ASIA

Wood-Mizer-sahat auttavat edistämään kasvua ja naisten voimaantumista Pakistanissa

Ciqam Green Solutions Private Limited, tunnettu myös nimellä Ciqam, toimii Pakistanin pohjoisosassa, lähellä Kiinaa, erityisesti Hunzan laaksossa. Tämä alue on tunnettu vuoristaan ja kylistään, noin 2500 metriä merenpinnan yläpuolella. Aikoinaan prinssien hallitsemassa Hunzan laaksossa on runsaasti perintökohteita.

Sahatoimintaa puuovien tuotantoyrityksessä Indonesiassa

Investoimalla viisaasti sahalaitteisiin indonesialainen ovivalmistaja on parantanut puutavaran laatua, optimoinut tuottavuuden ja lisännyt arvokkaan trooppisen puutavaran tuottoa.

Ruusupuun tuotanto Indonesiassa Wood-Mizerin LT20-sahaa käyttämällä

Indonesialainen yritys sahaa eksoottisia jalopuita myyntinsä kasvattamiseksi Kiinassa ja Japanissa. Yritys työllistää 150 työntekijää ja on parantanut liikevoittoaan Wood-Mizer LT20-sahan hankinnasta lähtien.

Vanhojen sahojen korvaaminen nykyaikaisilla sahoilla

Tukkien hintojen noustessa tämä indonesialainen yritys modernisoi sahansa pyrkimyksenä saada jokaisesta tukista enemmän irti.

Uusi sahayritys Thaimaassa keskittyy tuottoprosenttiin

Biomassayhtiö laajentaa kuormalavatuotantoa uusien sahojen avulla, jotka tuottavat paremman tuottoprosentin (ROI) perinteisiin laitteistoihin verrattuna.

Thaimaalainen Lavayritys Kaksinkertaistaa Tuotantokapasiteettinsa Yhden Wood-mizerin Halkaisusahan Avulla

Nykyaikainen lavatehdas korvasi kaksi pystyvannesahaansa yhdellä Wood-Mizerin halkaisusahalla ja kaksinkertaisti sahauskapasiteettinsa.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!