GB-ENG

Kaupunkipuun järkevä käyttö Lontoossa

Plataani (Platanus x acerifolia) on Amerikan plataanin eli lännen plataanin ja idänplataanin välinen hybridilaji. Yksi näistä plataanipuista oli kasvanut Lontoossa Eric Street -nimisen kadun varrella jo 130 vuoden ajan muuntaen savuisen Lontoon ilmassa olevaa hiiltä hapeksi tarjoten samalla hienon kodin erilaisille hyönteisille ja kuoriaisille. Lontoon East Endiä koskeva rakennusbuumi viime vuosikymmenien aikana aiheutti kuitenkin sen, että mainittu puu ei enää ollut turvallinen ympäristön kannalta, joten oli tehtävä päätös sen kaatamiseen. Paikallisiin tuotteisiin liittyvän kiinnostuksen kasvu on aiheuttanut sen, että kaupunkipuusta on muodostunut arvokas raaka-aine, joka houkuttelee ympäristötietoisia kuluttajia.

Brittiläinen maanviljelijä käyttää LT-20 sahaa voittojen kasvattamiseen

Kymmenen viime vuoden aikana North Yorkshire Moorsissa asuva Henry Brown on menestyksekkäästi monipuolistanut toimintaansa ja tehnyt Grange Farmista kannattavamman tarjoamalla myös lomamökkejä ja myymällä puutavaraa, ja mäkisessä maastossa sijaitsevasta maatilasta on tullut kannattavampi hänen kasvavalle perheelleen.

Puusepänverstas, Joka On Erikoistunut Valmistamaan Puisia Kävelysiltoja Ja Patikkareittien Kylttejä

Brampton Woodworks on englantilainen puusepänverstas, joka on erikoistunut rakentamaan puisia kävelysiltoja ja patikkareittien varrella olevia kylttejä. Yhtiö on työskennellyt mielenkiintoisten projektien, kuten Hadrianuksen muurin kävelytien kanssa. Kyseessä on 84 mailia pitkä rannikolta rannikolle ulottuva kävelyreitti, joka seuraa kuuluisaa roomalaisten keisari Hadrianuksen johdolla vuosina 122 - 128 rakentamaa muuria ja kulkee reitin varrella olevien roomalaisten asuinpaikkojen ja linnakkeiden sijaintipaikkojen läpi.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!