Huonekalujen valmistajat

Sloveniassa toimiva puusepänverstas käyttää Wood-Mizerin sahaa

Slovenialainen puusepänverstaan omistaja Jože Moric jakaa tärkeää tietämystään 40-vuotisen puuntyöstökokemuksensa perusteella. "Jos jo varhaisessa iässä on siunattu puuntyöstämiseen liittyvällä intohimolla, on helpompaa nauttia tekemistäsi asioista läpi koko elämäsi", hän uskoo.

Sahatoimintaa puuovien tuotantoyrityksessä Indonesiassa

Investoimalla viisaasti sahalaitteisiin indonesialainen ovivalmistaja on parantanut puutavaran laatua, optimoinut tuottavuuden ja lisännyt arvokkaan trooppisen puutavaran tuottoa.

Puukalusteiden valmistusta Saksan Ala-Saksissa

Suuret tukit ovat usein edullisia mutta vaikeampia käsitellä. Ainoastaan muutamat puusepät voivat käsitellä niitä. Silti nämä vaikeudet eivät estä Jan Nartenia, nuorta saksalaista puuseppää, joka sahaa ylisuuria tukkeja ja valmistaa niistä yksilöllisiä puukalusteita.

Vanhojen sahojen korvaaminen nykyaikaisilla sahoilla

Tukkien hintojen noustessa tämä indonesialainen yritys modernisoi sahansa pyrkimyksenä saada jokaisesta tukista enemmän irti.

Eläkkeellä oleva insinööri sahaa ja työstää puuta Ranskan Alpeilla

Henri Kurzaj on puolalaistaustainen mutta ranskalainen yrittäjä, joka on työskennellyt puun parissa jo melkein kuusi vuotta. Hänen yhtiönsä, Forest-Ethik, keskittyy paikallisesta puusta suunniteltujen ja valmistettujen puuesineiden tuotantoon.

Puolalainen yrittäjä luo yksilöllisiä huonekaluja vanhasta puusta ja historiallisista rakenteista

"Luonto ilahduttaa meitä" – on perusperiaate Kamil Brodalle, joka toimii yrittäjänä Puolan Skarżysko-Kamiennassa. Kamil työskenteli rahoitusalan yrityksissä 20 vuoden ajan, kunnes hän päätti vihdoin toteuttaa puutöihin liittyvät unelmansa. Hänen yrityksensä OLD Mountains on perustettu tarkoituksena luoda huonekaluja ja jokapäiväisiä käyttöesineitä puujätteestä, johon yhdistetään terästä, betonia, lasia ja muita materiaaleja - yhdistävänä tekijänä Kamilin johtoajatus, jonka hän haluaa välittää asiakkailleen näiden ainutlaatuisten tuotteiden avulla.

Kaksi saksalaista puuseppää perustavat puuhuonekaluvalmistuksen koulutusverstaan

Kun Heiner Schäfers ja Aron Keidel, kaksi puutyöharrastelijaa tapasivat puuseppäkoulutuksessa Saksassa, tästä alkoi loistavien ideoiden paraati. He alkoivat tekemään töitä yhdessä 12 vuotta sitten ja tänään he johtavat todella ainutlaatuista yritystä Saksan Recklinghausenissa.

Massiivinen saha nosti tanskalaisen perheyrityksen liiketoiminnan aivan uudelle tasolle

Tanskalaisessa Varmingin kylässä asuva Thomas Lautrup Andersen kuuluu perheessään jo kolmanteen sukupolveen, joka omistaa paikallisen sahan. ”Kaikki alkoi vuonna 1952, kun isoisäni Bent Johannsen rakensi pienen puusepänverstaan”, Thomas kertoo. ”Verstas kasvoi ajan myötä, ja vuonna 1965 se muutettiin sahaksi.”

Puolalainen korkealuokkainen huonekaluvalmistaja voittaa markkinat Wood-Mizerin WB2000-sahallaan

FAGUS, Puolan Sępólno Krajeńskiessa toimiva puutuotteiden valmistaja, on perinteisiin ja monivuotiseen kokemukseen perustuva perheyritys. Yhtiö on erikoistunut massiivipuisten huonekalujen tuotantoon raaka-aineenaan lähinnä tammi ja pyökki. Korkealuokkaiset huonekalut on suunniteltu pääasiallisesti makuu- ja olohuoneisiin sekä ruokailutiloihin.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!