Artikkelit

Amerikkalainen unelmakoti

Mack Lowery käänsi tragedian toteutuneeksi unelmaksi saadessaan omin käsin rakentamansa kaksikerroksisen puurunkoisen omakotitalon Mississippin tiheille metsäalueille. Mack rakensi ensimmäisen hirsitalonsa nuorena miehenä vuonna 1976, mutta se tuhoutui massiivisessa tulipalossa, joka jätti perheen järkyttävästi ilman kotia. "Vei pari vuotta, ennen kuin pystyin menemään takaisin maatilalle tulipalon jälkeen”, Mack muistelee.

Puusepänverstas, Joka On Erikoistunut Valmistamaan Puisia Kävelysiltoja Ja Patikkareittien Kylttejä

Brampton Woodworks on englantilainen puusepänverstas, joka on erikoistunut rakentamaan puisia kävelysiltoja ja patikkareittien varrella olevia kylttejä. Yhtiö on työskennellyt mielenkiintoisten projektien, kuten Hadrianuksen muurin kävelytien kanssa. Kyseessä on 84 mailia pitkä rannikolta rannikolle ulottuva kävelyreitti, joka seuraa kuuluisaa roomalaisten keisari Hadrianuksen johdolla vuosina 122 - 128 rakentamaa muuria ja kulkee reitin varrella olevien roomalaisten asuinpaikkojen ja linnakkeiden sijaintipaikkojen läpi.

Jäänsahaamista juhliin ja tapahtumiin Hollannissa

Alankomaalainen The Rocks -yritys tarjoaa ylellisiä jääveistoksia, jäälohkareita, catering-palveluita ja paljon muuta arvostettuihin tapahtumiin, klubeihin, ravintoloihin ja hotelleihin.

LT15-saha auttaa skotlantilaista opettajaa todistamaan perinteisen puuntyöstön kannattavuuden

Skotlannin Glenrothesista kotoisin oleva James Thomson perusti Thomson Timber -nimisen yrityksensä vuonna 2007. Mekaniikan suunnitteluinsinööriksi kouluttautunut Thomson oli aiemmin työskennellyt Itävallassa ja Edinburghissa ennen paluutaan kotiseudulleen, jossa hän alkoi opettaa puuntyöstöä noin kahdenkymmenen vuoden ajaksi.

LT40-saha mahdollistaa kuormalavojen tuotannon italialaiselle lannoiteyhtiölle

Italialainen lannoiteyritys hankki Wood-Mizer LT40 -sahan valmistamaan kuormalavoja erityistarpeidensa mukaisesti, eikä aluksi ymmärtänyt, miten monin tavoin saha tarjoaisi mahdollisuuksia kasvattaa voittojaan entisestään.

«Wood-Mizerilla oli hyvä maine kenttäsahojen valmistajana ja malli oli toiminnallemme sopivin»

«Vannesahan hankintaan vaikutti suuresti talomalliemme hirsiprofiili. Suomessa olemme veistäneet pääsääntöisesti ns. D-hirrestä, joka tarkoittaa, että hirren ulkopinta on pyöreä, mutta sisäpinta sahattu tasaiseksi. Sahaukselle D-hirsi asettaa vaatimuksia, sillä hirren sahausta ei tehdä hirren päähän vaan se aloitetaan ja lopetetaan noin metri hirren päistä. Viime vuosien aikana LT 15 – malli on noussut kovaan suosioon suomalaisten hirsiveistäjien keskuudessa, eikä ihme, sen käyttövarmuus ja toimivuus on todella hyvä!»

Tuotteet 81 - 86 kokonaismäärästä 86

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!