Wood-Mizer WB2000 huipputehoinen teollinen saha

Videossa on tekstitys. Jos haluat kääntää tekstityksen omalle kielellesi, napsauta videon oikeassa alakulmassa olevaa Settings-painiketta, valitse Translate subtitles ja valitse oma kielesi.

Wood-Mizer esittelee huipputehoisen teollisen sahan WB2000, joka on suunniteltu erityisesti täyttämään korkean tuotannon puunjalostusmarkkinoiden vaatimukset. Menestyksekkäästi asennettu ja ensilanseerauksensa jälkeen kuudessa maanosassa käytössä oleva WB2000 laajentaa suorituskykyisen teollisen sahan monipuolisuutta ja kohtuuhintaisuutta ja tarjoaa maailmanluokan huoltoa ja tukea Wood-Mizerin johtavan jakeluverkoston kautta.

WB2000 pystyy sahaamaan 50 mm:n, 75 mm:n ja 100 mm:n vannesahanterillä, ja siinä yhdistyvät ohutterätekniikan parempi tuotto ja korkean tuotannon edellyttämä kestävyys ja luotettavuus. Lisäksi WB2000-sahanterät voidaan teroittaa nopealla, tarkalla ja edullisella CBN-hiomalaikkatekniikalla sen sijaan, että turvauduttaisiin ulkopuolisen terähuollon asiantuntemukseen ja kalliisiin kustannuksiin.

 

 

WB2000 on täynnä tehokkaita ominaisuuksia, kuten suuritehoinen 30 kW:n tai 37 kW:n sähkömoottori, kestävä rakenne, vähäinen huoltotarve, suorana lähettävä 2 kameran videojärjestelmä ja tehokas toiminta tarkkuusmittalaitteella suuriläpimittaisten havupuiden, lehtipuiden ja trooppisten puulajien tukkien sahaukseen. WB2000-sahaa voidaan käyttää erillisenä sahana tukin täydelliseen käsittelyyn tai lisänä olemassa olevaan järjestelmään epäsäännöllisten tukkien käsittelyyn tai mittatilausten valmistamiseen.

 

Huipputehoisen teollisen sahan WB2000 ominaisuudet

  • Kestävä kaksikiskoinen rakenne ja sahauspään nelimastoisella tuella
  • Suorituskyky 50 mm, 75 mm ja 100 mm leveillä sahanterillä
  • 6 tonnin tukkikapasiteetti
  • Suorana lähettävä 2 kameran videojärjestelmä (sekä 2 ylimääräistä kameraa)

Elektronisen mittalaitteen ja korotetun käyttäjän ohjausaseman ansiosta yksi käyttäjä voi hallita kaikkea sahaamista ja hydraulisia tukinkäsittelytoimintoja säilyttäen samalla hyvän näköyhteyden työalueelle. Pitkälle kehitetty mittalaite näkyy HMI-kosketusnäytöllä, joka näyttää lauta- ja pelkkakoot sekä sahauspään korkeuden, syöttöasennon ja terän tehon. Lisäksi käyttäjä voi hallita tarkasti kaikkia sahaus- ja tukinkäsittelytoimintoja laadukkailla ohjaussauvoilla, joissa on proportionaalinen hydraulinen nopeudensäätö. Hydraulisiin tukinkäsittelytoimintoihin kuuluvat kaksiakselinen tukkipuristin, pystysuuntaiset sivutuet, kaksisuuntainen ketjukääntäjä ja moottoroidut tasaajarullat tukin asemointiin ja pelkkojen poistamiseen.

 

 

Huipputehoinen Wood-Mizer WB2000 teollinen saha on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti. Ota yhteyttä paikalliseen Wood-Mizerin edustajaan tilausta varten. Lisätietoja saat WB2000-tuotesivulta.

***

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!