Wood-Mizerin teollinen sahalinjasto

Wood-Mizer, Europe

 

AJATTELETKO TEHOKKUUTTA? LUE LISÄÄ Wood-Mizer-SAHALAITTEISTON OMINAISUUKSISTA JA EDUISTA.

Teollinen Wood-Mizer-sahalaitteisto takaa korkean tuoton ja on suunnittelultaan yksinkertainen, edullinen sahalaitteisto, jolla pystyy sahaamaan puuta lajittelematta ja kuorimatta. Wood-Mizerin teolliset sahalinjat ovat osoittaneet menestyksensä rajallisissa tiloissa pienellä energiankulutuksella. Yhtenä keskeisenä Wood-Mizer-laitteiston etuna on sen kyky tuottaa voittoa ja parantaa merkittävästi suurivolyymisen sahauksen tehokkuutta.

Wood-Mizerin teollisuustiimi tarjoaa räätälöityjen sahauslinjastojen kehittelyä maailmanlaajuisesti. Suurivolyymisia puunjalostusprojekteja voidaan kehittää nopeasti, koska tiimeillä on globaalia kokemusta suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta asiakkaan tiloihin.

TITAN sawmilling line example

 

Etu 1. Suurempi tukin halkaisija – jopa 45 cm

Wood-Mizer-linjasto pystyy käsittelemään halkaisijaltaan jopa 45 cm:n tukkeja, kun useimpien kilpailijoiden linjojen enimmäisraja on 35 cm. Suuremman halkaisijan tukit ovat halvempia, ja yhdestä tukista voidaan valmistaa enemmän sahatavaraa. Sahojen tulisi aina etsiä tapoja vähentää tuotantokustannuksia. TITAN-linjasto mahdollistaa sen, koska sillä voidaan käsitellä suurempia ja sen vuoksi halvempia tukkeja.

Etu 2. Ei tukkien lajittelua

Wood-Mizer-linjasto kykenee käsittelemään halkaisijaltaan 15–45 cm olevia tukkeja ilman esilajittelua. Koska lajittelulaitteita ei tarvita, ei ole myöskään ylimääräisiä investointeja, energiakustannuksia, laitteiston huoltohenkilöstökuluja eikä lisätilan tarvetta lajittelulinjalle.

Etu 3. Ei tukkien varastointia

Tukkien lajitteluun tarvittavien laitteiden puuttumisen seurauksena Wood-Mizer-linjaston lastausjärjestelmä on suunniteltu toimimaan ilman tukkien varastointia. Kun Wood-Mizer-linjasto voi käsitellä jopa 120 m³ puutavaraa kahdeksan tunnin työvuoroa kohti, päivittäisen tukkitoimituksen pitäisi olla neljä kuorma-autollista, 30 m³/kuorma. Kahden tunnin välein saapuva kuorma-auto voidaan purkaa suoraan sahan lastausrampille jolle voidaan varastoida jopa 60 m³ tukkeja.

Etu 4. Kuorimakonetta ei tarvita

Wood-Mizer-linjasto tuo suuria lajitteluun, varastointiin ja tuotantotilaan liittyviä säästöjä, sillä se voi käsitellä myös kuorimattomia tukkeja. Tämä johtaa suoraan säästöihin työvoima- ja energiakustannuksissa sekä itse sahalinjan kustannuksissa.

 

TITAN sawmilling line

 

Mitä sahoja Wood-Mizer-linjastoon kuuluu?

Wood-Mizer-linjasto voidaan rakentaa eri kokoonpanoisina, ja siihen voidaan liittää kaksoispystysahoja, vaakahalkaisusahoja, särmäyssahoja/moniteräsahoja ja materiaalinkuljetusjärjestelmiä. Leveäteräisissä vannesahoissa käytetään 75–150 mm leveitä vannesahanteriä.

Wood-Mizer parantaa Wood-Mizer-linjastoa tavoitteena tehokkuus ja kasvu, sahausnopeuden nosto, työvoimakustannusten alentaminen ja koneiden tekeminen ”älykkäämmiksi” – hydraulijärjestelmien ja moottoritehon optimointi laitteiden kustannusten vähentämiseksi niiden toimivuutta vaarantamatta.

 

TITAN sawmilling line

 

TITAN-laitteiston ominaisuudet

Tässä muutamia esimerkkejä Wood-Mizer-sahoista:

 

TITAN HR6000 twinband horisontal resaw

  • Teolliset vaakahalkaisusahat HR4000 ja HR6000 valmistetaan yksi- tai kaksipäisinä malleina, jotka mahdollistavat nopean säädön vaadittuun laudan kokoon 0,3 sekunnissa sähköisen servomoottorijärjestelmän avulla. Nämä koneet pystyvät sahaamaan yli 20 sahatavarakappaletta minuutissa (pituudesta riippuen) syöttönopeudella 40m/min. Sahoissa käytetään leveitä 100 tai 150 mm:n vanneteriä, joiden hampaat ovat tyssättyjä tai stelliittikärkisiä.

 

TITAN EG800 manual boad edger

  • Teollinen moniteräsärmäyssaha EG800 on varustettu vakiona neljällä pyöröterällä ja mahdollisuudella asentaa lisäteriä. Neljällä pyöröterällä EG800 voi käsitellä jopa 40 mm:n paksuista sahatavaraa syöttönopeudella 60 m/min tai sahata maks. 100 mm paksuja pelkkoja hitaammalla syöttönopeudella. EG800-sahassa on säädettävä syöttönopeus. EG800 voidaan toimittaa 30, 37, 45 tai 55 kW:n moottorilla.

 

Wood-Mizer TITAN EA3000 Optimizing Edger

  • Visuaalisesti optimoituja skannausjärjestelmiä voidaan käyttää tuoton lisäämiseksi ja sahatavaran laadun parantamiseksi. Wood-Mizerin viimeistelysärmäyssaha EA3000 käyttää edistyksellistä kameraskannausteknologiaa, jolla saavutetaan suuri tarkkuus ja lautojen särmäyksessä syntyvien jätemäärien väheneminen. Koko särmäysprosessi on automatisoitu – lautojen syöttämisestä skannaukseen ja sahaamiseen. Saha voi käsitellä jopa 20 lautaa minuutissa.

 

Jokainen Wood-Mizerin linjasto on suunniteltu vastaamaan asiakkaan erityistarpeisiin optimaalisella tavalla. Tämä puolalaiseen puunjalostustehtaaseen asennettu linjasto sisältää paineilmatoimisella tukinkääntäjällä (1) varustetun kaksipäisen pystysahan TV6000, pelkan keskityspöydällä (2) varustetun moniteräkoneen MR3000, vaakahalkaisusahan HR500, tukkiannostelijan (3), pintalautojen siirtopöydän (4), käyttäjäaseman (5) ja koko linjan läpi kulkevan purunkuljettimen (6).

TITAN sawmilling system layoutJos olet modernisoimassa sahaa tai suunnittelet nykyaikaisen sahauslinjan luomista alusta alkaen, ota yhteys Wood-Mizer Industrial Equipmentin myyntiosastoon, Adam Kubiakiin lisätietojen saamiseksi.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!