Tekninen neuvonta

Wood-Mizerin teollinen sahalinjasto

Teollinen Wood-Mizer-sahalaitteisto takaa korkean tuoton ja on suunnittelultaan yksinkertainen, edullinen sahalaitteisto, jolla pystyy sahaamaan puuta lajittelematta ja kuorimatta. Wood-Mizerin teolliset sahalinjat ovat osoittaneet menestyksensä rajallisissa tiloissa pienellä energiankulutuksella. Yhtenä keskeisenä Wood-Mizer-laitteiston etuna on sen kyky tuottaa voittoa ja parantaa merkittävästi suurivolyymisen sahauksen tehokkuutta.

Teränohjainrullien Säätö

Teränohjainrullat antavat lisää tarkkuutta ja vakautta vannesahan terälle sahauksen aikana. Ne myös määräävät terän suuntauksen sahauspöytään nähden. Tarkistaaksesi teränohjainrullien oikean säädön käytä sahan mukana toimitettua terän linjaustyökalua.

Suositeltavat varaosat Wood-Mizer sahaasi

On tärkeää pitää joitain varaosia hyllyssäsi Wood-Mizer sahaasi varten. Wood-Mizer on koonnut listan tärkeistä varaosista, jotka olisi hyvä hankkia omaan varastoon; osien oikea-aikainen ja nopea vaihto säästää aikaa ja rahaa.

Kuinka vaihtaa sahanterä?

Vannesahan terän vaihto on yksi jokaisen sahan käyttäjän keskeisimmistä huoltotarpeista. Alla olevia neuvoja noudattamalla voit vaihtaa terän nopeasti, turvallisesti ja oikein.

Sahaaminen kylmässä säässä

Halusitpa tai et, talvisää on väistämätön. Mutta se ei tarkoita, että sahaaminen täytyisi laittaa ”jäihin”. Kylmemmän sään saapuessa ja tukkien jäätyessä sahaaminen on haastavaa. Löydät alapuolelta muutaman käytännön vihjeen sekä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koskien talviaikana suoritettavaa sahausta. Sopivaa sahaa käyttämällä ja alla esitettyjen terän kunnossapito-ohjeiden ansiosta voit sahata huoletta koko talven!

Kuinka käytät Wood-Mizer sahasi SW-10 mittalaitetta?

Voit ladata tästä PDF-tiedoston Mittalaitteen pikaoppaaseen, joka antaa ohjeet SW-10 perustoimintojen käytöstä

Parhaat toimintatavat terien parempaan suorituskykyyn

Wood-Mizerin terillä sahaat suoraa ja tasalaatuista puutavaraa, mutta on joitain tekijöitä, jotka huonontavat niiden toimintaa. Terien jatkuva huolto ja ymmärrys niiden oikeaoppisesta käytöstä sekä tarkkaavaisuus sahauksen aikana auttavat välttämään terien katkeamisia tai huonolaatuista sahausjälkeä.

Tuotteet 31 - 37 kokonaismäärästä 37

Page
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!