Wood-Mizer BMST50 yhdistetty teroitus- ja harituslaite

Affordable Blade Maintenance with the BMST50 Blade Sharpener and Setter Combo Unit
08.03.2023

 

Yhdistämällä kaksi terähuoltotoimintoa yhteen laitteeseen Wood-Mizer tarjoaa fiksun ratkaisun sahureille, jotka haluavat itse pitää huolta sahanteristään. BMST50 on yhdistelmälaite, joka teroittaa ja harittaa hampaat tehokkaasti ja edullisesti. Lisäksi se säästää tilaa työpajassa, koska se vaatii vain työpöydän tai -penkin sen parissa työskentelyyn.

BMST50 on teroitus- ja harituslaite yhdessä laitteessa, joka on suunniteltu molempia terähuollon toimintoja varten. Tässä syy, miksi sitä kutsutaan Sharp’n’Set-laitteeksi. Se on täydellinen ratkaisu pienen volyymin sahoille, koska terät voidaan huoltaa itsenäisesti ja edullisesti. Ei tarvetta hankkia kahta erillistä laitetta - yhtä teroitusta ja toista haritusta varten, mikä on erityisen tärkeää, jos työpajan tila on rajallinen.  

 

 

Wood-Mizer BMST50 teroitus- ja harituslaite on käsikäyttöinen ja helppokäyttöinen ja joka vähentää sahanterien työkuntoon saattamisesta aiheutuvia kustannuksia. Käyttäjä käyttää laitetta kahdella vivulla, joista toinen siirtää sahanterää eteenpäin ja toinen hioo tai harittaa hampaat. Toimintojen vaihtaminen teroituksen ja harituksen välillä on nopeaa ja yksinkertaista. BMST50 on yhteensopiva Wood-Mizerin 32 mm leveiden terätyyppien ja useimpien profiilien kanssa. 

BMST50-laitteessa on terän tukikannattimet, jotka kiinnittävät terän teroituksen ajaksi. Tämän lisäksi käyttäjä voi säätää terään kohdistettavaa painetta sekä teroituslaikan korkeutta terään nähden. Lisäksi laitteessa on helposti säädettävät nupit teränsiirtäjän hienosäätöä varten, säädettävä asemointinuppi eri teräleveyksiä varten ja säätö harituskohtaa varten. BMST50 teroitus- ja harituslaitteen mukana toimitetaan haritusmittari, jolla voidaan tarkastaa terän hampaiden tasainen ja tarkka haritus. 

Sharp'n'Set-laite vaatii asennusta varten vakaan ja tasaisen alustan, esimerkiksi pöydän, jalustan tai työtason. Kompaktin 50 cm x 50 cm:n kokonsa ansiosta se voidaan sijoittaa lähes jokaiseen työpajan nurkkaan. Yhdistelmäkone toimii 12 V:n tasavirtamoottorilla, joka on mahdollista päivittää 230 V:n vaihtovirtalähteeseen. 

 

 

Laitteessa käytetään CBN-laikkaa, joka on kehitetty terien nopeaan ja tehokkaaseen teroittamiseen. CBN-laikka on pinnoitettu erittäin kulutusta kestävällä materiaalilla hiomista varten, minkä ansiosta hiominen on tehokasta ja laikkojen leikkuuteho pysyy hyvänä pitkään. BMST50 teroitus- ja harituslaitteessa käytetään oletusarvoisesti 127 mm leveää (5 tuuman) CBN-hiomalaikkaa, joka vaatii hiontaöljyä toimiakseen kunnolla. Jotta terän teroittaminen olisi mahdollisimman tehokasta, saatavana on CBN-hiomalaikkoja useilla eri profiileilla. Käyttäjän on sovitettava CBN-profiili huolellisesti terän hammasprofiiliin.
  
Terän parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi hampaat on teroitettava ja haritus on suoritettava asianmukaisesti. Jokaisen teroituksen yhteydessä hampaiden haritus pienenee ja vaatii uudelleenharitusta. Hampaiden harituksen aikana on tärkeää noudattaa "vasen-oikea-suora" -mallia, jotta voidaan varmistaa, että vasen ja oikea terähammas sahaavat materiaalia suoran hampaan poistaessa sahanpurun. Yleinen käytäntö on käyttää vähemmän haritusta koville- ja lehtipuille ja enemmän haritusta pehmeille- ja havupuille.   

 

 

BMST50 teroitus- ja harituslaitteella on yhden (1) vuoden takuu ja täysi tekninen tuki takuuajan aikana ja sen jälkeen. Laite on käyttövalmis heti pakkauksesta purkamisen jälkeen.

Katso lisätietoja terähuoltolaitteistamme vierailemalla paikallisella Wood-Mizerin verkkosivustolla tai ottamalla yhteyttä paikalliseen Wood-Mizerin jälleenmyyjääsi.

***

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!