Wood-Mizer esittelee uuden kompaktin, taloudellisen LX50-sahan

Wood-Mizer LX50 sawmill
27.08.2019

Wood-Mizer julkaisee kompaktin, taloudellisen LX50-sahan, joka on tarkoitettu puuntyöstön harrastelijoille ja pienille yrityksille, jotka etsivät korkeatasoista aloittelijatason sahaa. Ensiesittelyn saaneena Saksan LIGNA 2019 -messuilla, uusi LX50-saha on varustettu useilla, tunnetun ja hyväksi todetun Wood-Mizer sahojen ominaisuuksilla, aloittelijatason hintaan.

LX50 at Ligna

LX50 käyttää Wood-Mizerin ohutterätekniikkaa luoden vähemmän sahanpurua työstön aikana, mikä parantaa jokaisen tukin tuottoa käyttämällä samalla vähemmän sähköä. Sahaaminen LX50-sahalla on helppoa ja käyttäjäystävällistä manuaalisella tukin kuormaamisella ja kiinnityksellä, terän sijoituskammella ja työntösyöttöjärjestelmällä.

LX50 on a pallet

Wood-Mizer LX-sahan pääinnovaatio on tukeva LX-rungon sahapään torni, joka sisältää ohjauspaneelin, moottorin ja sahapään. Yksinkertaisen ja tukevan rakenteen ansiosta, LX50 tarjoaa tarkan sahauksen nopeasti ja tehokkaasti.

LX50-sahan ominaisuudet

• 5,5 kW sähkömoottori tai 14 hv bensiinimoottori

• 66 cm tukin maksimileveys 55 cm sahauksen maksimileveys

• 3,8 m sahauspituus tai pidempi, 1,53 m pöydän jatkeilla

• Tukeva LX-rungon sahapään torni, raskasta käyttöä kestävällä kaksikiskoisella jatkopöydän rakenteella

“Wood-Mizer on omistautunut tarjoamaan aloittelijatason ja suurtuotannon sahoja markkinoiden korkealaatuisimmilla laitteilla,” sanoo Robert Baginski, Wood-Mizer Industries pääjohtaja. “LX50-saha sopii aloittelijatason sahayrittäjille ja puuntyöstäjille, jotka vaativat tarkasti sahatun puutavaran edulliseen hintaan.”

LX50-saha on saatavissa Euroopassa syyskuusta 2019 lähtien.

LX50

LX50

LX50

LX50

LX50

LX50

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!