Tulosta tämä sivu Lisää vertailuun

LT70 HEAVY DUTY Saha

Out of stock
Täydellinen kahden sahatyypin yhdistelmä
LT70 HEAVY DUTY -saha on täydellinen kahden sahatyypin yhdistelmä - sahapää LT70-sahasta ja sahauspöytä raskaan sarjan WM4000-sahasta. 
Edut
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Kuvaus LT70 HEAVY DUTY Saha

LT70 HEAVY DUTY -saha suunniteltiin yhdistämällä LT70- ja WM4000-sahamallien parhaat toiminnot. LT70-saha on suosittu ja hyväksi todettu sen sahapäänsä ansiosta ja WM4000-teollisuussaha on tunnettu sen tukevarunkoisesta sahauspöydästä tehokkaalla superhydraulisella tukinkäsittelylaitteistolla. Tässä sahakokoonpanossa tukkien työstö saavuttaa korkeamman teollisuustuotannon tason ja säilyttää samalla ammattimaisen sahan helpon käsittelytoiminnon.

WIDE- sahapäällä varustetulla sahalla pystyy  sahaamaan  jopa 105 cm halkaisijaltaan olevia tukkeja. Tämä mahdollistaa suurienkin tukkien sahaamisen leveämmiksi laudoiksi laudoiksi, lankuiksi ja pelkoiksi.  Maksimi sahausleveys on 86 cm ja pelkkojen maksimi sahausleveys 78 cm . LT70WIDE HEAVY DUTY -terät ovat 38 mm levyisiä ja 5000 mm pituisia. Sahapäähän sisältyy sähkökäyttöinen teränohjainvarsi joka tukee terää  ulomman teränohjaimen puolella erikokoisten tukkien sahauksen aikana ja automaattinen teränvoitelu terän suorituskyvyn parantamiseksi.

Sahapää voidaan varustaa Kaarnanjyrsimellä lian poistamiseksi ja terien pitämiseksi terävinä kauemmin; Laserosoittimella, joka osoittaa sahauskohdan, jossa terä osuu tukkiin tai Laudapalauttajalla sahattujen lautojen siirtämiseksi tukin päältä kuljettimelle.

Sahaaja ohjaa sahapäätä kätevästi ylös-/alaspäin ja eteen-/taaksepäin etäkäyttöasemasta käsin muuttuvanopeuksisilla ohjaimilla. Laudan paksuus asetetaan vain kerran ja SW10-mittalaitteet, PLC1, PLC2, tai Accuset 2 hoitavat pään sijoittamisen automaattisesti alkuasentoon jokaisen sahauskerran jälkeen.

HEAVY DUTY -sahat on rakennettu suurelle ja vahvalle pöydälle yhdessä laudan poistokuljettimen, vaimennusrullien ja käyttäjän aseman kanssa. Sahassa on superhydraulinen tukkien käsittelylaitteisto jopa 3 tonnin painoisten tukkien helppoon käsittelyyn. Sitä käytetään tehokkaalla 5,5 kW hydraulipumpulla, johon sisältyy tukkien tasausrulla, 3 kaksoispystytukea, 2 vetävää tasaajarullaa 2 sylinterillä, 2-suuntainen ketjupyöritin ja keskipuristin kahdella akselilla. Pöytäkokoonpanoon voidaan hankkia lisävarusteita kuten :jatkopöytä (0,9 tai 3,6 m) pidempien tukkien käsittelyyn, tukkien kuormaustaso, lajittelupöytä tai korotetut pöydän tukijalat .

Read More

Lisätietoja LT70 HEAVY DUTY Saha
Lisätietoja
Teho
Teho 18,5 kW sähkömoottori
22 kW sähkömoottori
Sahauskapasiteetti
Tukin suurin halkaisija 95 cm
Sahauksen maks. leveys 73 cm
Pelkan maks. leveys 64 cm
Sahauksen maks. syvyys 39 cm
Sahauspään ominaisuudet ja vaihtoehdot
Mittalaite SW10
SW PLC1 (AC)
SW PLC2 (AC)
Accuset2 (AC ja DC)
Terän nosto/lasku Sähkö
Sahapään eteen-/taakse- liike Sähkö
Teräohjainvarsi Sähkö
Terän voitelu LubeMizer
Terän kiristysjärjestelmä Hydrauliikka turvatyynyllä
Kaarnanjyrsin Valinnainen
Lisävarusteet Laserosoitin
Etäkäyttöasema + ilmakaapeli
Rulla ja kaksoisteränohjaimet
Terä
Pituus 4670 mm
Leveys 38 mm
50 mm
Teräpyörät
Halkaisija 600 mm
Tyyppi Hihna
Materiaali Valurauta
Sahauspöydän ominaisuudet ja vaihtoehdot
Jatkopöydän rakenne Monorail
Sahan jatkopöydät Jatkopöydät: 0.9 m tai 3.6 m
Vakiovarusteet Board Removal Conveyor
Absorption Roller
Tukinkäsittely
SUPER Hydrauliikka Ketjupyöritin
Keskipuristin kahdella tangolla
Vetävä tasaaajarulla (2-sylinteriä)
Tukkinostin
3 pystysuorassa nousevaa kaksoissivutukea
Sahan ominaisuudet ja vaihtoehdot
Rungon rakenne Ulokemallinen sahapää laakeroituna pääpalkille
Standardit CE
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!