Wood-Mizer esittelee kaksipuolisen MP200 2-kutterihöylän verstaisiin

Wood-Mizer MP200 Planer/Moulder
09.01.2020

 

Wood-Mizer on esitellyt kaksipuolisen MP200 2-kutterihöylän, jonka ominaisuutena on 2-puolinen höyläys ja profilointi yhdellä työstökerralla. Tämä edullinen ja helppokäyttöinen kone on suunniteltu puusepille, jotka haluavat tuottaa muotolistoja, lattialautoja ja muita puutuotteita nopealla, edullisella ja tehokkaalla tavalla.

MP200 sisältää yhden vaakayläkutterin ja yhden pystysivukutterin. Molemmat voidaan varustaa höylä- tai profiiliterillä.

Aloita höyläämällä tai profiloimalla yksi tai kaksi vierekkäistä sivua. Tehosyöttörullat liikuttavat laudan vaakakutterin alle ja pystysivukutterin ohi.

Jos vain höyläät, voit kääntää laudan, säätää pöydän korkeutta ja höylätä jäljellä olevat kaksi sivua. Jos muotoilet profiilia, terät on vaihdettava, pöydän korkeus säädettävä ja jäljellä olevat kaksi sivua muotoiltava.

Huippuominaisuudet:

• 2-vaiheinen prosessi höylätyn ja profiloidun puutavaran tuottamiseksi.

• Lattioiden, listojen jne., valmistajille.

• Yksi vaakakutteri ja yksi sivukutteri.

MP200 toimitetaan kuormalavalla ja se vaatii erittäin vähäisen asennuksen. Wood-Mizer toimittaa höyläterät ja muotoiluterät leikkaustyökaluvalikoimansa kautta ja myös kattavan sahanpurunpoistojärjestelmien valikoiman MP200-koneeseen.

MP200-mallia on valmistettu Ruotsissa 1980-luvulta lähtien. Nykyään MP200-mallia valmistetaan Wood-Mizerin toimesta, mikä laajentaa Wood-Mizerin mainetta maailmanlaajuisena työstökonevalmistajana, jonka tuotevalikoima kattaa kaiken tukkien käsittelystä puutavaraksi ja puutavaran valmistamisen viimeistellyiksi puutuotteiksi.

Wood-Mizer MP200

Wood-Mizer MP200

Wood-Mizer MP200

Wood-Mizer MP200

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!