Tekninen neuvonta

E-kirja ”Kuinka parantaa sahanterän suorituskykyä” ladattavissa ilmaiseksi

Wood-Mizerin tiimi on laatinut e-kirjan, joka sisältää suosituimpia verkkosivuston artikkeleita sahanteristä.

Miten valita paras Wood-Mizer TOOLS

Wood-Mizer tarjoaa laajan valikoiman teriä puusepille ja sahureille, kuten pyörösahanteriä, kuttereita ja höylänteriä ja profiiliteriä höyläämiseen, poranteriä sekä raamisahanteriä. Wood-Mizer-tuotteet ovat tunnettuja vankasta rakenteestaan, korkeasta toiminnallisuudestaan ja luotettavuudestaan. Wood-Mizer TOOLS -luettelosta löydät korkealuokkaisia lisävarusteita, jotka on suunniteltu sekä Wood-Mizer-koneille että muiden merkkien koneille.

Wood-Mizerin terä julkisuuden valokeilassa: DoubleHARD

Wood-Mizerin DoubleHARD-terät ovat sahaukseen liittyvä lipputuote ja sahauksen työjuhta, jotka on testattu kenttäolosuhteissa ja vaativissa sahauskäyttöolosuhteissa ympäri maailmaa ja johon sahaajat ovat luottaneet jo vuosikymmenien ajan. DoubleHARD-terien nimi johtuu Wood-Mizerin ratkaisusta käyttää korkealuokkaista terästä ja induktiokarkaistuja hampaiden kärkiä, mistä seuraa kestävä ja luotettava terä kaksinkertaisella kovuudella ja kaksinkertaisella terävyyden kestolla verrattuna tavanomaisiin hiiliteräksestä valmistettuihin teriin.

Parempi saha takaa paremman metsän tulevaisuuden

Käyttämällä älykkäämpiä ratkaisuja sahayrittäjät voivat parantaa kannattavuutta ja liiketoiminnan selviytymiskykyä ja samalla vähentää puutavaraa koskevia vaatimuksia, kustannuksia ja jätettä.

Videosarja Swedish Homestead: Miten puu kaadetaan turvallisesti ja tarkasti

Simeon Fuchs kertoo turvallisista ja hyväksi havaituista tekniikoista, joita perinteiset ruotsalaiset metsurit käyttävät suurten puiden korjaamiseen. Eri puolilla maailmaa käytetään erilaisia tekniikoita puiden kaatamiseen. Ruotsissa nuoret metsurit arvostavat vanhempien metsureiden perinteitä ja kokemusta. Simeon ei ole poikkeus. Simeon on tehnyt puunhakkuuta jo yli kymmenen vuotta ja lukee puunhakkuutyylinsä, tarkkuutensa ja ammattitaitonsa vanhojen ruotsalaisten metsureiden ansioksi, jotka opettivat hänelle kaiken tarvittavan puiden kaatamisesta.

Videosarja Swedish Homestead: Kuinka Wood-Mizerin sahaa voi käyttää ulkotiloissa talvella

Tässä videossa ruotsalainen maanviljelijä Simeon Fuchs kuvaa, kuinka hydraulinen LT40-saha auttaa hänen maatilaansa pysymään kannattavana joka vuosi. 15 vuoden ja 5000 sahaustunnin jälkeen Simeon ja hänen isänsä jatkavat Wood-Mizerin sahan käyttöä ulkotiloissa lämpötilan ollessa jopa nollan alapuolella.

Kuinka vaihdat höylän terät

Wood-Mizerin höylät on suunniteltu siten, että ne mahdollistavat lopputuotteiden valmistamisen edullisesti ja tehokkaasti. Wood-Mizer tarjoaa useita erilaisia suoria höyläteriä sekä profiloituja höyläteriä, jotka on helppo asentaa kutteriin profiilien vaihtamiseksi omien tarpeiden mukaan. Oheisissa videoissa kuvataan, kuinka terät voidaan vaihtaa nopeasti ja vaivatta Wood-Mizerin höylissä.

Videosarja Swedish Homestead: Kuinka hyödyntää kuolleita puita?

Kuinka sinun pitäisi hoitaa metsääsi? Simeon Fuchs kertoo kuolleiden puiden hyödyntämisen eduista ja esittelee ympäristönhoitoon ympäristön hylkäämisen sijaan perustuvan filosofiansa.

Miksi terät katkeavat?

Sahanterien elinikää voi pidentää välttämällä kahdeksaa tärkeintä syytä, jotka voivat aiheuttaa terien ennenaikaisen vaurioitumisen. Kuinka monta käyttötuntia vannesahan terällä on, tai kuinka monta kuutiometriä puuta sillä voi sahata ennen kuin se on teroitettava tai vaihdettava? Vastaus kysymykseen ”Kuinka kauan sahanterä kestää” riippuu terän laadusta ja monista muista tekijöistä. Tässä artikkelissa kerromme, mihin sinun tulee kiinnittää huomiota työskennellessäsi vannesahojen kanssa välttääksesi ennenaikaiset terärikot ja voidaksesi pidentää terän elinikää.

Videosarja Swedish Homestead: Kuinka sahata tukki alusta loppuun

Simeon Fuchs ja hänen isänsä Helmut, ovat asiantuntijoita mitä tulee heidän 15 vuotta vanhan LT40 hydraulisahan käyttöön. ”Haluamme esitellä, kuinka sahata tukki vannesahalla ensimmäisestä sahauksesta viimeiseen ja tarjota teille tuntuma asiaan”, kertoo Simeon. Yhden tukin avulla Helmut demonstroi parhaat menetelmänsä puun sahaukseen liittyen.

Tuotteet 11 - 20 kokonaismäärästä 44

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!