Maanviljelijät

Sahaamista, juustonvalmistusta ja maanviljelyä Slovenian Alpeilla

Slovenialainen maanviljelijä kertoo elämästä vuoristokylässään, miksi hän päätti ostaa sahan ja miten saha auttaa nyt paikallista yhteisöä.

Kuinka italialainen puuseppä hyötyy enemmän jokaisesta tukista?

Pohjois-Italiassa Marco Marcante kertoo voivansa nelinkertaistaa raakatukkiensa arvon jalostamalla niistä räätälöityä puutavaraa Wood-Mizerin LT15-sahallaan.

Brittiläinen maanviljelijä käyttää LT-20 sahaa voittojen kasvattamiseen

Kymmenen viime vuoden aikana North Yorkshire Moorsissa asuva Henry Brown on menestyksekkäästi monipuolistanut toimintaansa ja tehnyt Grange Farmista kannattavamman tarjoamalla myös lomamökkejä ja myymällä puutavaraa, ja mäkisessä maastossa sijaitsevasta maatilasta on tullut kannattavampi hänen kasvavalle perheelleen.

Wood-Mizerin Suomen edustaja toivottaa tervetulleeksi uuden puuntyöstökonelinjan

Howard Blackbourn, Wood-Mizerin Suomen edustaja, kertoo ajatuksistaan puuntyöstökoneista, intohimosta puuhun ja siitä, miksi Suomi on loistavin paikka elää puunjalostuksen parissa.

Puun sahaamista luomumaatilalla Sveitsin Alpeilla

Koska tälle vuorenrinteellä olevalle luomumaatilalle pääsee vain vuoristojunalla käsin, maatilan omistaja osti pienen LT15 sahan, joka ei ole riippuvainen kuljetuksista ja hän voi käyttää omaa puuta. “Nimeni on Heini Hutter. Asun Sveitsissä Mount Rigi-vuorella olevalla luomumaatilallani, missä on vuohia, lehmiä ja lampailta. Olen asunut täällä nyt 10 vuotta. Maatila on ainutlaatuinen, koska sinne pääsee vain vuoristorautatietä käsin tai patikoimalla.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!