Uutiset

Wood-Mizer BMST50 yhdistetty teroitus- ja harituslaite

08.03.2023

Yhdistämällä kaksi terähuoltotoimintoa yhteen laitteeseen Wood-Mizer tarjoaa fiksun ratkaisun sahureille, jotka haluavat itse pitää huolta sahanteristään. BMST50 on yhdistelmälaite, joka teroittaa ja harittaa hampaat tehokkaasti ja edullisesti. Lisäksi se säästää tilaa työpajassa, koska se vaatii vain työpöydän tai -penkin sen parissa työskentelyyn.

Wood-Mizerin ISO 9001 -standardien mukainen laadunhallintajärjestelmä

03.03.2023

Wood-Mizer otti yli 20 vuotta sitten käyttöön laadunhallintajärjestelmän sahanterien tuotantoa ja huoltopalveluja varten. Wood-Mizer sai ensimmäisen ISO 9001 -sertifikaatin 3. maaliskuuta 2003 brittiläiseltä sertifiointitoimistolta Lloyd's Register Quality Assurancelta, joka vahvisti, että yrityksessä käytössä oleva laadunhallintajärjestelmä on kansainvälisen ISO 9001 -standardin mukainen. Sittemmin sertifikaattia on päivitetty säännöllisesti, sillä Wood-Mizer toimittaa asiakkailleen jatkuvasti korkealaatuisia sahanteriä ja sahanterien huoltopalveluja.

Wood-Mizer Finlandin verkkokauppa valmiina tilauksellesi

31.01.2023

Tehdäksemme Wood-Mizer tuotteiden tilaamisen helpommaksi olemme avanneet verkkokaupan. Pystyt ostamaan teriä ja varaosia sahaasi verkkokaupastamme.

Wood-Mizer julkistaa WIDE-vaihtoehdon suosittuun ja siirrettävään LT15CLASSIC-sahaan

11.01.2023

Suosittu, monipuolinen ja kompakti LT15-sahasarja laajenee siirrettävän LT15-sahan ominaisuudet ja leveämmän sahapään yhdistävän siirrettävän LT15CLASSIC WIDE -mallin myötä.

Wood-Mizer esittelee aloitustason LX50START-sahan tukkien sahaamiseen

16.11.2022

Wood-Mizer laajentaa erittäin suosittua LX-sahasarjaa kompaktilla aloitustason LX50START-sahalla niille, jotka sahaavat pieniä määriä tukkeja satunnaisesti. Yksinkertainen toteutus ja kokemukseen perustuva suunnittelu yhdistettynä Wood-Mizerin sahojen korkeaan laatustandardiin takaavat sahaustarkkuuden ja luotettavuuden edulliseen hintaan.

Pienin Wood-Mizer-saha LX50START on tulossa pian!

26.10.2022

Wood-Mizer julkistaa pian kaikkien aikojen pienimmän ja edullisimman sahansa. Se on suunniteltu pääasiassa kotitalouksille ja puuntyöstön harrastajille. LX50START:lla voit sahata tukit aina kun tarvitset ja mahdollisimman alhaisin kustannuksin. Tee puutavaraa helposti ja edullisesti! Seuraa Wood-Mizerin uutisia äläkä unohda ensi-iltaa! Uusi Wood-Mizerin saha on juuri tulossa.

Wood-Mizerin tuotteet auttavat vastuullisen sahaustoiminnan opettamisessa

05.10.2022

Kestävä ja huolellisesti hallinnoitu puuraaka-aineiden käyttö metsästä kaadettuna lopputuotteisiin voi edesauttaa monipuolisten ja elinvoimaisten metsien säilymistä seuraaville sukupolville. Wood-Mizerin sahat auttavat ylläpitämään metsiä, puistoja ja muita viheralueita, jotka hyödyttävät sekä luontoa että ympärillä olevia yhteisöjä.

Wood-Mizer esittelee MS300-pöytäsahan erittäin tarkkaan puuntyöstöön

07.09.2022

MS300-pöytäsaha on käytännöllinen työkalu puuntyöstöön niin pienessä harrastajapajassa kuin ammattimaisessa puuyrityksessä. Se on kompakti ja luotettava kone, joka on valmistettu laatumateriaaleista ja varustettu liukupöydällä sahaustarkkuuden lisäämiseksi. MS300-pöytäsahalla voit valmistaa erilaisia puutuotteita, kuten sisustustuotteita, huonekalujen osia, lattiaelementtejä, levyjä, säleitä ja paljon muuta.

Wood-Mizer laajentaa tuotevalikoimaansa CNC-koneiden käyttöönotolla

13.07.2022

Wood-Mizer on kehittänyt edistyksellisen CNC-koneiden (tietokoneohjatulla numeerisella ohjauksella varustetun) tuoteperheen maksimaalisen suorituskyvyn, tarkkuuden ja täysin automatisoidun puun, muovien, komposiittien ja kevyiden metalliseoksien automatisoituun prosessointiin.

Wood-Mizerin siirrettävät sahat mahdollistavat kaupunkialueiden puiden tehokkaamman hyödyntämisen

02.02.2022

Wood-Mizer esitteli visionsa kaupunkialueiden puiden muodostaman arvokkaan raaka-aineen ympäristötehokkaaksi hyödyntämiseksi Glasgow'ssa marraskuussa 2021 pidetyssä YK:n COP26-konferenssissa.

Tuotteet 11 - 20 kokonaismäärästä 49

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!