Mielenkiintoiset projektit

Puisten lusikoiden ja lautasten teko taidetta: Italialainen perhe ylläpitää perinteistä liiketoimeaan elossa

Perettin perheelle puu on yhtä oleellinen osa olemassaoloa kuin ilma tai vesi. Puu on ollut osa perheen toimeentuloa jo yli puoli vuosisataa ja osa perinteistä käsityöosaamista perheen asuinpaikkana toimivan laakson ihmisille.

Kahdeksankulmainen talo: enemmän tilaa – vähemmän lämmityskustannuksia

Suomalainen yrittäjä John Ujanen sovelsi kahdeksankulmaisen muodon paradokseja ja rakensi supertehokkaan kahdeksankulmaisen talon haapahirsistä.

Perinteiset kellot soivat paremmin tammipalkkien ja kellotapulien ansiosta

Kaspar Bachertin vuonna 1725 perustama Bachert-yritys Lounais-Saksassa valaa ja restauroi mitä erilaisimpia pronssikelloja ja puisia kellotapuleja asiakkaille ympäri Eurooppaa. Vaikka yritys on ollut toiminnassa lähes 300 vuotta, sitä hoitavat yhä perustajan jälkeläiset. He jatkavat työtä pitkälti samalla tavalla kuin esi-isänsä.

Metsänomistajat sahaavat tuhoeläinten jyrsimiä tukkeja tulojen lisäämiseksi

Tarve raivata metsää myrskytuhojen jälkeen? Ovatko kaarnakuoriaiset tehneet tuhojaan? Yksi ratkaisu on sahata vaurioituneet tukit arvokkaammaksi puutavaraksi maatalouden raaka-aineeksi ja kuluttajamyyntiä varten.

Jännittävä projekti Yhdysvalloista: Ford Auto Museumin vintage-autotalli

Amerikkalainen Ford-autoklubi rakensi museon 1900-luvun alun puisen autotallin mallin mukaan.

Puusepänverstas, Joka On Erikoistunut Valmistamaan Puisia Kävelysiltoja Ja Patikkareittien Kylttejä

Brampton Woodworks on englantilainen puusepänverstas, joka on erikoistunut rakentamaan puisia kävelysiltoja ja patikkareittien varrella olevia kylttejä. Yhtiö on työskennellyt mielenkiintoisten projektien, kuten Hadrianuksen muurin kävelytien kanssa. Kyseessä on 84 mailia pitkä rannikolta rannikolle ulottuva kävelyreitti, joka seuraa kuuluisaa roomalaisten keisari Hadrianuksen johdolla vuosina 122 - 128 rakentamaa muuria ja kulkee reitin varrella olevien roomalaisten asuinpaikkojen ja linnakkeiden sijaintipaikkojen läpi.

Jäänsahaamista juhliin ja tapahtumiin Hollannissa

Alankomaalainen The Rocks -yritys tarjoaa ylellisiä jääveistoksia, jäälohkareita, catering-palveluita ja paljon muuta arvostettuihin tapahtumiin, klubeihin, ravintoloihin ja hotelleihin.

Tuotteet 11 - 17 kokonaismäärästä 17

Page
Tilaa uutiskirjeemme
Saat sähköpostipäivitykset erikoistarjouksista, uusista tuotteista ja kutsuista erikoistapahtumiin!