Tilaa MB200-Tasojyrsin ja saat 17,5% alennuksen!

Tarjous on voimassa 13.9.2024 asti.

Tulosta tämä sivu Lisää vertailuun

MB200-Tasojyrsin

Out of stock
Tasojyrsin leveiden pintalautojen, pahkojen ja lankkujen työstämiseen
Kuvaus MB200-Tasojyrsin

SlabMizer höylää ja suoristaa pintalaudat, lankut, pahkat ja muun leveän materiaalin minimaalisella työllä. Perinteiseen jyrsimeen tai höylään verrattuna SlabMizer suoristaa leveämpää ja paksumpaa materiaalia jopa 1420 mm leveyteen ja 203 mm paksuuteen saakka nopeammin käyttämällä moottoroituja kutteripään ohjaimia, joissa on lisäksi säädettävä nopeus. Käsiteltävän materiaalin pituutta on mahdollista pidentää lisäämällä 1520 mm modulaarinen jatkopöytä.

Vankka ja kestävä hitsattu teräsrunko neljällä säädettävällä puristimella pitää materiaalin tukevasti paikoillaan. Työstösyvyyttä voidaan helposti säätää käyttämällä kutteripään yläpuolella sijaitsevaa käsikampea. Käsikammen alapuolella olevan asteikon 0,4 mm jakoväli mahdollistaa tarkan asemoinnin. Yksi jyrsinkerta mahdollistaa 0,4 mm - 3,2 mm materiaalikerroksen poistamisen.

Kutteripään ohjaus ja käyttö suoritetaan ohjauspaneelin avulla. Pitkän vaijerin ansiosta sen voi sijoittaa mille tahansa puolelle konetta. Ohjauspaneeli on kiinnitetty teräksestä valmistettuun jalustaan. Moottorikäyttöinen ohjaus sisältää ON-/OFF-kytkimen, portaattoman syöttönopeuden sekä ohjaussauvan X- ja Y-akselien liikkeiden määrittämiseksi materiaalin viimeistelyä puunsyiden suuntaisesti tai niitä vastaan.

Kutteripäätä voidaan myös käyttää manuaalisesti. Kutteripään asento on muutettavissa sen oikealla puolella olevien kahden työntötangon avulla. Kun kappaleen molemmat puolet on työstetty, viimeistely suoritetaan 177 mm epäkeskohiomapäällä. Työstössä muodostuva pöly on helppo poistaa kutteripään yläosassa olevan 101.6 mm halkaisijalla varustetun poistoliitännän avulla liittämällä se pölynpoistojärjestelmään.

Read More
Videot MB200-Tasojyrsin
Ominaisuudet MB200-Tasojyrsin

Lisätietoja MB200-Tasojyrsin
Lisätietoja
Teho
Motor 2.9 kW
Sahauskapasiteetti
Maks. jyrsinsyvyys 3.2 mm
Min. jyrsinsyvyys 0.4 mm
Materiaalin maksimileveys 1420 mm
Materiaalin maksimipituus 3962 mm
Materiaalin vähimmäispituus 558 mm
Materiaalin maksimipaksuus 203 mm
Materiaalin vähimmäispaksuus 12 mm
Pyydä tarjous MB200-Tasojyrsin
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!