Thaimaalainen Lavayritys Kaksinkertaistaa Tuotantokapasiteettinsa Yhden Wood-mizerin Halkaisusahan Avulla

Wood-Mizer, Europe

Pallet Maker Group Co. , Thailand

Nykyaikainen lavatehdas korvasi kaksi pystyvannesahaansa yhdellä Wood-Mizerin halkaisusahalla ja kaksinkertaisti sahauskapasiteettinsa.

“Meillä on asiakkaita ympäri maailmaa, jotka kääntyvät puoleemme tarpeineen, ja valmistamme lavat asiakkaiden vaatimuksien mukaisesti,” kertoo Pichit Chiamcharoen, Pallet Maker Group Co-yhtiön toimitusjohtaja. “Olemme valmistaneet satoja erilaisia versioita täyttääksemme asiakkaidemme yksityiskohtaiset vaatimukset.

Pichit Chiamcharoen

”Tehtaasi heijastaa tapaasi tehdä liiketoimintaa. Kun tulet käymään tehtaallani, huomaat, että tehtaamme on puhdas ja käyttää vain vähän energiaa. Koneet, joita käytämme, ovat korkealuokkaisia ja hyödyntävät nykyaikaista teknologiaa.”

Pallet Maker Group Co., Thailand

Eräs keskeinen asia tehokkuuden parantamisessa liittyi puumateriaalin alkukäsittelyyn. Vuonna 2018 tehdas korvasi aiemmin käytössä olleet kaksi pystyvannesahaansa yhdellä Wood-Mizerin nelipäisellä HR500-halkaisusahalla.

Wood-Mizer HR500

“Ongelmana pystyvannesahojen kanssa oli huono tuottavuus,” Pichit kertoo. ”Kukin pystyvannesaha edellytti kahta työntekijää yhden laudan tuottamiseksi kerrallaan.”

“Mutta kun olimme asentaneet Wood-Mizerin, pystyimme tuottamaan neljä lautaa yhdellä syötöllä. Tuottavuus on kaksinkertaistunut, mutta energiankulutus on samalla pysynyt samalla tasolla. Tästä syystä arvelen, että investointi HR500-halkaisusahaan maksaa itsensä takaisin erittäin nopeasti.”

Wood-Mizer HR500

Wood-Mizer HR500

HR500 Setworks

Mitä tulee uusiin ohuen sahausraon Wood-Mizer-teriin, Pichit kertoo: ”Wood-Mizerin terät tuottavat paremman pintalaadun kuin neljän ja kahden tuuman vannesahanterät.”

Tämä yhtiö on hyvä esimerkki siitä, kuinka tulevaisuuteen katsovat lavavalmistajat Thaimaassa voivat tehdä viisaita päätöksiä tuottavuuden nostamiseksi ja samalla kilpailukykynsä parantamiseksi maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Pichit Chiamcharoen, the manager of Pallet Maker Group Co. , Thailand

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!