Tekninen neuvonta

Sahan valmistelu kylmää talvikautta varten

Sahaaminen kylmässä ilmassa voi olla haastavaa. Tässä on kuvattu tarkistuslista, jonka avulla voit varmistaa, että sahasi kykenee suoriutumaan talvikautena suoritettavasta sahauksesta.

Kuinka valita parhaat mahdolliset leikkuutyökalut puutyöverstaaseesi?

Mitä enemmän koneita puutyöverstaassasi on, sitä enemmän joudut pohtimaan leikkuutyökalujen valintaa, joka on tärkeää kunkin sahaussovelluksen osalta, sekä kuinka varmistaa, että valittu vaihtoehto toimii hyvin sovelluksessasi.

Sopimuspohjaista kenttäsahausta Skotlannissa

Viisi vinkkiä sopimuspohjaisesta sahauksesta kokeneelta skotlantilaiselta sahayrittäjältä. Katso tämä haastattelu, jos haluat lisää vinkkejä sopimuspohjaisesta puunhakkuusta siirrettävällä sahalla.

Videosarja Swedish Homestead: Haussa harrastus, joka maksaa itse itsensä? Miltä oma saha kuulostaa?

Ruotsalainen mies jakaa isältään ja kokemuksen kautta oppimansa kolme vinkkiä juuri oikean sahan hankkimiseen.

Wood-Mizerin MR200 kaksiakselinen moniteräsaha

Wood-Mizer tuo markkinoille uuden teollisen moniteräsahan – monipuolisen, erittäin tehokkaan koneen, jonka molemmissa akseleissa on enimmillään 12 pyöröterää ja joka kykenee sahaamaan jopa 200 mm paksua puutavaraa.

Sahan huolto

Kaikki Wood-Mizer-sahojen käyttäjät ovat kiinnostuneita sahaustehosta. Sahausajan optimoimiseksi on tehtävä säännöllisiä tarkistuksia ja vaihdettava varaosia tarpeettomien seisokkien välttämiseksi. Alla olevien ohjeiden noudattaminen takaa pitkän ja häiriöttömän sahan toiminnan.

Wood-Mizerin teollinen sahalinjasto

Teollinen Wood-Mizer-sahalaitteisto takaa korkean tuoton ja on suunnittelultaan yksinkertainen, edullinen sahalaitteisto, jolla pystyy sahaamaan puuta lajittelematta ja kuorimatta. Wood-Mizerin teolliset sahalinjat ovat osoittaneet menestyksensä rajallisissa tiloissa pienellä energiankulutuksella. Yhtenä keskeisenä Wood-Mizer-laitteiston etuna on sen kyky tuottaa voittoa ja parantaa merkittävästi suurivolyymisen sahauksen tehokkuutta.

Teränohjainrullien Säätö

Teränohjainrullat antavat lisää tarkkuutta ja vakautta vannesahan terälle sahauksen aikana. Ne myös määräävät terän suuntauksen sahauspöytään nähden. Tarkistaaksesi teränohjainrullien oikean säädön käytä sahan mukana toimitettua terän linjaustyökalua.

Suositeltavat varaosat Wood-Mizer sahaasi

On tärkeää pitää joitain varaosia hyllyssäsi Wood-Mizer sahaasi varten. Wood-Mizer on koonnut listan tärkeistä varaosista, jotka olisi hyvä hankkia omaan varastoon; osien oikea-aikainen ja nopea vaihto säästää aikaa ja rahaa.

Kuinka vaihtaa sahanterä?

Vannesahan terän vaihto on yksi jokaisen sahan käyttäjän keskeisimmistä huoltotarpeista. Alla olevia neuvoja noudattamalla voit vaihtaa terän nopeasti, turvallisesti ja oikein.

Tuotteet 31 - 40 kokonaismäärästä 44

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!