Artikkelit

Siirrettävä saha Ranskan vuoristossa: Sahausta kaikkina vuodenaikoina!

Siirrettävän Wood-Mizer LT70-sahan avulla ranskalainen sahuri Serge Jourdan sahaa paikallista puuta puusepille, tekee räätälöityjä sahauksia ja on käytettävissä milloin tahansa auttamaan muita Wood-Mizer-sahojen käyttäjiä Haut-Verdonin laaksossa Beauvezerissa.

Legendaarinen Wood-Mizerin LT40-saha: Lue, mitä muut sahurit kertovat tästä laitteesta

Ensimmäinen Wood-Mizerin saha suunniteltiin 1982 ja siitä lähtien Wood-Mizer on valmistanut yli 100 000 sahaa - ja suurin osa niistä on ollut LT40-sahoja. Mikä tekee tästä sahasta niin erityisen?

Puutavaran sahaus mökkeihin Michiganissa

Michiganissa sijaitsevan Backwoods Lumber -yhtiön omistaja Steve Kesti muistelee kiinnostuneensa puutöistä ensimmäisen kerran jo lapsuudessa. ”Lapsesta asti halusin rakentaa mökin metsään”, Steve muistelee. Hänen isänsä oli puuseppä, ja käytyään puuseppäkurssin lukiossa Steve seurasi isänsä jalanjälkiä tullakseen itsekin puusepäksi. "Työskentelin aluksi puuseppänä, kunnes lopulta aloin rakentamaan taloja muille ihmisille", Steve sanoo.

Tukkien sahausta Ranskan Alpeilla siirrettävän Wood-Mizer LT70 -sahan avulla

Mikä on paras saha vuoristoalueilla työskentelyyn? Sahaustoiminta Alpeilla vaatii paljon luonnetta ja päättäväisyyttä paikallisilta sahureilta. Sahojen hinaaminen vuoristoteitä pitkin voi olla haastavaa jopa kokeneillekin sahureille. Puuntyöstötaidon ja käytännön tiedon lisäksi he tarvitsevat myös kunnolliset sahauslaitteet työnsä hyvin tekemiseksi.

Kuinka rakentaa taikareki Joulupukille?

Spoileri: tarvittiin räjähdys luovuutta, Wood-Mizerin siirrettävä saha, poppelia ja vähän taikuutta. Yhdistämällä puusepän roolin ja Wood-Mizerin siirrettävän sahan omistajuuden Gregg Turk pystyi rakentamaan uskomattoman uuden puisen reen Joulupukille.

Kuinka italialainen puuseppä hyötyy enemmän jokaisesta tukista?

Pohjois-Italiassa Marco Marcante kertoo voivansa nelinkertaistaa raakatukkiensa arvon jalostamalla niistä räätälöityä puutavaraa Wood-Mizerin LT15-sahallaan.

Vanhan turistijunan junavaunujen kunnostus Espanjassa

Espanjalainen rautatieyhtiö RENFE Viajeros kutsui siirrettävän Wood-Mizer-sahan omistajan kunnostamaan neljä vanhaa Strawberry Train -junavaunua. Vaunut valmistettiin puusta lähes sata vuotta sitten.

LT40-sahan historia: Sahauspöydän ja hydrauliikan päivitykset

Käytännöllinen ja kätevä tukkien sahaus perustuu vankkaan sahatoteutukseen, joka koostuu vahvasta ja tarkasta sahauspäästä oikein valitulla sahanterällä sekä luotettavasta sahapöydästä. Tehokkaan hydraulijärjestelmän avulla käyttäjä voi ladata, pyörittää, tasata ja puristaa tukin paikoilleen nopeasti säilyttäen samalla työturvallisuuden ja ergonomian. Lisäksi siirrettävässä sahamallissa puun sahaaminen onnistuu paikan päällä siellä missä asiakas haluaa.

Modernia ja tehokasta sahausta Latviassa

Latvialainen yritys PRO WOOD raportoi kolminkertaistaneensa tuotantovolyyminsä pitäen samalla työntekijämääränsä samana. Lisäksi muodostuva puujäte on laskenut merkittävästi sen jälkeen, kun he aloittivat Wood-Mizerin WM400-sahalinjan käytön.

Kiehtova projekti sahan tiimoilta: maatilalle rakennettu Mulberry Chapel Georgiassa, USA

Viimeiset 20 vuotta George Coker on haaveillut ja suunnitellut täydellistä lisäystä maatilalleen Carnesvilleen, Georgiassa. Kappelin rakentaminen tiluksille tarjoaisi ihanteellisen tilaisuuden laajentaa tilalla olevia mahdollisuuksia. Kappeli tarjoaisi tilat häille, tapahtumille ja aktiviteeteille, jolloin yhä useammat ihmiset voisivat nauttia tilan kauneudesta.

Tuotteet 1 - 10 kokonaismäärästä 64

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!