Artikkelit

Wood-Mizer LT15 -saha ja MP100 -tukkihöylä mukana hirsitalojen tuotannossa Tsekin tasavallassa

Hirsitalojen tuotanto on huomattava liiketoiminta Tsekin tasavallassa toimivalle Hanis Log Homes -yhtiölle. Yli 50 ammattilaista työllistävä ja joka vuosi aiempia vuosia enemmän hirsitaloja tuottava yritys on erikoistunut asiakaskohtaisesti valmistettuihin taloihin, jotka todella tuovat esiin puun luonnollisen kauneuden.

Uusi Video! Ole Ensimmäinen Ja Katso - Sahamestarin Lupaus!

Lapsesta asti puutöitä tehnyt ja nyt sahaa veljensä kanssa ylläpitävä sahamestari jakaa kokemuksensa puuhun perustuvan uransa eri vaiheista ja lupauksesta, joka liittyy hänen...

30 Vuotta Sahausta Walesissa Wood-mizerin Sahoilla

Entinen kokki vaihto alaa sahaajaksi ja kaksi ystävää ryhtyivät kulkemaan alueella siirrettävä saha mukanaan tarjoten räätälöityjä sahauspalveluita. Kuusi vuoden jälkeen David osti oman siirrettävän LT40-sahansa. ”Tämä tapahtui muistaakseni vuonna 1990”, muistelee David. ”Joten kyllä, olen työskennellyt Wood-Mizerin sahan kanssa yli 30 vuoden ajan.”

Thaimaalainen Lavayritys Kaksinkertaistaa Tuotantokapasiteettinsa Yhden Wood-mizerin Halkaisusahan Avulla

Nykyaikainen lavatehdas korvasi kaksi pystyvannesahaansa yhdellä Wood-Mizerin halkaisusahalla ja kaksinkertaisti sahauskapasiteettinsa.

Zen-tuolien Käsin Veistoa Japanissa

Japanissa, Fuji-vuoren juurella, maailmankuulu puuseppä Tak Yoshino luo yksilöllisiä käsin valmistettuja tuoleja, jotka edistävät oikeaa ja terveellistä asentoa Zen-mietiskelyyn liittyen. Hänen valmistamiensa tuolien saatua maailmanlaajuista kiitosta ja Takilta puutyön taitoja oppivien puuseppien määrän jatkuvan kasvun seurauksena hän rakentaa parhaillaan puuseppäkoulua, joka saa raaka-aineen hänen omasta metsästään kestävään kehitykseen perustuvan harvennuksen avulla.

Nooan arkin rakentaminen

Yhdellä Wood-Mizerin pienimmistä sahoista sahattiin 50 % maailman suurimman vapaasti seisovan puurunkorakenteen puusta – Raamatussa ilmoitettujen mittojen mukaan rekonstruoitua Nooan arkkia varten.

Jännittävä projekti Yhdysvalloista: Ford Auto Museumin vintage-autotalli

Amerikkalainen Ford-autoklubi rakensi museon 1900-luvun alun puisen autotallin mallin mukaan.

Wood-Mizer MP360 4-Kutterihöylä Kasvattaa Highlands-Sahan Tuottoa

Wood-Mizer MP360 4-kutterihöylä on yhdistänyt kaksi Wood-Mizerin sahalinjaa Highlands-sahalla Etelä-Afrikassa ja kasvattanut samalla yrityksen tuottoa.

Vanha Puusepän Verstas Saksassa Päivitetty Nykypäivään

Lähes 100 vuotta vanhassa Montagebau Kellerin saha- ja puutyöverstaassa, jossa aiempien sukupolvien osaajien perinteet ovat voimissaan, on nyt myös innovatiiviset Wood-Mizerin puuntyöstökoneetr. Saksan Ala-saksin itäosassa sijaitsevassa Gartowissa oleva puutyöverstas toimii suojellussa teollisuusrakennuksessa, jossa yritys on toiminut jo vuodesta 1923 alkaen.

Päittäispuisten leikkuulautojen valmistus Kanadassa

Nova Scotiassa Cape Breton -saarella sijaitseva Larch Wood Canada valmistaa käsityönä päittäispuisia leikkuulautoja lehtikuusesta. Larch Wood on erikoistunut päittäispuisten leikkuulautojen valmistamiseen lehtikuusesta sen kauniin värin ja syykuvioiden lisäksi myös sen vuoksi, että se on kestävä ja sillä on itsestään korjautuva leikkuupinta.

Tuotteet 71 - 80 kokonaismäärästä 86

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!