CA

Entinen sähköasentaja rakensi unelmakodin Kanadaan

Nathan Shewchuk toteutti elinikäisen unelmansa oman kodin rakentamisesta kahdeksan vuoden kovalla työllä ja omistautumisella yhdessä muutaman apulaisen ja Wood-Mizerin siirrettävän sahan avulla.

Kanadalainen kokemus: Kasvihuoneen rakentaminen

Vuosien ajan Stan Kujala unelmoi rakentavansa kasvihuoneen järven rannalla Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa Port Albernissa olevalle kiinteistölleen. ”Vaimoni ja minä olemme olleet intohimoisia vihanneksien viljelijöitä jo vuosia”, kertoo Stan. ”Olemme aina halunneet rakentaa kasvihuoneen pidentääksemme kasvukautta".

Inspiroiva projekti Kanadassa: Vierasmökin rakentaminen puronäköalalla

Patikoimalla lyhyen matkan pientä kävelysiltaa pitkin Andrew Koesslerin päämökiltä, joka sijaitsee Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa, tuo meidät hänen viimeisimmän luomuksen äärelle - pittoreskin puron rannalla olevan parvella ja kaksoisvuoteella varustetun parven, alakerran istumatilan ja pienen juoksevalla vedellä varustetun keittiön sisältävän vierasmökin luo.

Päittäispuisten leikkuulautojen valmistus Kanadassa

Nova Scotiassa Cape Breton -saarella sijaitseva Larch Wood Canada valmistaa käsityönä päittäispuisia leikkuulautoja lehtikuusesta. Larch Wood on erikoistunut päittäispuisten leikkuulautojen valmistamiseen lehtikuusesta sen kauniin värin ja syykuvioiden lisäksi myös sen vuoksi, että se on kestävä ja sillä on itsestään korjautuva leikkuupinta.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!