Wood-Mizerin 40-vuotisjuhla

Celebrating 40 Years of Wood-Mizer
12.01.2022

 

Wood-Mizer, maailman johtava sahojen ja puuntyöstökoneiden valmistaja juhlii tänä vuotta 40-vuotista taivaltaan, jonka aikana yhtiö on toimittanut puuntyöstöön liittyviä koneita asiakkailleen ympäri maailmaa From Forest to Final Form®. Yhdysvalloissa pääkonttoriaan pitävä Wood-Mizerin asiakaskunta koostuu yli 100 000:sta sahan omistajasta kuudella eri mantereella ja yhtiön jälleenmyyjäverkostoon kuuluu yli 100 valtuutettua jälleenmyyjää, joista osa on toiminut jo viimeiset 40 vuotta, kuten Wood-Mizer.

 

Don Laskowski (left), Co-Founder of Wood-Mizer, and his family in 1982.Don Laskowski (left), Co-Founder of Wood-Mizer, and his family in 1982.
Don Laskowski (left), Co-Founder of Wood-Mizer, and his family in 1982.

 

Vuonna 1982 kaksi yrittäjää, Don Laskowski ja Dan Tekulve suunnittelivat ja valmistivat uuden tyyppisen sahan, joka oli tuolloin todellinen läpimurto sahateollisuudessa. Ensimmäinen Wood-Mizerin siirrettävä saha suunniteltiin siten, että sitä oli helppo käyttää ja että se oli tehokas ja kustannuksien osalta edullinen käyttää, jotta kuka tahansa ja missä tahansa voisi sahata tukkeja puutavaraksi turvallisella tavalla. Kapean sahausraon terien käyttö mahdollisti useampien lautojen saamisen jokaisesta tukista, kulutti vähemmän energiaa ja siirrettävyytensä ansiosta kaupungeissa ja yksittäisissä kohteissa olevat kaatuneet puut voitiin hyödyntää tehokkaammin. Vuosien aikana Wood-Mizerista on kehittynyt maailman johtava sekä yksityisiä että yritysasiakkaita palveleva globaali toimija.

 

Wood-Mizer Co-Founders Don Laskowski (left) and Dan Tekulve (right).Wood-Mizer Co-Founders Don Laskowski (left) and Dan Tekulve (right).
Wood-Mizer Co-Founders Don Laskowski (left) and Dan Tekulve (right).

 

”Yli 40 vuotta sitten, jolloin ensimmäinen Wood-Mizerin saha valmistettiin, käynnisti kehityskulun, jonka myötä Wood-Mizer jatkaa edelleen asiakkaidensa menestyksen mahdollistamista”, kertoo Wood-Mizerin toimitusjohtaja John Smith. ”Yksittäisistä puuntyöstöalan työntekijöistä korkean tehokkuuden sahateollisuuden yrityksiin, Wood-Mizer on omistautunut palvelemaan yhtiön jatkuvasti kasvavaa asiakaskuntaansa ympäri maailmaa”.

 

Wood-Mizer Portable Sawmill #1 Delivered from Indiana, USA to New York, USA by Don Laskowski (right), Wood-Mizer Co-Founder.Wood-Mizer Portable Sawmill #1 Delivered from Indiana, USA to New York, USA by Don Laskowski (right), Wood-Mizer Co-Founder.
Wood-Mizer Portable Sawmill #1 Delivered from Indiana, USA to New York, USA by Don Laskowski (right), Wood-Mizer Co-Founder.

 

Tietoja Wood-Mizerista

Vuodesta 1982 alkaen Wood-Mizer on kerännyt mainetta maailman johtavana sahojen ja puuntyöstöön tarkoitettujen koneiden valmistajana, jolla on vahva perinne sahojen kehittäjänä. From Forest to Final Form®, Wood-Mizer tarjoaa laajan valikoiman laitteita ja koneita mukaan lukien siirrettävät sekä teollisuuskokoluokan sahat, halkaisusahat, särmäyskoneet, puu-uunit, hirsi-/oikohöylät, polttopuun käsittelylaitteet, kuormalavojen kierrätyslaitteet, materiaalien käsittelylaitteet, sahanterät ja sahanterien kunnossapitolaitteet. Yli 40 vuoden ajan Wood-Mizer on omistautunut palvelemaan niin sahoja kuin puuntyöstökoneita tarvitsevia harrastelijoita ja ammattilaisia ympäri maailmaa ja rakentanut jatkuvasti kasvavan kattavan verkoston edustajia.

***

 

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!