BMT300 Automaattinen harituslaite

Out of stock
Tulosta tämä sivu Lisää vertailuun
BMT300 on ammattimainen harituslaite ammattimaisille teroitusyrityksille ja suurille sahoille.
Kuvaus BMT300 Automaattinen harituslaite

BMT300 on ammattimainen harituslaite ammattimaisille teroitusyrityksille ja suurille sahoille. Terän maksimileveys on 75 mm ja syöttönopeus 24 hammasta minuutissa.

BMT300 paineilmatoiminen harituslaite varmistaa erinomaisen hammasharituksen tarkkuuden ja yhtenäisyyden. Elektroninen ohjauspaneeli näyttää kaikki parametrit ja diagnostiikkatyökalut. Asenna terä ja käynnistä harituslaite haluamaasi käyttötilaan. Kun yksi teräpuoli on valmis, käännä terä, aseta se harituslaitteeseen uudestaan ja liikuta terän työnnin käänteiseen asentoon.

Useat eri tilat ja toiminnot mahdollistavat joustavuuden, jolla harituslaite toimii ja käyttää parametreja. Tarkastustila tarkistaa hampaiden harituksen. Yleiset asetustilat voivat havaita harituskuviot ja taivuttaa automaattisesti yliharitetut hampaat takaisin. Kun terä on haitettu, harituslaite pysähtyy tai tarkistaa terän uudestaan harituksen varmistamiseksi. Minimi- ja maksimiharituksen toleranssi voidaan säätää.

BMT300 on tarkoitettu harituslaitteeksi BMS500-teroituslaitteelle usealla käytössä olevalla vannesahalla varustetuille yrityksille sekä ReSharp-palvelukeskuksille, joiden liiketoiminta perustuu terähuoltoon.

Read More
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!