Videosarja Swedish Homestead: Kuinka hyödyntää kuolleita puita?

Wood-Mizer, Europe

 

Kuinka sinun pitäisi hoitaa metsääsi? Simeon Fuchs kertoo kuolleiden puiden hyödyntämisen eduista ja esittelee ympäristönhoitoon ympäristön hylkäämisen sijaan perustuvan filosofiansa.

Simeon ja hänen perheensä vastaavat yli 18 hehtaarin tiheistä metsäpalstoista. Simeon ja hänen arboristiveljensä ymmärtävät ympäristönhoidon merkityksen. Pitäen hyvää huolta maistaan, Simeon tutkii usein metsiään ja löytää paikkoja, joissa vanhat puut ovat kasvaneet niin tiheiksi ryppäiksi, että nuoremmilla ja elinvoimaisemmilla puilla ei ole tilaa kasvaa - ja vaikka ne kasvaisivatkin, ne kuolevat jonkun kuukauden kuluessa.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi Simeon ja hänen nuorempi veljensä harventavat pitemmät ja kuolleet puut, jotka varjostavat nuorempia puita ja estävät niitä vastaanottamasta auringon säteilyä. Välittömästi harvennuksien jälkeen nuoremmat puut alkavat kukoistaa ja niiden immuunijärjestelmä vahvistuu, mikä mahdollistaa niiden kasvun pitempään. "Aloin nähdä kasveja ja kukkia, joita en ollut nähnyt koskaan aiemmin”, Simeon kertoo.

Tässä ruotsalaisesta maatilasta kertovassa videossa Simeon Fuchs kertoo, kuinka hyvä maiden hoito vaikuttaa positiivisella tavalla luontoon ja perheen elämään heidän maatilallaan.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!