Wood-Mizer esitteli LIGNA 2019-messuilla laajan valikoiman uusia laitteita, jotka muuttavat tukit laudoiksi ja tämän jälkeen valmiiksi tuotteiksi

Wood-Mizer at LIGNA 2019
01.06.2019

 

LIGNAssa lanseerattiin ensimmäisen kerran laaja valikoima höyliä ja hirsihöyliä. Laitteet on tarkoitettu pienistä keskisuuriin verstaisiin, ja ne mahdollistavat sahalaitosten lisäaskeleen ottamisen lisäämällä höyläystoimintoon lautojen muuttamisen valmiiksi puutuotteiksi.

LIGNA-messuilla esitelty Wood-Mizerin höylä-/hirsihöylämallisto käsitti seuraavat laitteet: MP160 höyläkone ja tasohöylä, joka sekä höylää että tasosorvaa lautoja; MP200 höylä/hirsihöylä, joka höyläämään ja muovaamaan puutavaraa kahdelta puolelta yhdellä kertaa; monipuoliset MP260 ja MP360 4-kutterihöylät ja hirsihöylät, MF130 monikäyttöinen pystykarainen hirsihöylä, jonka kallistusalue on 270 astetta ja MS300 tarkkuuspöytäsirkkeli suurella halkaisukapasiteetilla ja 45 asteen terän kallistuskulmalla.

 

 

 

Tuttujen ammattisahojen kuten LT70, LT40 ja LT15START ohella Wood-Mizer esitteli uuden 90 cm halkaisijakapasiteetin omaavan LT15WIDE-sahan ja aloittelijan LX50-koneen sahayrittäjille, jotka haluavat käynnistää liiketoiminnan pienin laiteinvestoinnein.

 

 

 

 

 

 

 

Useita vuosia sitten Wood-Mizer toi markkinoille uuden TITAN-linjaston, suuritehoisen teollisuuden sahauslaitteiston. Tämän vuoden LIGNA-messuilla TITAN-linjasto esitteli kolme yksikköä: leveäteräinen WB2000-saha, jonka ominaisuuksiin kuuluvat kestävä rakenne, vähäinen huoltotarve ja tehokkuus; EA3000-viimeistely särmäyssaha, jonka anturit skannaavat lautoja ja sivutuotteena saadaan erilevyisiä pintalautoja; korkean kapasiteetin EG800-moniterä särmäyssaha, vankka kone, joka särmää jopa 100 mm paksua materiaalia.

 

 

 

 

LIGNA-messujen vierailijoille esiteltiin myös Wood-Mizerin puun sahausteriä ja teriä, joihin kuuluvat moniterä, halkaisusahan, katkaisusahan ja kehyssahan terät, höyläys- ja muotoiluterät sekä vannesahanterät, sekä kapea- että leveäteräiset. Varastossa on yli 2000 saatavilla olevaa tuotetta, joten jatkuvasti laajeneva tuotevalikoima kattaa jokseenkin kaikki sahanterän koot ja vaadittavat käyttökohteet.

LIGNA 2019 korosti Wood-Mizerin maailmanlaajuista mainetta luotettavana valmistajana, joka tarjoaa koneita sekä pienille verstaille että teollisuussahoille, jotka suorittavat puun ensimmäisen ja toisen asteen jalostusta. Jokainen yritys saa mahdollisuuden hyötyä Wood-Mizerin luotettavista ja kestävistä laitteista.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!