Wood-Mizer esittelee edullisen MP260 4-puolisen hirsihöylän verstaisiin

Wood-Mizer MP260 four sided moulder planer
08.10.2018

 

Wood-Mizer esittelee MP260 hirsihöylän, joka on monipuolinen kompakti kone ja on tarkoitettu ammattimaisille kirvesmiehille, puusepille tai hienopuusepille.

Edullinen ja helppokäyttöinen MP260 höylää ja muotoilee lankut jokaiselta neljältä laidalta yhdellä kerralla lukuisia, ammattimaisia lopputuotteita varten, kuten lattiat, höylät laudat, listat, kaappilistat, paneelit, ovi- ja ikkunankarmit ja huonekalujen osat.

Pääominaisuudet:

• 4-puolinen höyläys ja profilointi yhdellä jyrsinkerralla.

• Suuri 4-puolinen sahauskapasiteetti – 260 mm leveä x 100 mm korkea.

• Jopa suurempi 1- ja 2-puolinen höyläys-/muotoilukapasiteetti.

“MP260-hirsihöylä on erinomainen Wood-Mizer sahan täydennys,” sanoo Robert Baginski, Wood-Mizer Industries pääjohtaja. “Tämän monipuolisen ja kestävän hirsihöylän käyttö Wood-Mizer sahan kanssa tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa kaikki heidän asiakkaidensa vaatimien tuotteiden valmistamiseen – tukista lopulliseen puutuotteeseen.”

MP260 toimitetaan kuormalavalla ja se vaatii erittäin vähäisen asennuksen. Wood-Mizer toimittaa höylä- ja profilointiterät leikkaustyökaluvalikoiman kautta ja myös kattavan poistojärjestelmien valikoiman MP260-koneeseen.

MP260-hirsihöylän julkaisu perustuu Wood-Mizerin asemaan kapeateräisten vannesahojen maailmanlaajuisena valmistajana ja toimittajana. Nyt se tarjoaa täyden valikoiman laitteita, jotka voivat saumattomasti muuttaa tukit puutavaraksi ja lopuksi valmiiksi puutuotteiksi – kaiken taustalla on Wood-Mizerin asiantuntemus ja sitoumus ensiluokkaiseen asiakaspalveluun.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!