PL

Vahingosta intohimoksi: Zygmunt Kossin matka puusepänverstaasta menestyväksi yrittäjäksi

Puolalainen yrittäjä Zygmunt Koss kertoo, kuinka hän löysi intohimonsa puutöihin ja kuinka hän saavutti menestystä liiketoiminnassa oikean teknologian ansiosta. "Voisi sanoa, että päädyin puusepäntyöhön vahingossa; en suunnitellut tätä," sanoo pomeranialainen yrittäjä Zygmunt ..."

Puolalainen yrittäjä luo yksilöllisiä huonekaluja vanhasta puusta ja historiallisista rakenteista

"Luonto ilahduttaa meitä" – on perusperiaate Kamil Brodalle, joka toimii yrittäjänä Puolan Skarżysko-Kamiennassa. Kamil työskenteli rahoitusalan yrityksissä 20 vuoden ajan, kunnes hän päätti vihdoin toteuttaa puutöihin liittyvät unelmansa. Hänen yrityksensä OLD Mountains on perustettu tarkoituksena luoda huonekaluja ja jokapäiväisiä käyttöesineitä puujätteestä, johon yhdistetään terästä, betonia, lasia ja muita materiaaleja - yhdistävänä tekijänä Kamilin johtoajatus, jonka hän haluaa välittää asiakkailleen näiden ainutlaatuisten tuotteiden avulla.

Puolalainen korkealuokkainen huonekaluvalmistaja voittaa markkinat Wood-Mizerin WB2000-sahallaan

FAGUS, Puolan Sępólno Krajeńskiessa toimiva puutuotteiden valmistaja, on perinteisiin ja monivuotiseen kokemukseen perustuva perheyritys. Yhtiö on erikoistunut massiivipuisten huonekalujen tuotantoon raaka-aineenaan lähinnä tammi ja pyökki. Korkealuokkaiset huonekalut on suunniteltu pääasiallisesti makuu- ja olohuoneisiin sekä ruokailutiloihin.

Wood-Mizer-sahalinjasto puolalaisessa MEBLOHIT-yhtiössä

Wood-Mizerin sahalinjaston ansiosta puolalainen kuormalavojen valmistaja kasvatti tuottavuutta samalla työntekijämäärällä.

Ensimmäinen HR250-halkaisusahan asennus Puolassa: kuormalavojen valmistaja raportoi näyttävistä tuotannon muutoksista

Kuormalavoja ja muita puupakkauksia puolalaisessa Szczytkowicen kylässä valmistava perheyritys AMESKO kertoo tehokkuuden kasvusta johtuen uuden kaksiteräisen HR250 vaakahalkaisusahan asentamisesta tuotantolinjalle.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!