Artikkelit

Siirrettävä saha auttaa säästämään rahaa tukkikuljetuksissa

”Emme enää tarvitse traktoria vetämään tukkeja metsistä tai rekkaa kuljettamaan valmiita lautoja asiakkaalle”, kertovat Geronazzon veljekset, kiertävät sahayrittäjät Italiasta.

Puolalainen korkealuokkainen huonekaluvalmistaja voittaa markkinat Wood-Mizerin WB2000-sahallaan

FAGUS, Puolan Sępólno Krajeńskiessa toimiva puutuotteiden valmistaja, on perinteisiin ja monivuotiseen kokemukseen perustuva perheyritys. Yhtiö on erikoistunut massiivipuisten huonekalujen tuotantoon raaka-aineenaan lähinnä tammi ja pyökki. Korkealuokkaiset huonekalut on suunniteltu pääasiallisesti makuu- ja olohuoneisiin sekä ruokailutiloihin.

Vahva nainen sahan ohjaustaulun ääressä

Bad Berka on pieni terveyskylpylä Saksan Thüringenissä. Täällä tapaamme Sandra Eulen, joka on ainoa naispuolinen sahaurakoitsija Saksassa. Kyseessä on kaunis ja tehokas vaaleaverikkö, jolla on sekä sydäntä että oikeaa henkeä.

Perinteiset kellot soivat paremmin tammipalkkien ja kellotapulien ansiosta

Kaspar Bachertin vuonna 1725 perustama Bachert-yritys Lounais-Saksassa valaa ja restauroi mitä erilaisimpia pronssikelloja ja puisia kellotapuleja asiakkaille ympäri Eurooppaa. Vaikka yritys on ollut toiminnassa lähes 300 vuotta, sitä hoitavat yhä perustajan jälkeläiset. He jatkavat työtä pitkälti samalla tavalla kuin esi-isänsä.

Metsänomistajat sahaavat tuhoeläinten jyrsimiä tukkeja tulojen lisäämiseksi

Tarve raivata metsää myrskytuhojen jälkeen? Ovatko kaarnakuoriaiset tehneet tuhojaan? Yksi ratkaisu on sahata vaurioituneet tukit arvokkaammaksi puutavaraksi maatalouden raaka-aineeksi ja kuluttajamyyntiä varten.

Uusi sahayritys Thaimaassa keskittyy tuottoprosenttiin

Biomassayhtiö laajentaa kuormalavatuotantoa uusien sahojen avulla, jotka tuottavat paremman tuottoprosentin (ROI) perinteisiin laitteistoihin verrattuna.

Wood-Mizer-sahalinjasto puolalaisessa MEBLOHIT-yhtiössä

Wood-Mizerin sahalinjaston ansiosta puolalainen kuormalavojen valmistaja kasvatti tuottavuutta samalla työntekijämäärällä.

Ensimmäinen HR250-halkaisusahan asennus Puolassa: kuormalavojen valmistaja raportoi näyttävistä tuotannon muutoksista

Kuormalavoja ja muita puupakkauksia puolalaisessa Szczytkowicen kylässä valmistava perheyritys AMESKO kertoo tehokkuuden kasvusta johtuen uuden kaksiteräisen HR250 vaakahalkaisusahan asentamisesta tuotantolinjalle.

Puun sahaamista luomumaatilalla Sveitsin Alpeilla

Koska tälle vuorenrinteellä olevalle luomumaatilalle pääsee vain vuoristojunalla käsin, maatilan omistaja osti pienen LT15 sahan, joka ei ole riippuvainen kuljetuksista ja hän voi käyttää omaa puuta. “Nimeni on Heini Hutter. Asun Sveitsissä Mount Rigi-vuorella olevalla luomumaatilallani, missä on vuohia, lehmiä ja lampailta. Olen asunut täällä nyt 10 vuotta. Maatila on ainutlaatuinen, koska sinne pääsee vain vuoristorautatietä käsin tai patikoimalla.

Wood-Mizer LT15 -saha ja MP100 -tukkihöylä mukana hirsitalojen tuotannossa Tsekin tasavallassa

Hirsitalojen tuotanto on huomattava liiketoiminta Tsekin tasavallassa toimivalle Hanis Log Homes -yhtiölle. Yli 50 ammattilaista työllistävä ja joka vuosi aiempia vuosia enemmän hirsitaloja tuottava yritys on erikoistunut asiakaskohtaisesti valmistettuihin taloihin, jotka todella tuovat esiin puun luonnollisen kauneuden.

Tuotteet 61 - 70 kokonaismäärästä 85

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!