Wood-Mizer esittelee MS300-pöytäsahan erittäin tarkkaan puuntyöstöön

Wood-Mizer Introduces MS300 Table Saw for High-Precision Woodworking
07.09.2022

 

MS300-pöytäsaha on käytännöllinen työkalu puuntyöstöön niin pienessä harrastajapajassa kuin ammattimaisessa puuyrityksessä. Se on kompakti ja luotettava kone, joka on valmistettu laatumateriaaleista ja varustettu liukupöydällä sahaustarkkuuden lisäämiseksi. MS300-pöytäsahalla voit valmistaa erilaisia puutuotteita, kuten sisustustuotteita, huonekalujen osia, lattiaelementtejä, levyjä, säleitä ja paljon muuta.

MS300-sahassa on valurautainen työpöytä ja leveä liukuva syöttöpöytä, jotka takaavat erittäin tarkan ja tasaisen sahauksen. Tukeva valurautapohja varmistaa vakauden ja vaimentaa tärinää. Liukupöytä kulkee teräskuulalaakereilla, mikä takaa tasaisen ja helpon materiaalin syötön. Voit säätää helposti sahauskorkeutta sekä teräkulmaa.

 

 

MS300 pystyy sahamaan puutavaraa 90 asteen kulmassa ja korkeintaan 100 mm:n korkeudella. 45 asteen kulmassa materiaalin enimmäispaksuus pienenee 65 mm:iin.

Jos haluat laajentaa materiaalin työtasoa, voit suurentaa liukupöytää sivutasolla 500 mm x 360 mm ja pidentää työpöytää 520 mm. Lisäksi MS300 voidaan varustaa toisella 900 x 440 mm:n kokoisella jatkopöydällä, jonka avulla on helpompi sahata suurempia materiaaleja.

Pöytäsahassa on kaksi ohjauskiskoa, jotka mahdollistavat materiaalin vaivattoman käsittelyn sahauksen aikana. Tarkkuussäätönupilla varustettu terän suuntainen ohjuri takaa mittatarkkuuden jopa 0,1 mm:n tarkkuudella ja terään nähden kohtisuorassa oleva kulmaohjuri mahdollistaa sahauskulman säätämisen ohjurin molemmilla puolilla. Ylös/alas ja sivusuunnassa säädettävissä oleva SUVA-teräsuoja takaa käyttäjän turvallisuuden sahauksen aikana.

 

 

Pöytäsahassa on vakiona 3 kW:n sähkömoottori ja halkaisijaltaan 315 mm:n pyörösahanterä. Suosittelemme käyttämään Wood-Mizer-sahanteriä, jotka voit valita Wood-Mizerin TOOLS-luettelosta työstettävän materiaalin spesifikaation mukaan. Sahanterän pyörimisnopeudella 4500 rpm saadaan lopputuotteen pinnasta sileä ja tasainen.

MS300-sahassa on kaksi puruaukkoa – ensimmäinen on halkaisijaltaan 100 mm ja toinen, SUVA-teräsuojan alla oleva halkaisijaltaan 50 mm. Puruimuriliitännät mahdollistavat työpaikan pitämisen puhtaana. Jotta sahanpurun poisto olisi mahdollisimman tehokasta, suosittelemme Wood-Mizerin poistojärjestelmien käyttöä.

Yksi MS300-sahan hyödyllisimmistä lisävarusteista on puristin, joka lukitsee ja vapauttaa materiaalin nopeasti liukupöytää vasten ja estää näin materiaalin liikkumisen työstön aikana.

 

 

Pääominaisuudet:

  1. Sahauskulmaa voidaan säätää 0–45 asteen välillä
  2. Terän suuntainen ohjauskisko säädettävissä 0,1 mm:n tarkkuudella
  3. Terään nähden kohtisuorassa oleva kulmaohjuri, mikä voidaan säätää haluttuun kulmaan.
  4. SUVA-teräsuoja pyörösahanterälle
  5. Vakaa liukupöytä 1400 mm pitkä
  6. Valurautainen työpöytä lisää työn tarkkuutta ja tärinänvaimennusta
  7. Sivutaso liukupöydän lisätyötasoa varten
  8. Työpöydän jatke 520 mm pitkä

 

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!