Miten valita paras Wood-Mizer TOOLS

 

Wood-Mizer tarjoaa laajan valikoiman teriä puusepille ja sahureille, kuten pyörösahanteriä, kuttereita ja höylänteriä ja profiiliteriä höyläämiseen, poranteriä sekä raamisahanteriä. Wood-Mizer-tuotteet ovat tunnettuja vankasta rakenteestaan, korkeasta toiminnallisuudestaan ja luotettavuudestaan. Wood-Mizer TOOLS -luettelosta löydät korkealuokkaisia lisävarusteita, jotka on suunniteltu sekä Wood-Mizer-koneille että muiden merkkien koneille.

Wood-Mizer TOOLS -teräsarjan edut

Wood-Mizer alkoi tarjota TOOLS-teräsarjaa vuonna 2016. Wood-Mizer-leikkuutyökalujen ansiosta höyliä, moniteriä tai muita laitteita käyttävät puusepät tuottavat korkealaatuisia tuotteita työstäen puuta vaivattomasti ja turvallisesti. Puunleikkuutyökalut on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja edistyksellisillä valmistustekniikoilla. Jokaiseen tuotantovaiheeseen sovelletaan tiukkaa laadunvalvontaa, joka varmistetaan huipputeknisillä mittauslaitteilla valmistusprosessissa.

”TOOLS-luettelon tuotteet tunnetaan äärimmäisestä kestävyydestään ja pidemmästä käyttöiästään verrattuna kilpailevien tuotemerkkien vastaaviin tuotteisiin”, Wood-Mizer TOOLSin tuotantopäällikkö Jarosław Urbański sanoo. ”Meille tärkeintä ovat laatu ja työturvallisuus, ja siksi kiinnitämme huomiota raaka-aineiden laatuun näiden leikkuutyökalujen valmistuksessa. Esimerkiksi Wood-Mizerin pyörösahanterät ovat huippulaadukasta terästä, ja niiden kovametalliterät tarjoavat maailmanlaajuisesti taattua huipputason leikkuutehoa.”

”Asiakkaat valitsevat Wood-Mizer TOOLS -terät, koska nämä terät takaavat korkealaatuiset lopputuotteet. Ne pysyvät terävinä pidempään, ja käyttäjä säästää uudelleen teroittamiseen ja koneeseen asentamiseen kuluvaa aikaa. Tuotannossa terävä terä tarkoittaa myös vähemmän kitkaa työstön aikana ja pienempää sähkömoottorin kuluttamaa tehoa”, Jarosław Urbański huomauttaa.

 

 

Wood-Mizer käyttää terien valmistukseen luotettujen ja luotettavien eurooppalaisten tehtaiden terästä, esim. kehyssahanterien valmistukseen Wood-Mizer käyttää ruotsalaista Uddeholmin tai saksalaista Kruppin terästä, jotka on vahvistettu laatusertifikaateilla. Nämä terät ylittävät esim. Aasiasta tuodut kilpailevat tuotteet suuremmalla kestävyydellään ja tarkkuudellaan. ”Asiakkaamme hyväksyvät TOOLS-hinnan ja ymmärtävät, kuinka paljon he hyötyvät niistä”, Jarosław Urbański selittää.

Wood-Mizer käyttää kehittynyttä teknologiaa myös terien valmistuksessa. Pyörösahanterille tehdään erityinen lämpö- ja kemiallinen käsittely terän rungon vahvistamiseksi. Mustarunkoinen terä kehittää vähemmän kitkaa ja estää lastujen ja sahanpurun tarttumisen terään. Sen lisäksi terien vahvistaminen parantaa niiden vakautta työssä ja estää ylikuumenemisen, mikä pidentää käyttöaikaa ja parantaa lopputuotteiden laatua.

Wood-Mizerin leikkuutyökaluissa käytetään kovametallia, jonka kemiallinen koostumus on tarkkaan valittu, mikä takaa oikeat kovuus-, kulumis- ja kimmoisuusominaisuudet. Pyörösahanterien yhteydessä on myös erittäin tärkeää valita sopiva hammasgeometria. Wood-Mizer TOOLS tarjoaa pidemmän työajan uudelleenteroitusten välillä, merkittävämmän määrän käsiteltyä puuta tai suuremman määrän mahdollisia uudelleenteroituksia yhtä terää kohti.

 

 

Wood-Mizer TOOLS -leikkuutyökalujen kanssa yhteensopivat koneet

Wood-Mizer esitteli TOOLS-sarjan tuodessaan markkinoille uuden Wood-Mizer-särmäyssahan. EG300 on moniteräinen särmäsaha, jonka pyörösahanterät ovat saatavilla TOOLS-luettelosta.

Leikkuutyökaluvalikoima laajentui huomattavasti, kun Wood-Mizer toi markkinoille puuntyöstökoneet, joiden kutterit ja leikuuterät ovat myös saatavilla TOOLS-valikoimasta. Wood-Mizerin moniterähöylillä voidaan lopputuote valmistaa vain yhdellä työstökerralla. Käyttäjällä on laaja valikoima pidemmän käyttöiän tarjoavia suoria HSS-, HM- ja pinnoitettuja teriä sekä valikoima muototeriä.

TOOLS-leikkuutuotteilla varustettuja Wood-Mizer-koneita ovat mm. seuraavat:

· Särmäsahat ja moniteräsahat EG100, EG250, EG300, EG350 ja kaksiakselinen moniteräsaha MR200
· Hirsihöylät MP100 ja MP150
· Puuntyöstökoneet MP365, MP360, MP260, MP220, MP200, MP180, MP160
· Pöytäsaha MS300 ja pystykarainen jyrsin MF130
· SlabMizer MB200 suurten lankkujen ja tasojen jyrsimiseen

Wood-Mizer TOOLS on suosittu myös muiden konemerkkien käyttäjien keskuudessa, koska ne valmistetaan EU-standardien mukaisesti, ja ne ovat eri merkkien koneissa käytettävän standardoidun konejärjestelmän mukaisia.

