BMS250 Henkilökohtainen Teroituslaite

Out of stock
Tulosta tämä sivu Lisää vertailuun
BMS250-teroituslaite sopii erinomaisesti sahakäyttäjälle, joka haluaa investoida korkealaatuiseen automaattiseen teroituslaitteeseen
Kuvaus BMS250 Henkilökohtainen Teroituslaite

BMS250-teroituslaite sopii erinomaisesti sahakäyttäjälle, joka haluaa investoida korkealaatuiseen automaattiseen teroituslaitteeseen, joka voi teroittaa terät säännöllisesti ja luotettavasti sahayrityksille.

BMS250 teroittaa terät automaattisesti asetetun hammasmäärän mukaisesti. Kupu nousee ylös ja laikka liikkuu pois tieltä terän asentamisen ja poistamisen helpottamiseksi. Laitteessa on automaattinen sammutus ja ohjauspaneelista ohjattava muuttuva syöttönopeus. Terä on teroituksen aikana vankan kuvun alla, jossa on pakokaasujen poisto. Öljynpyyhkimet poistavat automaattisesti ylimääräisen öljyn teristä. .

BMS250 käyttää 127 mm täyden profiilin CBN-hiomalaikkoja. Ne toimitetaan eri profiileilla ja ovat käyttövalmiit heti pakkauksesta poistamisen jälkeen. BMS250 on varustettu 0,18 kW 1-vaiheisella AC-moottorilla, jonka nopeus on 2800 rpm. Öljyvoitelujärjestelmä jäähdyttää terän teroituksen aikana ja magneetit poistavat metallilastut öljyn käyttämiseksi uudestaan. Hampaan työnnin voidaan hienosäätää ja teräkorkeuden alusta voidaan säätää helposti 25 mm - 50 mm levyisille terille.

Read More
Videot BMS250 Henkilökohtainen Teroituslaite
Pyydä tarjous BMS250 Henkilökohtainen Teroituslaite
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!