Maailmankuulu Wood-Mizer LT15-sahaa saa nyt myös siirrettävänä

LT15Mobile
07.10.2020

 

LT15-sarja kuuluu suureen Wood-Mizer-sahaperheeseen, joka sisältää useita suosittuja malleja, kuten LT15START, LT15CLASSIC ja LT15WIDE. ”Vuoteen 2017 asti Wood-Mizerin tarjontaan kuului LT15-sahoille sopiva traileri, mutta se oli tarkoitettu vain kuljettamiseen pisteestä pisteeseen. Määränpäähän saapumisen jälkeen trailerivarustus oli irroitettava ja asennettava käytettäväksi kiinteänä sahana”, selittää Roman Frontczak, Wood-Mizer-yrityksen tutkimus- ja kehitystyöjohtaja. ”Nyt olemme suunnitelleet LT15START- ja LT15CLASSIC-mallit kokonaan uudelleen käytettäväksi siirrettävänä sahana, mikä merkitsee, että käyttäjä voi sahata sahan ollessa trailerilla.”

 

Wood-Mizer LT15Mobile sawmill

Traileripaketti sisältää pyörillä varustetun akselin, vetokoukun ja tukipyörän, jarrumekanismin (vain 1300 kg:n trailerille), 8 säädettävää tukijalkaa, valopaneelin, sivuvalot kiskoineen. Vaihtoehtoisesti pakettiin voidaan lisätä tukin kuormausrampit ja käsivinssi helpottamaan tukkien kuormaamista sahauspöydälle. Järjestelmä on suunniteltu kaikille LT15START- ja LT15CLASSIC-malleille, joissa on S3-tyypin sahauspöydän elementit.

 

LT15Mobile is picking up by road

 

Akseleita on kahdentyyppisiä: bruttopainoltaan 750 kg pienemmässä LT15START-mallissa ja bruttopainoltaan 1300 kg LT15CLASSIC-mallissa. 1300 kg:n akselitrailerissa on sisäänrakennettu jarrumekanismi.

 

The trailer package of LT15Mobile sawmill includes a light bar

 

Kuljetuksen jälkeen käyttäjä laittaa sahan käyttökuntoon laskemalla alas ja säätämällä sahan kahdeksan tukijalkaa sahauspöydän asettamiseksi vaakasuoraan, irrottamalla pyörien lokasuojat ja vetämällä ulos tapin, jolla masto on kiinnitetty runkoon kuljetuksen ajaksi. Sen jälkeen saha on valmis sahaamaan.

 

The trailer of LT15Mobile has a hitch and supportive wheel

 

Siirrettävä LT15-saha toimitetaan 2 kuormalavalla: sahauspää ja sahauspöydän elementit yhdellä kuormalavalla ja traileripaketti toisella. Jos asiakas aikoo kuljettaa siirrettävän LT15-sahan yleisillä teillä, traileri on rekisteröitävä Wood-Mizerin antamien luokituspapereiden mukaan. Siinä tapauksessa sahayksikön toimittaa Wood-Mizerin paikallinen myyjä.

 

The LT15Mobile sawmill can be towed by a car

 

”Kiinteään LT15-sahaan verrattuna maston, sahauspään ja sahauspöydän elementtien muotoiluun on tehty paljon muutoksia”, Roman Frontczak jatkaa. ”Olemme lisänneet rungon vahvuutta entisestään maantiellä ajoa varten. Kaikki valaistukseen tarvittavat johdot on asetettu rungon sisään.

 

The transportation of LT15Mobile sawmill

 

Sahamalliin tehtyjen lukuisten muutosten vuoksi Wood-Mizer ei tarjoa erillistä traileripakettia jälkiasennuksena aiemmin markkinoille lasketuille LT15-sahoille.

 

The LT15Mobile head in transport position

 

LT15-sahasarjaa on valmistettu vuosia, ja siitä on tullut selkeä valinta lukuisille sahan omistajille ympäri maailmaa. LT15-sahan huomattavimmat ominaisuudet ovat luotettavuus, kestävyys ja yksinkertainen käyttö kohtuuhintaan. Uusi siirrettävä LT15-saha tarjoaa lisäetuja pienille sahayrityksille, maanviljelijöille, metsänomistajille ja aloitteleville puusepille.

 

The LT15Mobile wheels

 

Ota yhteyttä paikalliseen Wood-Mizerin edustajaan saadaksesi lisätietoja ja tarjouksen.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!