GB-SCT

Sahausta Balmoralin tilalla Skotlannissa Wood-Mizer LT40 -sahalla

Balmoralin linna on ollut kuningasperheen asuinpaikka siitä lähtien, kun prinssi Albert osti sen kuningatar Victorialle vuonna 1852. Perinteisesti tilan jokainen seuraava omistaja on ollut henkilökohtaisesti erittäin kiinnostunut tilan hoitamisesta ja parantamisesta. Balmoralin tila on hiljattain ostanut Wood-Mizer LT40 WIDE -mobiilisahan, jonka avulla voidaan tehokkaasti hoitaa linnaa ympäröiviä metsiä ja viheralueita.

Skotlantilaiset sahat luottavat nykyaikaiseen Wood-Mizerin WB2000-teknologiaan voiton tuottamiseksi

"Skotlanti on kaunis maisemineen, lukuisine linnoineen ja arvaamattomine sääoloineen. Edinburghin pohjoispuolella matkustavat pääsevät Perthiin, jossa he saattavat luulla olevansa sivistyksen viimeisessä linnakkeessa, mutta vuorten takana onkin Inverness. Mikroilmastonsa ja hedelmällisen maaperänsä ansiosta tämä yllättävän lämmin pieni osa Pohjois-Skotlantia sopii erinomaisesti hyvän puutavaran kasvattamiseen", sanoo Novar Sawmillin omistaja Ronald Munro Ferguson.

LT15-saha auttaa skotlantilaista opettajaa todistamaan perinteisen puuntyöstön kannattavuuden

Skotlannin Glenrothesista kotoisin oleva James Thomson perusti Thomson Timber -nimisen yrityksensä vuonna 2007. Mekaniikan suunnitteluinsinööriksi kouluttautunut Thomson oli aiemmin työskennellyt Itävallassa ja Edinburghissa ennen paluutaan kotiseudulleen, jossa hän alkoi opettaa puuntyöstöä noin kahdenkymmenen vuoden ajaksi.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!