Tekninen neuvonta

Wood-Mizerin sahausjärjestelmät lisäävät tuottavuutta ja säästävät käyttökustannuksia

Wood-Mizerin sahausjärjestelmät yhdistävät useita sahauskoneita yhteen järjestelmään sahatavaran tuottamiseksi hallitummalla ja tehokkaammalla tavalla. Nämä järjestelmät on suunniteltu ja räätälöity kullekin asiakkaalle ja heidän erityisvaatimuksilleen. Ne voivat vaihdella LT70-sahan Remote-linjasta älykkääseen tukkien käsittelyyn SLP1/SLP2 ja tukkien käsittely-/sahauslinjastoon. Wood-Mizerilla on kokenut ja omistautunut insinööriryhmä, jonka tavoitteena on kehittää erilaisia sahausjärjestelmiä, jotka tuottavat enemmän sahatavaraa ja vähemmän jätettä, vähentävät asennus-, käyttö- ja huoltokustannuksia ja vähentävät työvoiman tarvetta.

Videosarja Swedish Homestead: Kuinka hoitaa metsää

Simeon Fuchs ja hänen veljensä ovat ruotsalaisia maanviljelijöitä ja kertovat meille, kuinka he hoitavat metsiään, mitä periaatteita he noudattavat harventaessaan metsää ja kuinka he tuottavat polttopuuta metsästä harvennetuista koivutukeista.

Videosarja Swedish Homestead: Unohda nopea raha – keskity tuotteen ensiluokkaiseen laatuun

Jaamme jälleen nykyajan maatilan elämästä kertovan Swedish Homestead -videon. Helmut Fuchs, Swedish Homesteadin perustaja, kertoo kokemuksiaan siitä, miten LT40-sahasta tuli kovalla työllä tuottoisa sijoitus.

Wood-Mizerin vannesahan terän harituslaitteet tehokkaaseen terähuoltoon

Sahausprosessissa vannesahanterät tekevät valtavan työn tukin sahaamiseksi arvokkaaksi rakennusmateriaaliksi. Jotta joka ikisestä tukista saadaan parhaimman laatuisia pelkkoja ja lautoja, vannesahanterät on huollettava asianmukaisesti teroittamalla ja harittamalla terien hampaat. Vain hyvin huolletut terät takaavat erinomaisen sahaustehon.

Wood-Mizerin vannesahanterien teroituslaitteet - Parhaat työkalut sahanterien huoltoon

Jokainen sahanterä vaatii oikean huollon tehokkaaseen ja tarkkaan sahaamiseen. Sahaamisen yhteydessä paraskin sahanterä tylsyy ennemmin tai myöhemmin, mikä heikentää sen tehokkuutta ja hampaat menettävät oikean muotonsa. Tämä voidaan kuitenkin korjata – terät voidaan teroittaa erikoislaitteella, teroituslaikalla ja mineraaliöljyllä. Teroituksen jälkeen sahanterä on haritettava sahaamisen valmistelemiseksi.

Terien tuntemus: Millä perusteilla valitset terän profiilin

Parhaan sahanterän käyttö on avain tuotannon lisäämiseen, sahauslaadun parantamiseen ja sahauksen tai uudelleensahauksen kustannusten vähentämiseen. Wood-Mizer valmistaa alan johtavaa terävalikoimaa, josta löytyy yli 100 profiiliin, leveyteen, paksuuteen, hammasjakoon ja kaikenlaiseen sahaukseen ja uudelleensahaukseen käytettävään materiaaliin perustuvaa yhdistelmää. Terät sahaavat yhtä hyvin tuoreita havupuita kuin kovia lehtipuitakin. Koska tarjolla on laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja, työhön parhaiten sopivien terien valitseminen voi olla hankalaa. Tässä on hyödyllinen opas, jonka avulla opit tuntemaan vannesahanterän eri osat ja sahaussovellukseen soveltuvan parhaan teräprofiilin ja materiaalin valintaperusteet.

Vannesahaus mahdollistaa monia eri sahaustapoja

Sahausmenetelmä valitaan tukin laadun ja koon sekä puulajin että loppukäytön mukaan. Alla olevissa piirroksissa näytetään sahausmenetelmiä kuten läpisahaus (a), säteissahaus (b) ja tähtisahaus (c).

Wood-Mizerin puuntyöstökoneet – usein kysytyt kysymykset

Wood-Mizerin asiantuntijat – tuotepäällikkö Radoslaw Adamkiewicz ja teknisen tuen insinööri Adrian Bugala – vastaavat kysymyksiin Wood-Mizerin muoto-/tasohöylistä.

Näin pidennät sahanterän käyttöikää

Vältä seisokkeja ja hyödynnä sahaamisessa näitä 10 vinkkiä, jotka auttavat pidentämään sahanterän käyttöiän odotetta.

Kuinka valitaan oikea terätyyppi

Parhaan sahanterän käyttö on avain tuotannon lisäämiseen, sahauslaadun parantamiseen ja sahauksen tai uudelleensahauksen kustannusten vähentämiseen. Wood-Mizer valmistaa alan johtavaa terävalikoimaa, josta löytyy yli 100 profiiliin, leveyteen, paksuuteen, hammasjakoon ja kaikenlaiseen sahaukseen ja uudelleensahaukseen käytettävään materiaaliin perustuvaa yhdistelmää. Tässä on hyödyllinen opas, jonka avulla opit tuntemaan vannesahanterän eri osat ja sahaussovellukseen soveltuvan parhaan teräprofiilin ja materiaalin valintaperusteet.

Tuotteet 21 - 30 kokonaismäärästä 44

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!