Esittelyssä Wood-Mizerin MP280 4-kutterihöylä

Introducing Wood-Mizer MP280 Planer/Moulder
26.04.2023

 

Wood-Mizer on vastannut puuntyöstäjien jatkuvasti kasvaviin odotuksiin ja kehittänyt toisen sukupolven kutterihöylät, jotka perustuvat hyväksi todettuun ja maailmanlaajuiseksi myyntimenestykseksi kehittyneeseen MP260-laitteeseen. Sen seuraaja, MP280-kutterihöylä, on toimiva ja monipuolinen puuntyöstölaite, joka sisältää joitakin isomman MP360-kutterihöylän teknisiä ratkaisuja.  

Wood-Mizer on laajentanut puuntyöstökoneidensa valikoimaa julkistamalla uuden MP280-kutterihöylän. MP280 on kompakti laite, jossa yhdistyvät tunnettujen ja hyväksi havaittujen MP360- ja MP260-kutterihöylien parhaat ominaisuudet. "Uusimman koneen rakenne perustuu MP260-laitteeseen ja sisältää parhaat tekniset ratkaisut, jotka ovat tuttuja malliston lippulaivasta, MP360-kutterihöylästä. Lopputuloksena insinöörimme ovat valmistaneet tarkan, helppokäyttöisen ja edullisen koneen kaikille puuntyöstöalan ihmisille, jotka tarvitsevat tehokkaampia tapoja valmiiden puutuotteiden valmistamiseen", Wood-Mizerin tuotepäällikkö Radosław Adamkiewicz toteaa.   

 

 

MP280-kutterihöylä on täydellinen ratkaisu keskisuurille ja suurille puuntyöstöyrityksille, jotka haluavat toimittaa asiakkailleen ensiluokkaisia puutuotteita, kuten lattialautoja, ulkolaudoituksia, paneeleita, ovi- ja ikkunankarmeja, koriste-elementtejä ja paljon muuta.  

MP280 on varustettu intuitiivisella ohjauspaneelilla, jonka kytkimillä on mahdollista ohjata kutakin moottoria sekä syöttömekanismia erikseen, mikä mahdollistaa alhaisemman energiankulutuksen ja melupäästöt. 13,78 kW:n sähkömoottorit pyörittävät kutteripäätä 6000 rpm:n kierrosnopeudella, mikä takaa parhaan mahdollisen viimeistelyn höylättävälle pinnalle.   

MP280-mallissa on kaksi vaakasuoraa kutteripäätä - yläkurson pituus on 410 mm ja halkaisija 88 mm, alakurson mitat ovat vastaavasti 300 mm x 72 mm - sekä kaksi sivukutteripäätä (toinen kiinteässä asennossa ja toinen siirrettävissä), jotka työstävät materiaalia enintään 100 mm:n korkeuteen. Tehokkuuden lisääminen on mahdollista, koska 4-puolinen höyläys tapahtuu vain yhdellä työstökerralla. Kukin kutteripää toimitetaan kahdella suoralla HSS-terällä, mutta ne voidaan varustaa myös asiakkaan erityistarpeiden mukaisilla muototerillä. Massiivinen valurautainen työpöytä takaa vakaamman ja tarkemman työskentelyn sekä rakenteen elinikäisen kestävyyden. 

 

 

Syöttömekanismi on peräisin suuremmasta MP360-laitteesta, ja siinä on säädettävä nopeus 3-15 m/min. Materiaalin syöttöä ja poistoa varten koneessa on 1,2 metrin pituiset syöttö- ja poistopöydät. Syöttöaukon yläpuolelle on asennettu teräsverhot, jotka estävät takapotkun.

Laitteessa on neljä sahanpurun poistoaukkoa - yksi halkaisijaltaan 125 mm ja kolme halkaisijaltaan 100 mm - lisäksi koneen sisälle on asennettu harjoja, joiden tarkoituksena on poistaa puru mahdollisimman tehokkaasti kutteripäiden ympäriltä. MP280-kutterihöylä on yhteensopiva Wood-Mizer MES -purunpoistojärjestelmien kanssa, jotka on suunniteltu pitämään työpaikka puhtaana ja siistinä.  

 

 

Wood-Mizer MP280 Suurin työstöleveys

  • 4 sivua työstettäessä 250 mm
  • 2 sivua työstettäessä 300 mm
  • 1 sivua työstettäessä 410 mm

 

 

Koneella on kahden (2) vuoden takuu, ja siihen sovelletaan pätevien ja kokeneiden Wood-Mizer-asiantuntijoiden tarjoamaa huoltoa ja teknistä tukea.   

***

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!