 

 

TOOLS-käyttöala

TOOLS-leikkuutyökalut on suunniteltu kiinteän kovapuun ja havupuun, liimapuun ja puupohjaisten materiaalien, vanerin, lastulevyn, kerroslevyjen, MDF- ja HDF-levyjen ja muiden kovien homogeenisten materiaalien käsittelyyn. TOOLS-luettelo sisältää myös Lucas- ja Peterson-sahakoneissa käytettävät sahanterät.

TOOLS-leikkuutyökalujen toiseksi suurin ryhmä on Wood-Mizerin höylissä käytettävien kutterien ja terien valikoima. Teriä on tarjolla suorina, turvauraterinä, HS- ja HW-höyläterinä ja profiiliterinä. Laajan terävalikoiman ansiosta voidaan valmistaa minkä tahansa muotoisia ja kokoisia puuntyöstötuotteita.

Yksi Wood-Mizer TOOLS -tuoteryhmä on poranterien, tappiporien ja sylinteriporien valikoima. Niitä tarjotaan monoliittisena HM-porina, kärkiporina tai juotosporina.

Viimeinen TOOLS-tarvikeryhmä on pystysahaukseen suunniteltujen raamisahanterien valikoima. Nämä terät on valmistettu korkealuokkaisesta Uddeholm- tai Krupp-teräksestä, ja niille on ominaista parempi lujuus ja kestävyys. Valikoimaan kuuluvat haritetut raamisahanterät , kromipinnoitetut sahanterät ja stelliittiterät.

 

 

Wood-Mizer TOOLS -terien valitseminen ja tilaaminen

Jotta leikkuutyökalujen valinta olisi nopeaa ja helppoa, kaikki Wood-Mizer TOOLS -luettelon tuotteet on merkitty selvästi kansainvälisten standardien mukaisesti. Työkalussa ja pakkauksessa on Wood-Mizer-logo, joka vahvistaa tuotteen alkuperäisyyden. Lisäksi kirjainsymboli osoittaa työkalun käyttökohteen ja sen tekniset parametrit – ulko- ja sisähalkaisijan, hammasluvun, kovametallin leveyden, terän vahvuuden ja höylähampaiden lukumäärän. Jotta asiakkaat voisivat tilata TOOLS-tuotteita nopeasti ja vaivattomasti uudelleen, Wood-Mizer TOOLS on merkitty yksilöllisellä tuotenumerolla, joka on sama pakkauslaatikossa, tuotteessa, luettelossa ja yrityksen intranetissä.

Wood-Mizer TOOLS -luettelon saat ottamalla yhteyttä paikalliseen Wood-Mizer-myyntikonttoriin. TOOLS-valikoiman lisäksi asiakkaat löytävät tuoteluettelosta valtavasti käytännön tietoa merkintätyökaluista, työkalujen käyttökohteista, taulukoista, teknisistä piirustuksista ja tuotekuvista. TOOLS-luettelon avulla voit tilata tuotteet yksilöllisten tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Jotkin erikoistaulukot ja kaavat voivat auttaa leikkausparametrien valinnassa eri sovelluksiin. Muotoilu- ja profilointiteriä voi tilata myös verkkokaupasta https://woodmizer.eu/blades-and-knives, jossa TOOLS-valikoimaa kehitetään ja päivitetään jatkuvasti.

TOOLS-valikoima ei rajoitu vain luettelossa tai internet-sivustolla lueteltuihin eritelmiin. ”Asiantuntijamme ovat valmiita neuvomaan asiakkaita erikoistyökalun tilaamisessa. Erikoistyökalun valmistuksessa noudatetaan aina asianmukaisia normeja ja standardeja, jotta varmistetaan työkalun korkea laatu ja työn turvallisuus”, Jarosław Urbański huomauttaa.

 

 

Työskentely leikkuutyökalujen kanssa

Vaikka asiakkaan kannalta on paras idea käyttää LEIKKUUTYÖKALUJA yhteensopivalla Wood-Mizer-koneella, suosittelemme niiden käyttämistä myös muilla markkinoilla olevilla koneilla. Leikkuutyökalujen asentaminen Wood-Mizer-koneeseen on tehty helpoksi ja vaatii vain vähän aikaan.

Wood-Mizerin leikkuutyökalut soveltuvat uudelleen teroitettaviksi erilaisilla markkinoilla saatavilla olevilla hiomakoneilla. Uudelleenteroitus erikoistyöpajassa olisi paras vaihtoehto asiakkaille, joilla ei ole paljon kokemusta. ”Suuri etu asiakkaille on Wood-Mizer TOOLS -tuotteiden pidempi käyttöikä, mikä tarkoittaa, että niitä ei tarvitse teroittaa uudelleen liian usein. Nämä työkalut pysyvät terävinä pidempään ja auttavat lisäämään työn tehokkuutta”, Jarosław Urbański sanoo.

Wood-Mizer antaa TOOLS-tuotteille 2 vuoden takuun ja alkuperäisille koneille normaalin teknisen tuen. ”Ennen uuden TOOLS-tuotteen tilauksen lähettämistä suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun tai myyntiosastoon. Asiantuntijamme auttavat mielellään valitsemaan haluttuun toimintoon oikeat leikkausparametrit, jotka parantavat.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!