Uutiset

Painopiste tuottavuudessa: Wood-Mizer LT70 HEAVY-DUTY sahalinjasto

02.06.2021

Wood-Mizer julkaisee uuden LIVE-lähetyksen, missä esitellään yksi Wood-Mizerin kestävimmistä sahoista, LT70 HEAVY-DUTY, varustettuna EG300-särmäyssahalla, kuormausrampeilla ja lajittelupöydällä. Verkkoesittely on suunniteltu tapahtuvan kesäkuun 10, 2021, ja se on myös nähtävissä YouTube-tallenteena.

Wood-Mizer Europe laajentaa tuotanto- ja toimistorakennustaan Puolassa

13.05.2021

Wood-Mizer Industries on hiljattain ottanut käyttöönsä Puolassa sijaitsevan tuotanto- ja toimistotilojen laajennuksen, jonka rakennustyöt aloitettiin heinäkuussa 2020. Pinta-alaltaan 2 600 m2:n uusi rakennus laajentaa yhtiön kokonaislattiapinta-alan vaikuttavaan 17 000 m2:iin. Uuden tehtaan työtila on suunniteltu tuotanto- ja suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitys-, prototyyppi- ja työstö- sekä markkinointiosastoja varten.

Uusi puuntyöstökone 3/1 tulossa pian

05.05.2021

Wood-Mizer valmistautuu julkistamaan uuden puuntyöstökoneen, joka yhdistää tehokkaasti kolme toimintoa yhdessä koneessa. Kuvittele, että voit oiko- ja tasohöylätä ja halkaista tuotteet pyörölistojen, lattialankkujen, paneelien, reunuslistojen ja monien muiden tuottamista varten. Tällä koneella kirvesmiehet säästävät työaikaa, tarvitsevat vähemmän verstastilaa ja mikä tärkeintä, alentavat toiminnallisia kustannuksia.

Sahaajan paras valinta – alkuperäiset Wood-Mizerin TERÄT

31.03.2021

Haluatko tietää lisää vannesahanterien valmistuksesta? Tervetuloa videokierrokselle Wood-Mizerin tuotantolaitokseen.

Wood-Mizer ja MOReTENs yhdistävät parhaat voimansa yhteen puuntyöstökoneiden edelleenkehittämiseksi

24.03.2021

Nuoren pojan puuntyöstöunelmasta kahden suuren puuntyöstölaitteiden valmistajan menestykselliseen yhteistyöhön - Bo Mårtensson, ruotsalaisen MOReTENsin perustaja, pohtii, miten unelmat voidaan muuttaa teoiksi, puu lopputuotteiksi ja innovatiiviset muotoilut jatkuvaksi kasvuksi ja kehitykseksi.

Kuinka parantaa terän suorituskykyä? Uusi Wood-Mizerin LIVE-videosarja

17.03.2021

Wood-Mizer kutsuu sinut mukaan katsomaan sarjan LIVE-esittelyitä, jotka käsittelevät TERIÄ ja tarkemmin sanoen terän teroittamista, asettamista ja terätypin valitsemista. LIVE-lähetyksen aikana Wood-Mizerin asiantuntijat keskustelevat paremmista terän huoltokäytännöistä, esittelevät tarvittavat huoltotyökalut ja jakavat käytännön tietoja.

Tuotteet 13 - 18 kokonaismäärästä 37

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!