Wood-Mizer esittelee aloitustason LX50START-sahan tukkien sahaamiseen

Wood-Mizer Introduces Entry-Level LX50START Sawmill for Sawing Logs to Timber Economically
16.11.2022

 

Wood-Mizer laajentaa erittäin suosittua LX-sahasarjaa kompaktilla aloitustason LX50START-sahalla niille, jotka sahaavat pieniä määriä tukkeja satunnaisesti. Yksinkertainen toteutus ja kokemukseen perustuva suunnittelu yhdistettynä Wood-Mizerin sahojen korkeaan laatustandardiin takaavat sahaustarkkuuden ja luotettavuuden edulliseen hintaan.

LX50START-saha on LX50-malliston pienikokoisten ja edullisten Wood-Mizerin sahojen toinen malli, joka on LX50CLASSIC-sahojen ohella täydellinen valinta talonomistajille, metsänomistajille ja kaikille käyttäjille, joilla on tarve sahata puuta silloin tällöin omaan tarpeeseen. "LX50CLASSICin menestys on osoittanut edullisempien sahojen kasvavan kysynnän, vaikka asiakkaat odottavatkin edelleen näiltä tuotteilta hyvää laatua, tarkkuutta ja luotettavuutta", kommentoi Hubert Powietrzyński, Puolan Wood-Mizer Industriesin myyntipäällikkö.     

 

 

Wood-Mizer on suunnitellut LX50START-sahan pienille yrityksille ja aloittelijoille, jotka haluavat sahata lautansa nopeasti ja edullisesti. Tämä yksinkertainen ja tehokas saha sopii täydellisesti esim. maatiloille, maaseudulla asuville, yksityisille maanomistajille. Silti, mikä tärkeintä, se on välttämätön työkalu jokaiselle puuntyöstöseikkailunsa aloittavalle harrastelijalle.      

Kaikissa LX-sarjan sahoissa on toimintokaksikiskoinen sahakelkan syöttö, joka mahdollistaa sahausvakauden ja tarkkuuden. LX50START:lla pystyy sahaamaan enintään 60 cm halkaisijaltaan olevia tukkeja ja 40 cm leveitä pelkkoja.  

LX50START-sahapäässä on manuaalinen toiminto nosto-/lasku- ja eteenpäin-/taaksepäin liikkeille, joka mahdollistaa vakaan toiminnan. Hanalla varustetttu vesiastia pitää terän, teräpyörät ja ohjainrullat tehokkaasti puhtaana puhdistamalla sahanpurun, pihkan tai kaarnan. Teränkiristysmekanismi alentavat tärinää ja varmistavat korkean sahaustarkkuuden. 

 

 

LX50START-saharunko on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja vakiomallinen sahauspöytä sisältää kolme elementtiä, joiden kokonaispituus on yhteensä 4 m. Sahauspöytä on jatkettavissa useammilla pöytämoduuleilla (jokainen 1,33 m pitkä) pitempien tukkien sahaamista varten. Vakiomallinen S3-tyyppinen sahauspöytä on varustettu kahdella vankalla sivutuella ja yhdellä keskitetyllä tukkipuristimella, ja se voidaan valinnaisesti varustaa säädettävillä sahauspöydän tukijaloilla. LX50START-sahan muutamia hyödyllisiä lisävarusteita ovat vänkäri tukkien kuormaamiseen ja kääntämiseen sahauspöydällä ja tukin tasaajakiila kartiomallisten tukkien latvapään nostamiseen.    

Wood-Mizer on maailmanlaajuinen sahojen ja puuntyöstökoneiden valmistaja, joka on erittäin valveutunut ekologisten ja ympäristöä koskevien asioiden suhteen. Kaikissa Wood-Mizerin sahoissa käytetään ohutta vannesahanterää, joka lisää jokaisen tukin tuottoa ja vähentää sahanpurun muodostumista. LX50START-sahassa käytetään 1 mm paksua ja 32 mm leveää sahanterää, joka tarvitsee vain minimaalisen moottoritehon, alentaa polttoaineen- sekä sähkönkulutusta. LX50START-saha voidaan varustaa 4 kW:n sähkömoottorilla tai 7 tai 14 hv:n bensiinimoottorilla.   

 

 

LX50START-saha on saatavana Wood-Mizerin verkkokaupasta ja paikallisen jälleenmyyjäsi kautta. Saha toimitetaan kooltaan 160 x 65 x 100 cm:n lavalla ja sen helpon asennuksen ansiosta pääset aloittamaan sahauksesi ilman suuria viivästyksiä. Kaikki tarvittavat käyttöohjeet ja ohjevideot ovat saatavana verkosta. Laite on valmistettu EU:ssa ja sillä on kahden (2) vuoden takuu.

 

 

***

 

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!