FR

Perheyrityksen kehittäminen Wood-Mizerin sahoilla Cote d'Azurilla, Ranskassa

Spinelli Palanca Services -yrityksellä on yli sadan vuoden kokemus puunkorjuusta, raivauksesta, karsinnasta ja kaadosta. Perheyritys perustettiin vuonna 1912, ja sitä on kehitetty sukupolvien ajan. Vuonna 2014 yrityksen otti haltuunsa kaksi intohimoista puutyöntekijää - Sebastien Spinelli ja hänen kumppaninsa Cyril Palanca - jatkaakseen perheen perintöä ja säilyttääkseen samalla palvelun parhaan laadun.

Paimenmökkien rakentaminen Wood-Mizerin koneilla Ranskan Alpeilla

Laadukkaiden paimenien hirsimökkien rakentamisen ohella Ranskan Alpeilla Plan du Verdonissa toimiva puuseppä Aleksander Salicis käyttää paikallista puuta tarjotakseen puusepänpalveluita ja -tuotteita asiakkailleen. Aleksander käyttää useita Wood-Mizerin koneita Salicis Charpente -nimisessä sahaus- ja puuntyöstöyrityksessään.

Siirrettävä saha Ranskan vuoristossa: Sahausta kaikkina vuodenaikoina!

Siirrettävän Wood-Mizer LT70-sahan avulla ranskalainen sahuri Serge Jourdan sahaa paikallista puuta puusepille, tekee räätälöityjä sahauksia ja on käytettävissä milloin tahansa auttamaan muita Wood-Mizer-sahojen käyttäjiä Haut-Verdonin laaksossa Beauvezerissa.

Tukkien sahausta Ranskan Alpeilla siirrettävän Wood-Mizer LT70 -sahan avulla

Mikä on paras saha vuoristoalueilla työskentelyyn? Sahaustoiminta Alpeilla vaatii paljon luonnetta ja päättäväisyyttä paikallisilta sahureilta. Sahojen hinaaminen vuoristoteitä pitkin voi olla haastavaa jopa kokeneillekin sahureille. Puuntyöstötaidon ja käytännön tiedon lisäksi he tarvitsevat myös kunnolliset sahauslaitteet työnsä hyvin tekemiseksi.

Sahausta Ranskan Alpeilla: puun kauneus jokaisessa projektissa

Yvan Cometto, joka toimii puuseppänä pienessä kylässä Ranskan Alpeilla, valmistaa puutuotteita paikallisesta puutavarasta Wood-Mizerin sahaa käyttämällä. Hänen yrityksessään YC Charpentessa Yvan työstää puuta paljastamalla sen kauneuden. "En vaihtaisi tätä paikkaa mihinkään muuhun maailmassa," hän toteaa hymyillen.

Tuotteet 1 - 5 kokonaismäärästä 6

Page
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!