Tekninen neuvonta

Wood-Mizerin puuntyöstökoneet – usein kysytyt kysymykset

Wood-Mizerin asiantuntijat – tuotepäällikkö Radoslaw Adamkiewicz ja teknisen tuen insinööri Adrian Bugala – vastaavat kysymyksiin Wood-Mizerin muoto-/tasohöylistä.

Näin pidennät sahanterän käyttöikää

Vältä seisokkeja ja hyödynnä sahaamisessa näitä 10 vinkkiä, jotka auttavat pidentämään sahanterän käyttöiän odotetta.

Sahan valmistelu kylmää talvikautta varten

Sahaaminen kylmässä ilmassa voi olla haastavaa. Tässä on kuvattu tarkistuslista, jonka avulla voit varmistaa, että sahasi kykenee suoriutumaan talvikautena suoritettavasta sahauksesta.

Kuinka valita parhaat mahdolliset leikkuutyökalut puutyöverstaaseesi?

Mitä enemmän koneita puutyöverstaassasi on, sitä enemmän joudut pohtimaan leikkuutyökalujen valintaa, joka on tärkeää kunkin sahaussovelluksen osalta, sekä kuinka varmistaa, että valittu vaihtoehto toimii hyvin sovelluksessasi.

Sopimuspohjaista kenttäsahausta Skotlannissa

Viisi vinkkiä sopimuspohjaisesta sahauksesta kokeneelta skotlantilaiselta sahayrittäjältä. Katso tämä haastattelu, jos haluat lisää vinkkejä sopimuspohjaisesta puunhakkuusta siirrettävällä sahalla.

Videosarja Swedish Homestead: Haussa harrastus, joka maksaa itse itsensä? Miltä oma saha kuulostaa?

Ruotsalainen mies jakaa isältään ja kokemuksen kautta oppimansa kolme vinkkiä juuri oikean sahan hankkimiseen.

Katsaus Wood-Mizerin 4-kutterihöyliin

Wood-Mizer tarjoaa valikoiman 4-kutterihöyliä. Tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään niiden välisen eron ja tekemään oikean ostopäätöksen.

Wood-Mizerin MR200 kaksiakselinen moniteräsaha

Wood-Mizer tuo markkinoille uuden teollisen moniteräsahan – monipuolisen, erittäin tehokkaan koneen, jonka molemmissa akseleissa on enimmillään 12 pyöröterää ja joka kykenee sahaamaan jopa 200 mm paksua puutavaraa.

Sahan huolto

Kaikki Wood-Mizer-sahojen käyttäjät ovat kiinnostuneita sahaustehosta. Sahausajan optimoimiseksi on tehtävä säännöllisiä tarkistuksia ja vaihdettava varaosia tarpeettomien seisokkien välttämiseksi. Alla olevien ohjeiden noudattaminen takaa pitkän ja häiriöttömän sahan toiminnan.

Katsaus Wood-Mizerin puuntyöstölaitteisiin

Wood-Mizer tarjoaa valikoiman puuntyöstölaitteita profilointiin, höyläämiseen, liitosten tekoon, mitoitushöyläykseen ja mittasahaukseen.

Tuotteet 21 - 30 kokonaismäärästä 37

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!