteiksi omassa yrityksessään ja tarjota puutuotteitaan lähes 5 000 vähittäismyymälässä eri puolilla Yhdysvaltoja.

LEMPIHARRASTUKSESTA TYÖ – tarina ruotsalaisesta puusepästä

"Rautakaupoissa myytävä puutavara on kallista, joten ihmiset etsivät halvempia keinoja hankkia sitä. He soittavat minulle, ja valmistan heille monenlaisia tuotteita – lattioita, seinä- ja kattopaneleita, jopa erikoislistoja historiallisiin taloihin. Näitä laadukkaita tuotteita varten käytän yli 200-vuotiaita, hitaasti kasvaneita puita," selittää Hans Larsson, sahuri ja puuseppä Ruotsin Vansbron kaupungista.

Sloveniassa toimiva puusepänverstas käyttää Wood-Mizerin sahaa

Slovenialainen puusepänverstaan omistaja Jože Moric jakaa tärkeää tietämystään 40-vuotisen puuntyöstökokemuksensa perusteella. "Jos jo varhaisessa iässä on siunattu puuntyöstämiseen liittyvällä intohimolla, on helpompaa nauttia tekemistäsi asioista läpi koko elämäsi", hän uskoo.

Tammen sahaamista Wood-Mizerin LX50-sahalla Alankomaissa

Bob Otten pyörittää hollantilaisessa Luttenin kylässä sijaitsevaa omaa The Otten Sawmill -nimistä yritystään. Tammea hienompaa puuta ei ole olemassa tälle käsityöläiselle, joka suhtautuu työhönsä syvän intohimoisesti. Tammi sopii täydellisesti aitojen heinäseipäiden, maalaismaisten latojen, perinteisten kattorakenteiden ja muiden tuotteiden valmistukseen. Bob Otten valvoo koko prosessia - puiden kaatamisesta ja sahauksesta itse rakentamiseen.

Tuotteet 1 - 10 kokonaismäärästä 86

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!